Fav10 - Euro 2016 Tahmin Yarışması Puan Durumu

40 puanla 8.sırayı paylaşıyorum ilk 5 şansım hala var ama benim amacım ilk 10 sırada tamamlamak ayy inş başarırım :A :A :A

@destere @Harunnn60 ı yakalıcak az kalmış :A

ilk mesaja dönmeye korkuyorum:) sonuncu değilsem ilk mesajı açayım sonuncuysam hiç ilk mesaja dönmeme gerek yok :))

Çeyrek finallerde 4 maçın 3'ünü tutturdum ama maalesef sıralamaya pek bir etkisi olmadı. Keşke sistemi ilerleyen turlarda puanları arttıracak şekilde hazırlasaydık. Çeyrek finallerde maçları kimin kazanacağını bile bilmek çok zor ama ilk turlardaki basit maçlarla aynı puan kazandırması adil değil. :)

Mobbing neymiş ya. :D
Dün rakiplerim de Almanya kazanır tahmininde bulundukları için 2-1 olan tahminimi 1-1 olarak güncelleyecektim. (Aynı tahminlerde bulunmamız geride kalanlar için bir şey ifade etmiyor)

Fakat senden gelecek olan İtalya'dan korktu baskılarına boyun eğerek hiçbir değişikliğe gitmeyip 3 puandan oldum. Mutlu musun? :T:

fransa maçına 3-1 yerine 3-0 deseydim 2 puan almıştım :D

@sürgünüm mac 1-1 bitince benimde aklima ilk o geldi 6-6 lik sacma bir tahminle 1 puan aldim ama cogu kisi puan alamadi :D

Dün rakiplerim de Almanya kazanır tahmininde bulundukları için 2-1 olan tahminimi 1-1 olarak güncelleyecektim. (Aynı tahminlerde bulunmamız geride kalanlar için bir şey ifade etmiyor)

Fakat senden gelecek olan İtalya'dan korktu baskılarına boyun eğerek hiçbir değişikliğe gitmeyip 3 puandan oldum. Mutlu musun? :T:
Yapacak bir şey yok. :A

Çeyrek final ve yarı final maçlarında 6'da 5 yaptım ama puan ve sıralama olarak çok etki etmedi. Yine de en azından ilk 10'a yaklaştık. Final maçıyla ilk 10'a kapak atabilirsek güzel olacak. :):)

aa baya başarılı yarıştım bence 1 maç kalmış sanırım ilk 10 da büyük ihtimalle kalırım amacımda buydu :F