)))hahabayanlar olarak damga vurmuşuz @gizem ak bu koca eşşeklerde boylarından poslarından utansınlar
yeni sondurum ne zm n cıkacakZirvede değişiklik yok. Dünün maçlarından sadece @halukerogluFOX @Çiğdem- ve @turkuazz puan çıkarmayı başarabildi.
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Mayıs Kralı
ÜYE TOPLAM PUAN s10 31 takas 30 ABAY_06 28 Heisenberg 28 sürgünüm 27
ÜYE | TOPLAM PUAN |
s10 | 40 |
takas | 38 |
ABAY_06 | 35 |
Heisenberg | 34 |
papuleoo | 34 |
Git gide düşüyorum, tebrikler bana.Dünün sonuçlarıyla puan durumu güncellendi.
İşte ilk beş:
Tamamı ilk mesajda...
ÜYE TOPLAM PUAN s10 40 takas 38 ABAY_06 35 Heisenberg 34 papuleoo 34
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Felon @destere @Mayıs Kralı
aaa ilk 5 dışına çıkmışım yine ama 32 puanla 7.sıradayım hala ilk 5 den kopmadım bugün tekrar gireriz umarım gerçi ilk 10 içinde bitirsem bana yeterDünün sonuçlarıyla puan durumu güncellendi.
İşte ilk beş:
Tamamı ilk mesajda...
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Felon @destere @Mayıs Kralı
müthiş tahminlerimle fırtına gibi esmeye başladım çok yakın zamanda önce @Çiğdem- i sonra @sürgünüm ü sonra @takas ı silindir gibi ezip geçeceğim kollayın kendinizi şimdiden cillop gibi iki puanım cepte duruyor bugün 4 te 4 yaparsam artık beni kimse tutamazDünün sonuçlarıyla puan durumu güncellendi.
İşte ilk beş:
Tamamı ilk mesajda...
hahaha ayy geç kaldın sen kaç gündür nerdeydin ayolll
olsun ben finale kadar açığımı kapatırım sizin durumunuz kötü rakipsiz ortamda güle oynaya puan kazanıyordunuz şimdi ne yapacaksınız bakalımhahaha ayy geç kaldın sen kaç gündür nerdeydin ayolll
Çok kötüsün 2 puan nedir rezil oluyorsun kendine gel Bugün 0 çekersen bittin
bugün en az iki maçı garanti tuttururum diğer ikiside şansa artıkÇok kötüsün 2 puan nedir rezil oluyorsun kendine gel Bugün 0 çekersen bittin
Ronaldolu Portekize garanti gözüyle bakıyorsun dimibugün en az iki maçı garanti tuttururum diğer ikiside şansa artık
2 maçtan da 0 çekmişsin.@sürgünüm deminki maçlarda kaç puan kazandım ben? onu bir zahmet ilave etsen toplamda kabarık görünürüm biraz
birde arjantinin abd yi 4-0 yeneceğini müthiş bir tahminle doğru bilmiştim o tahminimdeki puanıda buraya ilave etsen fena olmazdı
hanı yaklaşık olarak bilince azbir puan ekliyordun onlardan yokmu bu sefer ?2 maçtan da 0 çekmişsin.
Tahmin konularında nasıl puan alacağın yazıyor, 1 sefer okumanı öneriyorum.hanı yaklaşık olarak bilince azbir puan ekliyordun onlardan yokmu bu sefer ?