- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Mobilde büyük oyunlar indirmiyorum şarj bataryayı öldürüyor çünküİndir ne duruyorsun?
Mobilde büyük oyunlar indirmiyorum şarj bataryayı öldürüyor çünküİndir ne duruyorsun?
😡 😡Mobilde büyük oyunlar indirmiyorum şarj bataryayı öldürüyor çünkü
Shamrock Rovers işi nasıl @TolstoyevskiŞu anki mevcut kadroda kırmızı çizgi gözümü rahatsız etse de kadro giderek oturuyor gibi. Para birikince Goretzska ve Neuer’i de alacağım…
FC Ultimate Team Web App - EA SPORTS Official Site
Login here to access the FC Ultimate Team Web App and manage your Ultimate Team while you're away from your console or PC.www.ea.com
Safari linki açamadı. Desteklemiyormuş görseli çekerek atar msn?Şu anki mevcut kadroda kırmızı çizgi gözümü rahatsız etse de kadro giderek oturuyor gibi. Para birikince Goretzska ve Neuer’i de alacağım…
FC Ultimate Team Web App - EA SPORTS Official Site
Login here to access the FC Ultimate Team Web App and manage your Ultimate Team while you're away from your console or PC.www.ea.com
Safari linki açamadı. Desteklemiyormuş görseli çekerek atar msn?
Joistiğim bozuldu @Tolstoyevski
Kimya düşmüş, genin artmış olabilir.Kimya ve Gen i söyler msn?
Joistiği temizlikçi temizlediNiye ki
Kimya düşmüş, genin artmış olabilir.Kimya ve Gen i söyler msn?
Coman'ın yanındaki yanlış yerde oynuyor, değiştir.
O bölgeye Goretzka'yı almayı hedefliyorum ya da Kimmich ama ikisi de çok pahalı, jeton birikine dek Brandt ile idare edeceğiz artık..Coman'ın yanındaki yanlış yerde oynuyor, değiştir.
Kadronda aynı bölgeden yedek oyuncu yok mu? Onu oynatO bölgeye Goretzka'yı almayı hedefliyorum ya da Kimmich ama ikisi de çok pahalı, jeton birikine dek Brandt ile idare edeceğiz artık..
Emre Can var ama Brandt daha uyumlu gibi kadroyaKadronda aynı bölgeden yedek oyuncu yok mu? Onu oynat
Emrecan takım açısından daha iyi olur. Brandt ı EmreCan'ın içine katEmre Can var ama Brandt daha uyumlu gibi kadroya
Dublin takımı İrlandanın
Benim almama daha çook var.Bugün sabah saatlerinde oyunun en iyi gold kartı Mbappe resmen takımımıza dahil oldu...