- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
2-1-1-3 taktiğiyle Fenerbahçe’yi 20.likten Lider yaptım @Tolstoyevski @12.AdamUTM 22 başlangıç kadrom böyle oldu ama sıfır jetonla iki üç günde ancak bu kadar olur. Haksız rekabet ortamı var sonuçta, jetonu olanlar basıp geçiyor kadroyu…
Draxler oraya uymaz, değiştirmelisin.UTM 22 başlangıç kadrom böyle oldu ama sıfır jetonla iki üç günde ancak bu kadar olur. Haksız rekabet ortamı var sonuçta, jetonu olanlar basıp geçiyor kadroyu…
Mesut , orada oynamaz.
Aslında performansı fena değil ama evet 9 yerine 10 olması lazım o bölgeyi para birikince daha kaliteli bir isimle değişeceğim. Stoperde de Süle vardı aslında kırmızı kart gördüğü için cezalıydı. Götze ve Brandt’ı da para birikince değişebilirim üst isimlerle…Draxler oraya uymaz, değiştirmelisin.
Mobil mi , pc mi?Aslında performansı fena değil ama evet 9 yerine 10 olması lazım o bölgeyi para birikince daha kaliteli bir isimle değişeceğim. Stoperde de Süle vardı aslında kırmızı kart gördüğü için cezalıydı. Götze ve Brandt’ı da para birikince değişebilirim üst isimlerle…
Ronaldinho’yu takıma eklemek istiyorum ama imkansız gibi bir şey herhalde, 5-6 kişide var onlar da milyonlarca coine satıyor.
Shamrock Rovers a kongre üyesi olmak Fenerbahçe’den daha ucuz 300 Euro @12.AdamEkli dosyayı görüntüle 110909
Bu da benim kadrom bir arkadaşımın telinden oynuyorum. Bu kadar çabuk 100 gelen olacağımı düşünmüyordum.Etkinlikler sağolsun. Sol bekte yoldaşımın öz oğlu kendiliğinden oraya atanmış,son düzenlemeleri yapamadım. @xdragxx @Tolstoyevski Yorumlarınızı bekliyorum.
Fenerbahçe kongre kaç euro?Shamrock Rovers a kongre üyesi olmak Fenerbahçe’den daha ucuz 300 Euro
1337 Euro @12.AdamFenerbahçe kongre kaç euro?
Ekli dosyayı görüntüle 110909
Bu da benim kadrom bir arkadaşımın telinden oynuyorum. Bu kadar çabuk 100 gen olacağımı düşünmüyordum.Etkinlikler sağolsun. Sol bekte yoldaşımın öz oğlu kendiliğinden oraya atanmış,son düzenlemeleri yapamadım. @xdragxx @Tolstoyevski Yorumlarınızı bekliyorum.
Kapışalım mı? 🤣Şampiyonlar Ligi gibi
Mobil fifa yok bendeKapışalım mı? 🤣
Shamrock Rovers membership konusunda nediyorsun @TolstoyevskiMobil fifa yok bende
İndir ne duruyorsun?Mobil fifa yok bende