Beline kuvvet pardon eline kuvvet Bu konu trollenmez başka konu bulunyarışmalara oy vermekle meşguldum bir yarışma daha buldum onada oy atarsam işim bitecek gibi ) jürilik zor iş
Beline kuvvet pardon eline kuvvet Bu konu trollenmez başka konu bulunyarışmalara oy vermekle meşguldum bir yarışma daha buldum onada oy atarsam işim bitecek gibi ) jürilik zor iş
@Çiğdem-'in bugüne kadar yaptığı tahmin yorumlarını okusan gülmekten ölürsün. Yarışmaya büyük bir renk katıyor, başarısı da ortada zaten.
7.sırada 35 puanım var ilk 5 ile hala kopmadım hatta ilk 5 hedefim inş hedefimi gerçekleştirirsem bana yeter büyük başarı olur hatta gerçi ilk 10 içinde kalırsamda başarı olurşirret kız şansı işte beleşe puan toplamış )
ama yetişeceğim ona şu kalan maçlar biraz daha bol olsaydı işim daha kolay olurdu biraz zorlanacağım gibi duruyor ama üstesinden gelirim azimle
Sen şansa biliyorsun biz gerçek sonuç yazıyoruz olması gerekn sonuç 22.7.sırada 35 puanım var ilk 6 ile hala kopmadım hatta ilk 5 hedefim inş hedefimi gerçekleştirirsem bana yeter büyük başarı olur hatta gerçi ilk 10 içinde kalırsamda başarı olur
sana fark atmısımSen şansa biliyorsun biz gerçek sonuç yazıyoruz olması gerekn sonuç 22.
maç sayısı azaldı biraz daha şöyle 40 maç falan olsa sana yetişirdim büyük ihtimal7.sırada 35 puanım var ilk 5 ile hala kopmadım hatta ilk 5 hedefim inş hedefimi gerçekleştirirsem bana yeter büyük başarı olur hatta gerçi ilk 10 içinde kalırsamda başarı olur
hahah aa evet hergün olsada yapsk bu arada bugünkü tahminler nerede bulamadım @sürgünümmaç sayısı azaldı biraz daha şöyle 40 maç falan olsa sana yetişirdim büyük ihtimal
cumartesiye kadar maç yok sanırımhahah aa evet hergün olsada yapsk bu arada bugünkü tahminler nerede bulamadım @sürgünüm
Kusura bakma hanımefendi, UEFA seni düşünüp çeyrek final maçlarını Cumartesi yerine bugün başlatmalıydı.hahah aa evet hergün olsada yapsk bu arada bugünkü tahminler nerede bulamadım @sürgünüm
Kusura bakma hanımefendi, UEFA seni düşünüp çeyrek final maçlarını Cumartesi yerine bugün başlatmalıydı.
ne bilim bennn hergün oluyorducumartesiye kadar maç yok sanırım
Aynen ya bugün de olsun her gün olsun. Daha da çok yükselmem lazim çünkü : D: D: D: Dhahah aa evet hergün olsada yapsk bu arada bugünkü tahminler nerede bulamadım @sürgünüm
ne bilim bennn hergün oluyordu
bende babam hala neden kumandayı almadı diyorum 22:00 oldu saat diye
Cumartesi, 25 Haziran | |||||||||
|
| ||||||||
| |||||||||
Pazar, 26 Haziran | |||||||||
|
| ||||||||
| |||||||||
Pazartesi, 27 Haziran | |||||||||
|
|
s10 | 44 |
ABAY_06 | 42 |
takas | 41 |
sürgünüm | 40 |
Danger UA! | 38 |
halukerogluFOX | 38 |
6.sırada 37 puanla baya başarılıyım bence bakalım ilk 5 içinde bitirebilicekmiyim ilk 10 u garantiledim benceDünün sonuçlarıyla puan durumu güncellendi.
İşte ilk beş:
Tamamı ilk mesajda...
s10 44 ABAY_06 42 takas 41 sürgünüm 40 Danger UA! 38 halukerogluFOX 38
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Felon @destere @Harunnn60 @Mayıs Kralı
3 maçta 1 puan.ssDünün sonuçlarıyla puan durumu güncellendi.
İşte ilk beş:
Tamamı ilk mesajda...
s10 44 ABAY_06 42 takas 41 sürgünüm 40 Danger UA! 38 halukerogluFOX 38
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Felon @destere @Harunnn60 @Mayıs Kralı
İyi puanlar almışsın tebrikler böyle devam etmeni umarımÇok teşekkür ediyorum! 🙄😳😀😛
Çok sağol bana böyle yarışmacılar lazım işte. Laf sokan insanı kıran suçlayan değil. Umarım sende ilk 5 azından olursun, oluruz hatta.İyi puanlar almışsın tebrikler böyle devam etmeni umarım