Fav10 Film Kulübü 6. Sezon | Puan Durumu ve Film Önerileri

İlk haftanın puan durumu ilk mesaja eklendi. Bu sezon ortalamaları da haftasonundaki tabloda ilan edeceğiz. :)

İlk hafta filmlerinden The Basketball Diaries 7.42 ortalama tuttururken In Bruges 7.36 ortalama tutturdu. Bakalım ikinci hafta filmlerimizde durum nasıl değişecek?

@Arslan Bey @Titanium @Danger UA! @gundix123 @Tolstoyevski @sürgünüm @Harunnn60

Yeni film önerileriniz varsa alabilirim, yarın geceden itibaren yeni hafta için aday avına çıkacağım. :):)

Şu üç filmi izlemedim ama ne zamandır izlemeyi düşünüyordum, konuları ve hakkında yapılan yorumları iyi yönde.

(Kore sinemasının üst düzey filmlerinden biriymiş)

Şu filmi ise tavsiye ederim, Japon Sineması'nın en iyilerinden. Hem akıcı, hem süresi uzun değil hem de kaliteli. sonuçta arada Uzakdoğu filmlerine de bakmak gerek? :)

Şu üç filmi izlemedim ama ne zamandır izlemeyi düşünüyordum, konuları ve hakkında yapılan yorumları iyi yönde.

(Kore sinemasının üst düzey filmlerinden biriymiş)

Şu filmi ise tavsiye ederim, Japon Sineması'nın en iyilerinden. Hem akıcı, hem süresi uzun değil hem de kaliteli. sonuçta arada Uzakdoğu filmlerine de bakmak gerek? :)

Uzakdoğu filmleri beni hiç çekmiyor ama senden başka o filmleri isteyen çıkarsa aday yaparız. :)

Black ben izledim gerçekten iyi film ama Türkiye'de uyarlaması yapıldığı için çoğu kişi izlemiş olabilir?

Etkinlikte ikinci haftayı geride bıraktık. Üçüncü hafta filmlerinin konuları yarın açılır. İlk iki hafta sonundaki puan durumu ilk mesaja eklendi.

Bu haftanın filmlerinden K-PAX 8.43 ortalamayla etkinliğin yeni lideri olurken haftanın diğer filmi Temple Grandin de 8.25 ile çok iyi bir ortalama elde etti.

Ayrıca geçen haftaki filmler The Basketball Diaries ve In Bruges'un puanları 7.56'ya yükseldi.

Etkinliğe gerçekten çok iyi başladık, inşallah devamı da aynı güzellikte olur. :):)

Katılanlara teşekkürler, katılmayanları da bekliyoruz daha geç değil. :)

@Titanium @Danger UA! @Tolstoyevski @sürgünüm @Aserat @gundix123 @Harunnn60 @Arslan Bey @Tzira

Hakikaten bu seferki etkinlikte güzel filmleri tercih etmişsin, yoksa yavaş yavaş soğumaya başlamıştım. Böyle güzel filmler olduğu sürece etkinlikteki hiçbir filmi kaçırmam. :) @OzaN

@OzaN Love Actually diye bir film var. Kadroda Liam Neeson, Colin Firth, Emma Thompson, Keira Knightley, Alan Rickman var. Puanı da türüne göre çok yüksek. Eğer limitin dolmadıysa buna da bir bakabilirsin.

@OzaN Love Actually diye bir film var. Kadroda Liam Neeson, Colin Firth, Emma Thompson, Keira Knightley, Alan Rickman var. Puanı da türüne göre çok yüksek. Eğer limitin dolmadıysa buna da bir bakabilirsin.
Daha önceki sezonlardan birinde aday göstermiştim ama ilgi görmemişti diye hatırlıyorum ama tekrar aday göstermeye çalışacağım kalan iki hafta içinde. :)

Daha önceki sezonlardan birinde aday göstermiştim ama ilgi görmemişti diye hatırlıyorum ama tekrar aday göstermeye çalışacağım kalan iki hafta içinde. :)

Peki Hollywood-İngiltere yapımlar dışında filmler de olacak mı , Avrupa, İran, Doğu filmleri , animasyon anime gibi bir iki tane? :) Ayrıca filmlerin süreleri de çok kısa, en azından bir tane +150 dakika olsa ne güzel olurdu, film izlemeye doyurdık. :)

