- Reaksiyon puanı
- 116,176
- Puanı
- 1,060
Benim gönlüm zengin. Birini sevindirmek isterimKendin kullan kendin, @bazinga öyle kolay kolay hediye etmiyor bak. Adam bonkör davranıyor, değerini bil.
Benim gönlüm zengin. Birini sevindirmek isterimKendin kullan kendin, @bazinga öyle kolay kolay hediye etmiyor bak. Adam bonkör davranıyor, değerini bil.
Sıra sıra kullanırsınız, önemli değil.Benim gönlüm zengin. Birini sevindirmek isterim
Aynı anda kullanılma oluyor mu?Sıra sıra kullanırsınız, önemli değil.
@xdragxx ve @DarkLegenD 'e göre evimde hizmetçisi olan zengin biriyim
İsveç Kraliyet ailesindensin, @Tolstoyevski ile öyle düşünüyoruz.@xdragxx ve @DarkLegenD 'e göre evimde hizmetçisi olan zengin biriyim
Kahretsin, o kadar da dikkatli davrandım halbuki @Tolstoyevskiİsveç Kraliyet ailesindensin, @Tolstoyevski ile öyle düşünüyoruz.
Demirbaş Karl'ın torunu arkadaşlar @Dosi. Bir dönem büyük büyük dedesi İstanbul'da bulunmuştu.Kahretsin, o kadar da dikkatli davrandım halbuki @Tolstoyevski
5 yap en azından 4 nedir?Gerçekten üyelik verecek misin?
O zaman şimdiden @Dosi'ye hayırlı olsun.
Ben dört filmde kalırım muhtemelen.
Hediye edebilirsin, zaten yurtdışında kuponun işe yarayıp yaramayacağı şüpheli bir durum.Ben hediye ederim birisine ama tabi ilk bitiren olarak ayrıcalık olur umarım şimdi hediye edeceğim dediğim için verilmez bana
Hint filmi bence etkinliğin en iyi ikinci filmiydi. Siz seçtiniz filmleri ben oy bile kullanmadım.Inside Man'i yarım bırakmıştım, Netflix'ten kalkacağını unutmuşum. Neyse beğenmemiştim zaten, devam etmem sanırım.
3 saatlik Hint filmi izleyesim de hiç yok. Kalanlar arasında Geisha'yı izlerim sadece. @bazinga 2.hafta için kötü filmler seçmişsin.
Film arşivimde ya da ulaşabileceğim başka bir film yok çünkü, ondan diyorum dört diye, diğer türlü hepsini izlerdim.5 yap en azından 4 nedir?
Hediye edebilirsin, zaten yurtdışında kuponun işe yarayıp yaramayacağı şüpheli bir durum.
Hint filmi bence etkinliğin en iyi ikinci filmiydi. Siz seçtiniz filmleri ben oy bile kullanmadım.
O güçtesin zaten@xdragxx ve @DarkLegenD 'e göre evimde hizmetçisi olan zengin biriyim
Ben film seçtiğimi hatırlamıyorum, benden habersiz film mi seçtinizHint filmi bence etkinliğin en iyi ikinci filmiydi. Siz seçtiniz filmleri ben oy bile kullanmadım.
Benden habersiz seçtiniz ama, çünkü yoktum.Ben film seçtiğimi hatırlamıyorum, benden habersiz film mi seçtiniz
Hint filmlerine ön yargım var, bu film ön yargını kıracak kadar iyi diyorsan izleyeyim.
@bazinga kelime oyunu yapıyor zaten. Geçen de filmleri beğenmeyince siz seçtiniz diye bize suç atmıştı. Halbuki biz kendi seçtiği filmler arasında eleme yapıyoruz sadece. Seçilen filmler böyleyse seçilmeyenler nasıldır kim bilir.Benden habersiz seçtiniz ama, çünkü yoktum.
Bu arada @bazinga adayları da sen seçiyorsun, yani oy kullanmasan da kullanmış kadar oluyorsun.
Katılımcılar da aday çıkarsın madem, yani seçim her türlü kendisine ait oluyor.@bazinga kelime oyunu yapıyor zaten. Geçen de filmleri beğenmeyince siz seçtiniz diye bize suç atmıştı. Halbuki biz kendi seçtiği filmler arasında eleme yapıyoruz sadece. Seçilen filmler böyleyse seçilmeyenler nasıldır kim bilir.
Gerçi ilk hafta filmleri fena değildi.
Etkinlikte demokrasi yok maalesef. Sadece @bazinga aday çıkarabiliyor. Seçtiği adayları da beğenmeyince siz seçtiniz diye halkı suçluyor.Katılımcılar da aday çıkarsın madem, yani seçim her türlü kendisine ait oluyor.
İsyan çıkartıyor gibi olduk böyle, neyse.
Her 7+ iyi olmayabiliyor, 6 puan alan da iyi olabiliyor. O kadar da takılmayalım puana.Etkinlikte demokrasi yok maalesef. Sadece @bazinga aday çıkarabiliyor. Seçtiği adayları da beğenmeyince siz seçtiniz diye halkı suçluyor.
Ben seçseydim adayları tüm filmlerin puanları 7+ olurdu.
Yok ben forumdaki puanlarından bahsediyorum. Üyeler beğenirdi anlamında.Her 7+ iyi olmayabiliyor, 6 puan alan da iyi olabiliyor. O kadar da takılmayalım puana.
Forum puanını da tam çözemezsin. Kendi izlediklerini seçersen belki ama kişiden kişiye değişiyor tabii, yine 7'den aşağı düşebilir.Yok ben forumdaki puanlarından bahsediyorum. Üyeler beğenirdi anlamında.
Şu Il Posto mu ne puanı 8'di galiba ama berbat bir filmdi, 3 vermişim. İzlenecek o kadar film varken 60 küsür senelik vasat İtalyan filmlerini niye izliyorsak
Doğru gerçi, izlemediğimiz filmlerin nasıl gideceğini tam kestiremeyiz.Forum puanını da tam çözemezsin. Kendi izlediklerini seçersen belki ama kişiden kişiye değişiyor tabii, yine 7'den aşağı düşebilir.