ÜYE | TOPLAM PUAN |
s10 | 31 |
takas | 30 |
ABAY_06 | 28 |
Heisenberg | 28 |
sürgünüm | 27 |
Çok kötü gidiyorum.sssPuan durumu güncellendi dünün maçlarıyla.
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Mayıs Kralı
ÜYE TOPLAM PUAN s10 31 takas 30 ABAY_06 28 Heisenberg 28 sürgünüm 27
sürgünüm'e yine ilk 5'in dışı göründü.Çok kötü gidiyorum.sss
yapma Allah aşkına ilk 5 tesin süper dir o duygu yaw.sürgünüm'e yine ilk 5'in dışı göründü.![]()
@EFE UYSAL ile senin yüzünden kaç gündür puan alamıyorum. Gözü bana dikeceğinize s10 ve takas'ın peşine düşsenize? Hele @HeisenBerg karda yürüyüp izini belli etmiyor, yakında zirveyi alırsa şaşırmayacağım.yapma Allah aşkına ilk 5 tesin süper dir o duygu yaw.değişelim yerleri o zmn
torpi l geç bana olmad i
![]()
![]()
![]()
:
9.sıra 23 puanda güzel @Doğu yu geçmişimPuan durumu güncellendi dünün maçlarıyla.
@OzaN @Bully @Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @BesaleT @gizem ak @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @Tolstoyevski @Since2011 @Mayıs Kralı
ÜYE TOPLAM PUAN s10 31 takas 30 ABAY_06 28 Heisenberg 28 sürgünüm 27
hahaha ayy okadarına dikkat etmemiştim ben ama 2 vadici olarak yönetimdede bir ağırlımız olur bence yakısırda bize
Eli maşalı birine ihtiyaç var bence dehahaha ayy okadarına dikkat etmemiştim ben ama 2 vadici olarak yönetimdede bir ağırlımız olur bence yakısırda bize![]()
Eli maşalı birine ihtiyaç var bence deBu arada son saniye sıvasıyla @Bully'nin gazabından kurtuldum
![]()
Estağfurullah canım ben mütevazi ve egolarından arınmış bir yöneticiyim takılmam böyle şeylere.@Bully ona çok takardı şimdi adanalı dizisinden oktaya komiser derler başkomiser diye düzeltirdi o hesap![]()
Estağfurullah canım ben mütevazi ve egolarından arınmış bir yöneticiyim takılmam böyle şeylere.(Doğu'cum bir daha olmasın
)
aaa tbi sen gelir gelmez bunu süpermod tanıdın biz gariban editör hallerinide biliriz elimizde yetişti sayılırEli maşalı birine ihtiyaç var bence deBu arada son saniye sıvasıyla @Bully'nin gazabından kurtuldum
![]()
Kıskançlığın bu kadarıaaa tbi sen gelir gelmez bunu süpermod tanıdın biz gariban editör hallerinide biliriz elimizde yetişti sayılır![]()
![]()
şaka bir yana hiç huy değiştirmedi hala aynı kişilikte(içimdeki ses yine gariban gariban dolanıyor
)
sonucta ben forumdayken yükselmeye basladın aşamanı kayt ettimKıskançlığın bu kadarıSen yokken biz vardık bir kere.
İyi ki de vermişiz sana o cezayı ohh olsun.![]()