- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
1 gen artışı ve formasyon değişmiş.
Burada 100’ün üstüne çıkmak yok sanırım, yani sınır 1001 gen artışı ve formasyon değişmiş.
Benim fifa mobile deki takım da 109 gen 120 kimya senin takımı üzebilir.
@12.Adam Milandan 10 tane yedim 5 tane attım 10-5 yenildimFIFA, isim hakkı için 2.5 milyar dolar talep etti
FIFA, EA Sports'tan isim hakları için 2.5 milyar dolarlık rekor bir ücret talep ediyor. Ünlü futbol oyun serisi, bu nedenle isim değişikliğine gidebilir.www.ensonhaber.com
@Tolstoyevski @xdragxx @secquin @Sherlock @Dosi @bazinga @Moral Veren Adam @pompy @Gerekli24 @HeisenBerg @Araf @Felon @MasacRE @Maskeli Fedai @Ege Bartu @Polat Şaşmaz
Çok büyük hata yaparsın... 79'luk orta sahan yerine Kante'yi koysana. Hem Coman'la hem stoperinle uyumlu adamSatılamaz paketten bu manyak herif çıktı ama maalesef takım kimyasına uymadığı için bir süre yedeklerde bekletmek zorunda kalacağım…
Ekli dosyayı görüntüle 111049
Kırmızılık fazla artıyor o bölgede ve kimyası 7 oluyor haliyle sinir bozucu bir durum dikkatimi dağıtıyorÇok büyük hata yaparsın... 79'luk orta sahan yerine Kante'yi koysana. Hem Coman'la hem stoperinle uyumlu adam
7 kimyaya sahip Kante bile iyidir boşverKırmızılık fazla artıyor o bölgede ve kimyası 7 oluyor haliyle sinir bozucu bir durum dikkatimi dağıtıyorEmre Can’ın yerine İlkay’ı alayım dedim, daha da kötü oldu haliyle aldığım fiyattan tekrar satmaya çalışıyorum. O bölgeye Kimmich’i alacağım gerçi ama birikirse jeton
O taktikleri ayarladım ama bir süre 3-5-2’yi bozmamaya çalışacağım, kadro tam oturunca farklı dizilişlerle ilerlerim maç içinde7 kimyaya sahip Kante bile iyidir boşver
Ya bak öyle bir şey olduğu zaman konsept oyuncu ekleyip kimya nasıl olacak dene al sat yapma yani. Bir de az para biriksin sana hibrit kadro kuralım... İlla bir ligden olacak diye bir şey yok. Doğru dizilişle 3 ligden bile kadro kurmak mümkün.
Üstüne özel taktiklerde defansif, ofansife falan istediğin taktiği yapıp maç içinde geçebiliyorsun bunun bilgisini de vereyim. Yani illa bu 3-5-2'yle oynamak zorunda değilsin. Defansife atıyorum 4-2-3-1 yapıp defansife geçip öyle de oynayabiliyorsun.
Yav yok öyle bir şey 10'sa sıkıntı yok. Ha Kante 7'de bir tık düşük oynar 10'a göre ama atıyorum 90 güçlü gibi değil de 88 güçlü gibi oynar aşırı fark etmez. Tabii 3-4 kimya olursa sıkıntı oluyor o ona hiç girmeO taktikleri ayarladım ama bir süre 3-5-2’yi bozmamaya çalışacağım, kadro tam oturunca farklı dizilişlerle ilerlerim maç içinde
Konsept oyuncu ile almaya çalıştım ama bulamadım onu mobil app’de, biraz kurcalamam gerekiyor sanırım.
Asıl sorun benim her bölge yeşil olsun takıntım var, eğer yeşil olursa takım daha uyumlu olur kafasındayım, kırmızı olunca pas hataları filan artıyor galiba
Konsept oyuncular mobil app’de nasıl oluyor bulamadımYav yok öyle bir şey 10'sa sıkıntı yok. Ha Kante 7'de bir tık düşük oynar 10'a göre ama atıyorum 90 güçlü gibi değil de 88 güçlü gibi oynar aşırı fark etmez. Tabii 3-4 kimya olursa sıkıntı oluyor o ona hiç girme
Mobil app'i ben hiç beceremiyorum vallaha sorunun cevabı bende yokKonsept oyuncular mobil app’de nasıl oluyor bulamadım
Denedim ama olmuyor, Liverpool’dan Handerson da var kadroda ama o da kötü ediyor maalesefMobil app'i ben hiç beceremiyorum vallaha sorunun cevabı bende yok
------
Yahuuu @Tolstoyevski dur bakim Havertz ile Müller'in yerini değiştireyim futbinde olur bence öyle.
------
edit: Yok yine olmuyor
Sende kaç k var ben sana yaptım bi güzellikDenedim ama olmuyor, Liverpool’dan Handerson da var kadroda ama o da kötü ediyor maalesef
15.000…. Aslında sabah 29K vardı ama saçma sapan harcadık, tekrar gün sonunda 30k’yı anca görebilirim gibi….Mobil app'i ben hiç beceremiyorum vallaha sorunun cevabı bende yok
------
Yahuuu @Tolstoyevski dur bakim Havertz ile Müller'in yerini değiştireyim futbinde olur bence öyle.
------
edit: Yok yine olmuyor
------
@Tolstoyevski kaç k paran var
Tamam 30k yeter bize. Takımda çer çöp forma, arma, kimya falan varsa sat yaparsın 30k.15.000…. Aslında sabah 29K vardı ama saçma sapan harcadık, tekrar gün sonunda 30k’yı anca görebilirim gibi….
Müller santrfor için fazla yavaş, onu merkeze çektim ve Kante’yi de daha ofansif yaptım, bence bi önceki halinden daha iyi durdu şu anki dizilişTamam 30k yeter bize. Takımda çer çöp forma, arma, kimya falan varsa sat yaparsın 30k.
Havertz'i forvetten moo yap Müller'i de moo'dan snt. Pogba ve Rudiger alırsan herkesi 10 kimya yapıyoruz
Yahu işte sana şu defansif, ofansif şeyinde onu demek istedim...Müller santrfor için fazla yavaş, onu merkeze çektim ve Kante’yi de daha ofansif yaptım, bence bi önceki halinden daha iyi durdu şu anki diziliş
Yeşil ışık göze hoş gözüktü ama haklısın Müller-Emre fazla yumuşak kaçıyor o bölgeye. Kimmich’i alınca orada sorun çözülecek ama dediğin gibi Kante’yi de geriye çekeceğimYahu işte sana şu defansif, ofansif şeyinde onu demek istedim...
Müller sadece kadro başlangıcında forvet gözükecek kimya uysun diye. Atıyorum defansife yine aynı 3-5-2'yi yaparsın Müller'i forvet arkasına çekip Havertz'i yine forvete koyarsın. Hemen maçın başında defansife çekip taktiği Müller forvet arkası Havertz forvet oynardın zaten. Defansife çektin diye takım defansif oynamıyor sen zaten taktiği kendine göre ayarlıyorsun.
Emre-Müller merkezi bu oyunda zor maç alır. Kante forvet arkası olmaz. Benim yaptığım Pogba-Kante merkezi Müller forvet arkasıyla takım 2-3 gömlek üstün olur ama sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?