Fav10 Film Kulübü 11. Sezon Başladı!

İkinci hafta filmlerimizin de oylaması tamamlandı. Bu hafta 4 film seçildi ve toplam 10 filmlik bir etkinlik olmuş oldu.

10 filmin tamamını izlemek (ya da BluTV çekilişine hak kazanmak için 9 filmi izlemek) için hala 19 günlük vaktiniz var. Üstelik filmlerin hepsi Netflix'te...

Yalnız Bridget Jones, Inside Man ve The Others 30 Haziran'da Netflix'ten kalkıyor. Bu filmler için son 4 gün... (Tabii sonrasında da izleyip yorumlamaya devam edebilirsiniz.)

@bazinga @mesmeso @Sherlock @MEnes @serhatt @phoebebuffay @Araf @Aserat @soo @Özgür @dreamy @-potterhead- @Dosi @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @The_Erinch @Angelica ve tüm sinemaseverler...

Filmlerimiz şurada:

Tüm filmleri izledim. İkinci kısım kötü filmler seçilmiş. Hayal kırıklığı yaşadım
toplam 10 filmden anca yarısı iyi puan aldı.
Umarım diğer sefere iyi filmler ile karşımıza çıkarsın @bazinga

Tüm filmleri tamamlayan ilk kişi olduğun için tebrik ederim.
Ben de son filmi izliyorum şu an.

Yarısını iyi filmlerden seçmişiz demek ki o da fena değil.
Benim de beklentimin altında kaldı bu sezon, birkaç iyi film dışında. Gelecek sezon daha güzel olur inşallah.

Reactions: Dosi
Geç bile tamamladım
2 gün önce işlerim çıktı, koca bir günü film izlemeden geçirmiştim

En son 'bu gece hızlı bir giriş yapacağım' deyip yapmamıştın
bu kez 'şu an' kelimesinden dolayı son aşamada olduğun kesin

İkinci kişi olacağın için bende seni tebrik ederim

Reactions: bazinga
Kendim yürüttüğüm zaman bu kadar açık konuşamıyorum, gerçi konuşmasam da kimse zamanında yapmıyor yorumlarını zaten.
@bazinga
Ondan diyorum ya zaten. @bazinga kadar dakik olmayı da başaramazsın tabii istediğin kadar etkinlik düzenle. Adam dakik bir kere, yapıyor ve geçiyor, hiç de üşenmiyor.

Reactions: Sherlock
Reactions: Araf
İzlediğim dört filmin yorumlarını ilgili konulara geçirdim. İzlemediğim diğer filmleri izlersem yorumlarım artık.

Herkese selam,

Etkinlikte son 1 haftaya giriyoruz. Son durum aşağıdaki gibi. Filmleri puan sıralamasına göre sıraladım, belki öncelik vermenize yardımcı olur.

10 filmden en az 5 tanesini izleyenleri ödül törenimizi davet edeceğiz, nihai puanlamada sadece onların oyları geçerli olacak... 9 tane film izleyen 3 kişiye 1 aylık BluTV hediyemiz de mevcut.
1 hafta sonra da BluTV filmlerinden oluşan 12. sezon bizleri bekliyor olacak.

@Dosi @phoebebuffay @mesmeso @The_Erinch @Araf @Angelica @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @kerem

@Dosi 'ye bak hele

Bu aralar boşluk var. Yeni filmler gelsede başlasam

3 film izlemişim bir haftada bitirmeye çalışacam inşAllah eğer bağ evine gitmezsem

Gerçekten üyelik verecek misin?

O zaman şimdiden @Dosi'ye hayırlı olsun.

Ben dört filmde kalırım muhtemelen.

Reactions: bazinga and Dosi
Gerçekten üyelik verecek misin?

O zaman şimdiden @Dosi'ye hayırlı olsun.

Ben dört filmde kalırım muhtemelen.
Ben hediye ederim birisine
ama tabi ilk bitiren olarak ayrıcalık olur umarım
şimdi hediye edeceğim dediğim için verilmez bana

Reactions: bazinga and Araf
Inside Man'i yarım bırakmıştım, Netflix'ten kalkacağını unutmuşum.
Neyse beğenmemiştim zaten, devam etmem sanırım.

3 saatlik Hint filmi izleyesim de hiç yok. Kalanlar arasında Geisha'yı izlerim sadece. @bazinga 2.hafta için kötü filmler seçmişsin.