Fav10 - Euro 2016 Tahmin Yarışması Puan Durumu

aaa ilk 5 dışına çıkmışım yine ama 32 puanla 7.sıradayım hala ilk 5 den kopmadım bugün tekrar gireriz umarım :F gerçi ilk 10 içinde bitirsem bana yeter :F

müthiş tahminlerimle fırtına gibi esmeye başladım çok yakın zamanda önce @Çiğdem- i sonra @sürgünüm ü sonra @takas ı silindir gibi ezip geçeceğim kollayın kendinizi :) şimdiden cillop gibi iki puanım cepte duruyor bugün 4 te 4 yaparsam artık beni kimse tutamaz :)

müthiş tahminlerimle fırtına gibi esmeye başladım çok yakın zamanda önce @Çiğdem- i sonra @sürgünüm ü sonra @takas ı silindir gibi ezip geçeceğim kollayın kendinizi :) şimdiden cillop gibi iki puanım cepte duruyor bugün 4 te 4 yaparsam artık beni kimse tutamaz :)
hahaha ayy geç kaldın sen kaç gündür nerdeydin ayolll :F

Çok kötüsün 2 puan nedir rezil oluyorsun kendine gel :A Bugün 0 çekersen bittin :A

@sürgünüm deminki maçlarda kaç puan kazandım ben? onu bir zahmet ilave etsen toplamda kabarık görünürüm biraz :)
birde arjantinin abd yi 4-0 yeneceğini müthiş bir tahminle doğru bilmiştim o tahminimdeki puanıda buraya ilave etsen fena olmazdı :)