Fav10 | FIFA - Genel Sohbet ve Maç Konusu 🎮

UTM 22 başlangıç kadrom böyle oldu ama sıfır jetonla iki üç günde ancak bu kadar olur. Haksız rekabet ortamı var sonuçta, jetonu olanlar basıp geçiyor kadroyu…

jxbqke2.jpeg

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Draxler oraya uymaz, değiştirmelisin.
Aslında performansı fena değil ama evet 9 yerine 10 olması lazım o bölgeyi para birikince daha kaliteli bir isimle değişeceğim. Stoperde de Süle vardı aslında kırmızı kart gördüğü için cezalıydı. Götze ve Brandt’ı da para birikince değişebilirim üst isimlerle…

Ronaldinho’yu takıma eklemek istiyorum ama imkansız gibi bir şey herhalde, 5-6 kişide var onlar da milyonlarca coine satıyor.

• Beğendim
Aslında performansı fena değil ama evet 9 yerine 10 olması lazım o bölgeyi para birikince daha kaliteli bir isimle değişeceğim. Stoperde de Süle vardı aslında kırmızı kart gördüğü için cezalıydı. Götze ve Brandt’ı da para birikince değişebilirim üst isimlerle…

Ronaldinho’yu takıma eklemek istiyorum ama imkansız gibi bir şey herhalde, 5-6 kişide var onlar da milyonlarca coine satıyor.
Mobil mi , pc mi?

IMG_1792.JPG

Bu da benim kadrom bir arkadaşımın telinden oynuyorum. Bu kadar çabuk 100 gen olacağımı düşünmüyordum.Etkinlikler sağolsun. Sol bekte yoldaşımın öz oğlu kendiliğinden oraya atanmış,son düzenlemeleri yapamadım. @xdragxx @Tolstoyevski Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
  • Harika