Fav10 Film Kulübü 11. Sezon Başladı!

İkinci hafta filmlerimizin de oylaması tamamlandı. Bu hafta 4 film seçildi ve toplam 10 filmlik bir etkinlik olmuş oldu.

10 filmin tamamını izlemek (ya da BluTV çekilişine hak kazanmak için 9 filmi izlemek) için hala 19 günlük vaktiniz var. Üstelik filmlerin hepsi Netflix'te...

Yalnız Bridget Jones, Inside Man ve The Others 30 Haziran'da Netflix'ten kalkıyor. Bu filmler için son 4 gün... (Tabii sonrasında da izleyip yorumlamaya devam edebilirsiniz.)

@bazinga @mesmeso @Sherlock @MEnes @serhatt @phoebebuffay @Araf @Aserat @soo @Özgür @dreamy @-potterhead- @Dosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica ve tüm sinemaseverler...

Filmlerimiz şurada:

Tüm filmleri izledim. İkinci kısım kötü filmler seçilmiş. Hayal kırıklığı yaşadım :A toplam 10 filmden anca yarısı iyi puan aldı.
Umarım diğer sefere iyi filmler ile karşımıza çıkarsın @bazinga :A

Tüm filmleri izledim. İkinci kısım kötü filmler seçilmiş. Hayal kırıklığı yaşadım :A toplam 10 filmden anca yarısı iyi puan aldı.
Umarım diğer sefere iyi filmler ile karşımıza çıkarsın @bazinga :A
Tüm filmleri tamamlayan ilk kişi olduğun için tebrik ederim. :A Ben de son filmi izliyorum şu an. :A

Yarısını iyi filmlerden seçmişiz demek ki o da fena değil. :A Benim de beklentimin altında kaldı bu sezon, birkaç iyi film dışında. Gelecek sezon daha güzel olur inşallah. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tüm filmleri tamamlayan ilk kişi olduğun için tebrik ederim. :A Ben de son filmi izliyorum şu an. :A

Yarısını iyi filmlerden seçmişiz demek ki o da fena değil. :A Benim de beklentimin altında kaldı bu sezon, birkaç iyi film dışında. Gelecek sezon daha güzel olur inşallah. :Z
Geç bile tamamladım :A 2 gün önce işlerim çıktı, koca bir günü film izlemeden geçirmiştim :A
En son 'bu gece hızlı bir giriş yapacağım' deyip yapmamıştın :A bu kez 'şu an' kelimesinden dolayı son aşamada olduğun kesin :A
İkinci kişi olacağın için bende seni tebrik ederim :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga
Kendim yürüttüğüm zaman bu kadar açık konuşamıyorum, gerçi konuşmasam da kimse zamanında yapmıyor yorumlarını zaten. :A @bazinga
Ondan diyorum ya zaten. @bazinga kadar dakik olmayı da başaramazsın tabii istediğin kadar etkinlik düzenle. Adam dakik bir kere, yapıyor ve geçiyor, hiç de üşenmiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
  • Güldürdün
Reactions: Araf
İzlediğim dört filmin yorumlarını ilgili konulara geçirdim. İzlemediğim diğer filmleri izlersem yorumlarım artık. :)

Herkese selam,

Etkinlikte son 1 haftaya giriyoruz. Son durum aşağıdaki gibi. Filmleri puan sıralamasına göre sıraladım, belki öncelik vermenize yardımcı olur.

10 filmden en az 5 tanesini izleyenleri ödül törenimizi davet edeceğiz, nihai puanlamada sadece onların oyları geçerli olacak... 9 tane film izleyen 3 kişiye 1 aylık BluTV hediyemiz de mevcut. :Z 1 hafta sonra da BluTV filmlerinden oluşan 12. sezon bizleri bekliyor olacak. :Z

1625679959206.png

@Dosi @phoebebuffay @mesmeso @The_Erinch @Araf @Angelica @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @kerem

Herkese selam,

Etkinlikte son 1 haftaya giriyoruz. Son durum aşağıdaki gibi. Filmleri puan sıralamasına göre sıraladım, belki öncelik vermenize yardımcı olur.

10 filmden en az 5 tanesini izleyenleri ödül törenimizi davet edeceğiz, nihai puanlamada sadece onların oyları geçerli olacak... 9 tane film izleyen 3 kişiye 1 aylık BluTV hediyemiz de mevcut. :Z 1 hafta sonra da BluTV filmlerinden oluşan 12. sezon bizleri bekliyor olacak. :Z

Ekli dosyayı görüntüle 104885

@Dosi @phoebebuffay @mesmeso @The_Erinch @Araf @Angelica @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @kerem
@Dosi 'ye bak hele :Z
Bu aralar boşluk var. Yeni filmler gelsede başlasam :A

Herkese selam,

3 film izlemişim bir haftada bitirmeye çalışacam inşAllah eğer bağ evine gitmezsem :A

• Beğendim
Herkese selam,

Gerçekten üyelik verecek misin? :A

O zaman şimdiden @Dosi'ye hayırlı olsun. :A

Ben dört filmde kalırım muhtemelen. :D

• Güldürdün
Reactions: bazinga and Dosi
Inside Man'i yarım bırakmıştım, Netflix'ten kalkacağını unutmuşum. :( Neyse beğenmemiştim zaten, devam etmem sanırım.

3 saatlik Hint filmi izleyesim de hiç yok. Kalanlar arasında Geisha'yı izlerim sadece. @bazinga 2.hafta için kötü filmler seçmişsin. :A

• Üzücü