Dikkate alacağım hocam teşekkürler 👍🏼Hocam kanatlar defans arkasına çok kaçıyorsa taktikten takımın defansını geride kurman lazım. Bir de beklerine geride kal de o zaman zorlaşır kaçması.
Dikkate alacağım hocam teşekkürler 👍🏼Hocam kanatlar defans arkasına çok kaçıyorsa taktikten takımın defansını geride kurman lazım. Bir de beklerine geride kal de o zaman zorlaşır kaçması.
Ersun Yanal'ı td yap reis.@xdragxx söylede Xbox ta kadın teknik direktör yapmıyım Fenerbahçe’de
2021 de Fenerbahçe’nin başına kadın teknik direktör getirdimErsun Yanal'ı td yap reis.
Gerçeği olamadı, bari sanalı olsun.Ersun Yanal'ı td yap reis.
İrlandadan transfer yapıyorum ve Xbox one oynuyorum @xdragxxKral beni de transfer etsene..
Benim pompy futbol kulübüyle 11 de 11 yaptım süper ligte Galatasaray’ı 20-0 yendimFIFA online’da Nkunku ile attığım gol… Reelde olsa Puskas’a aday gösterilirdi.
Hocam amatörde mi oynuyorsun?Pompy futbol kulübü-Olympiakos u 19-0 yendi Yunanistan’da @12.Adam @Tolstoyevski
Zorluğu bir tık yükselt daha zevkli olur. 20-0 nedir yahuBaşlangıçta yeni aldımda @Moral Veren Adam
Konsolu daha yeni aldım öğrenmeye çalışıyorum x box one ı PlayStation 3 te semi pro oynuyordum @Moral Veren AdamZorluğu bir tık yükselt daha zevkli olur. 20-0 nedir yahu