ÜYE | TOPLAM PUAN |
s10 | 31 |
takas | 30 |
ABAY_06 | 28 |
Heisenberg | 28 |
sürgünüm | 27 |
Çok kötü gidiyorum.sssPuan durumu güncellendi dünün maçlarıyla.
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Mayıs Kralı
ÜYE TOPLAM PUAN s10 31 takas 30 ABAY_06 28 Heisenberg 28 sürgünüm 27
sürgünüm'e yine ilk 5'in dışı göründü.Çok kötü gidiyorum.sss
yapma Allah aşkına ilk 5 tesin süper dir o duygu yaw.sürgünüm'e yine ilk 5'in dışı göründü.
@EFE UYSAL ile senin yüzünden kaç gündür puan alamıyorum. Gözü bana dikeceğinize s10 ve takas'ın peşine düşsenize? Hele @HeisenBerg karda yürüyüp izini belli etmiyor, yakında zirveyi alırsa şaşırmayacağım.yapma Allah aşkına ilk 5 tesin süper dir o duygu yaw.değişelim yerleri o zmntorpi l geç bana olmad i:
9.sıra 23 puanda güzel @Doğu yu geçmişimPuan durumu güncellendi dünün maçlarıyla.
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Mayıs Kralı
ÜYE TOPLAM PUAN s10 31 takas 30 ABAY_06 28 Heisenberg 28 sürgünüm 27
hahaha ayy okadarına dikkat etmemiştim ben ama 2 vadici olarak yönetimdede bir ağırlımız olur bence yakısırda bize
Eli maşalı birine ihtiyaç var bence dehahaha ayy okadarına dikkat etmemiştim ben ama 2 vadici olarak yönetimdede bir ağırlımız olur bence yakısırda bize
Eli maşalı birine ihtiyaç var bence deBu arada son saniye sıvasıyla @Bully'nin gazabından kurtuldum
Estağfurullah canım ben mütevazi ve egolarından arınmış bir yöneticiyim takılmam böyle şeylere.@Bully ona çok takardı şimdi adanalı dizisinden oktaya komiser derler başkomiser diye düzeltirdi o hesap
Estağfurullah canım ben mütevazi ve egolarından arınmış bir yöneticiyim takılmam böyle şeylere.(Doğu'cum bir daha olmasın)
aaa tbi sen gelir gelmez bunu süpermod tanıdın biz gariban editör hallerinide biliriz elimizde yetişti sayılırEli maşalı birine ihtiyaç var bence deBu arada son saniye sıvasıyla @Bully'nin gazabından kurtuldum
Kıskançlığın bu kadarıaaa tbi sen gelir gelmez bunu süpermod tanıdın biz gariban editör hallerinide biliriz elimizde yetişti sayılır
şaka bir yana hiç huy değiştirmedi hala aynı kişilikte(içimdeki ses yine gariban gariban dolanıyor)
sonucta ben forumdayken yükselmeye basladın aşamanı kayt ettimKıskançlığın bu kadarıSen yokken biz vardık bir kere.
İyi ki de vermişiz sana o cezayı ohh olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?