Fav10 Film Kulübü 11. Sezon Başladı!

Gerçekten üyelik verecek misin? :A

O zaman şimdiden @Dosi'ye hayırlı olsun. :A

Ben dört filmde kalırım muhtemelen. :D
5 yap en azından 4 nedir? :A

Ben hediye ederim birisine:A ama tabi ilk bitiren olarak ayrıcalık olur umarım :A şimdi hediye edeceğim dediğim için verilmez bana :A
Hediye edebilirsin, zaten yurtdışında kuponun işe yarayıp yaramayacağı şüpheli bir durum. :D

Inside Man'i yarım bırakmıştım, Netflix'ten kalkacağını unutmuşum. :( Neyse beğenmemiştim zaten, devam etmem sanırım.

3 saatlik Hint filmi izleyesim de hiç yok. Kalanlar arasında Geisha'yı izlerim sadece. @bazinga 2.hafta için kötü filmler seçmişsin. :A
Hint filmi bence etkinliğin en iyi ikinci filmiydi. :A Siz seçtiniz filmleri ben oy bile kullanmadım. :A

5 yap en azından 4 nedir? :A

Hediye edebilirsin, zaten yurtdışında kuponun işe yarayıp yaramayacağı şüpheli bir durum. :D

Hint filmi bence etkinliğin en iyi ikinci filmiydi. :A Siz seçtiniz filmleri ben oy bile kullanmadım. :A
Film arşivimde ya da ulaşabileceğim başka bir film yok çünkü, ondan diyorum dört diye, diğer türlü hepsini izlerdim. :A

• Üzücü
Reactions: bazinga
Ben film seçtiğimi hatırlamıyorum, benden habersiz film mi seçtiniz :A

Hint filmlerine ön yargım var, bu film ön yargını kıracak kadar iyi diyorsan izleyeyim. :A

Ben film seçtiğimi hatırlamıyorum, benden habersiz film mi seçtiniz :A

Hint filmlerine ön yargım var, bu film ön yargını kıracak kadar iyi diyorsan izleyeyim. :A
Benden habersiz seçtiniz ama, çünkü yoktum. :A

Bu arada @bazinga adayları da sen seçiyorsun, yani oy kullanmasan da kullanmış kadar oluyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Benden habersiz seçtiniz ama, çünkü yoktum. :A

Bu arada @bazinga adayları da sen seçiyorsun, yani oy kullanmasan da kullanmış kadar oluyorsun. :A
@bazinga kelime oyunu yapıyor zaten. Geçen de filmleri beğenmeyince siz seçtiniz diye bize suç atmıştı. :A Halbuki biz kendi seçtiği filmler arasında eleme yapıyoruz sadece. Seçilen filmler böyleyse seçilmeyenler nasıldır kim bilir. :A

Gerçi ilk hafta filmleri fena değildi. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Araf
@bazinga kelime oyunu yapıyor zaten. Geçen de filmleri beğenmeyince siz seçtiniz diye bize suç atmıştı. :A Halbuki biz kendi seçtiği filmler arasında eleme yapıyoruz sadece. Seçilen filmler böyleyse seçilmeyenler nasıldır kim bilir. :A

Gerçi ilk hafta filmleri fena değildi. :A
Katılımcılar da aday çıkarsın madem, yani seçim her türlü kendisine ait oluyor. :A

İsyan çıkartıyor gibi olduk böyle, neyse. :A

• Güldürdün
Katılımcılar da aday çıkarsın madem, yani seçim her türlü kendisine ait oluyor. :A

İsyan çıkartıyor gibi olduk böyle, neyse. :A
Etkinlikte demokrasi yok maalesef. Sadece @bazinga aday çıkarabiliyor. Seçtiği adayları da beğenmeyince siz seçtiniz diye halkı suçluyor. :A

Ben seçseydim adayları tüm filmlerin puanları 7+ olurdu. :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Araf
Etkinlikte demokrasi yok maalesef. Sadece @bazinga aday çıkarabiliyor. Seçtiği adayları da beğenmeyince siz seçtiniz diye halkı suçluyor. :A

Ben seçseydim adayları tüm filmlerin puanları 7+ olurdu. :A
Her 7+ iyi olmayabiliyor, 6 puan alan da iyi olabiliyor. O kadar da takılmayalım puana. :A

• Güldürdün
Her 7+ iyi olmayabiliyor, 6 puan alan da iyi olabiliyor. O kadar da takılmayalım puana. :A
Yok ben forumdaki puanlarından bahsediyorum. Üyeler beğenirdi anlamında. :A

Şu Il Posto mu ne puanı 8'di galiba ama berbat bir filmdi, 3 vermişim. İzlenecek o kadar film varken 60 küsür senelik vasat İtalyan filmlerini niye izliyorsak :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Yok ben forumdaki puanlarından bahsediyorum. Üyeler beğenirdi anlamında. :A

Şu Il Posto mu ne puanı 8'di galiba ama berbat bir filmdi, 3 vermişim. İzlenecek o kadar film varken 60 küsür senelik vasat İtalyan filmlerini niye izliyorsak :A
Forum puanını da tam çözemezsin. Kendi izlediklerini seçersen belki ama kişiden kişiye değişiyor tabii, yine 7'den aşağı düşebilir. :A

• Güldürdün
Forum puanını da tam çözemezsin. Kendi izlediklerini seçersen belki ama kişiden kişiye değişiyor tabii, yine 7'den aşağı düşebilir. :A
Doğru gerçi, izlemediğimiz filmlerin nasıl gideceğini tam kestiremeyiz. :A

Neyse Blutv'nin güzel arşivi var, ona güveniyorum. İyi filmler seçilir herhalde. :A

• Beğendim
Reactions: Araf