Peki Hollywood-İngiltere yapımlar dışında filmler de olacak mı , Avrupa, İran, Doğu filmleri , animasyon anime gibi bir iki tane? :) Ayrıca filmlerin süreleri de çok kısa, en azından bir tane +150 dakika olsa ne güzel olurdu, film izlemeye doyurdık. :)
Valla film sayımız az, bu haftanın adayları belli birazdan konuları açılacak. Geriye sadece 8 filmlik kontenjan var. Bir tanesi sır değil The Grapes of Wrath. Onun dışında sadece 7 film var, belki 1-2 Avrupa, İran vs filmi olur. Animasyonları, animeleri aday göstermeyeceğim artık, daha önceki sezonlarda kimse izlemedi. :(

Valla film sayımız az, bu haftanın adayları belli birazdan konuları açılacak. Geriye sadece 8 filmlik kontenjan var. Bir tanesi sır değil The Grapes of Wrath. Onun dışında sadece 7 film var, belki 1-2 Avrupa, İran vs filmi olur. Animasyonları, animeleri aday göstermeyeceğim artık, daha önceki sezonlarda kimse izlemedi. :(

Zaten top 250 deki animelerin çoğu izlendi ama mesela geçenlerde çıkan Inside Out gibi çoğu kişinin izlemediği filmler de olabilirdi ama , çoğunluk tarafından ilgi yoksa yapacak bir şey yok. :)

En azından 4 tane İmdb Top 250 filmi izlersek binevi teselli olur artık. :)

Zaten top 250 deki animelerin çoğu izlendi ama mesela geçenlerde çıkan Inside Out gibi çoğu kişinin izlemediği filmler de olabilirdi ama , çoğunluk tarafından ilgi yoksa yapacak bir şey yok. :)

En azından 4 tane İmdb Top 250 filmi izlersek binevi teselli olur artık. :)
Inside Out nete düşmediğinden hala kimse izleyemez. :D

Zaten 6 film kaldı nasıl 4 tanesi Top 250 olsun. :):)

@OzaN Zaten Top 250 filmi izlemedik The General'i aday yapalım. Süre 67 dakika. Chaplin filmleri çok beğenilmişti bu da beğenilir.

Inside Out nete düşmediğinden hala kimse izleyemez. :D

Zaten 6 film kaldı nasıl 4 tanesi Top 250 olsun. :):)

Eski sezonlarda çoğunluk top 250'den imiş, gerçi 250 deki filmlerden yakın zamanlılar pek kalmadı ama uzun zamandır eski filmleri izlemiyorduk. Eski filmler şarap gibidir, zaman geçtikçe değeri de artar. :)

Toplam 12 film mi olacaktı? Eskiden +16 hatta 20 yi görüyordu, kafam oraya gitmiş.

@OzaN Zaten Top 250 filmi izlemedik The General'i aday yapalım. Süre 67 dakika. Chaplin filmleri çok beğenilmişti bu da beğenilir.
Bingo, zaten bu haftanın adaylarından olarak belirlemiştim. :):)

Eski sezonlarda çoğunluk top 250'den imiş, gerçi 250 deki filmlerden yakın zamanlılar pek kalmadı ama uzun zamandır eski filmleri izlemiyorduk. Eski filmler şarap gibidir, zaman geçtikçe değeri de artar. :)

Toplam 12 film mi olacaktı? Eskiden +16 hatta 20 yi görüyordu, kafam oraya gitmiş.
12, son 1-2 sezondur öyle. :)

Top 250'de yakın zamanlı kalmaması bir problem. Bir de geri kalan eski zamanlıların çoğu bile ağır filmler yapan, izlemesi zor filmler yapan yönetmenlerden. O yüzden etkinlik için uygun kalan Top 250 filmleri çok az kaldı. :(

Bingo, zaten bu haftanın adaylarından olarak belirlemiştim. :):)

12, son 1-2 sezondur öyle. :)

Top 250'de yakın zamanlı kalmaması bir problem. Bir de geri kalan eski zamanlıların çoğu bile ağır filmler yapan, izlemesi zor filmler yapan yönetmenlerden. O yüzden etkinlik için uygun kalan Top 250 filmleri çok az kaldı. :(

Ağır filmler deniyor ama "film kulübü " denince bunları daha severek karşılamak gerek diye düşünüyorum. :D