Fav10 - Euro 2016 Tahmin Yarışması Puan Durumu

zirvedekilere tebrikler

yapma Allah aşkına ilk 5 tesin süper dir o duygu yaw. :D değişelim yerleri o zmn :D torpi l geç bana olmad i :D :D :D :D:
@EFE UYSAL ile senin yüzünden kaç gündür puan alamıyorum. Gözü bana dikeceğinize s10 ve takas'ın peşine düşsenize? Hele @HeisenBerg karda yürüyüp izini belli etmiyor, yakında zirveyi alırsa şaşırmayacağım. :)

Estağfurullah canım ben mütevazi ve egolarından arınmış bir yöneticiyim takılmam böyle şeylere. :A (Doğu'cum bir daha olmasın :A)
Eli maşalı birine ihtiyaç var bence de :A Bu arada son saniye sıvasıyla @Bully'nin gazabından kurtuldum :A
aaa tbi sen gelir gelmez bunu süpermod tanıdın biz gariban editör hallerinide biliriz elimizde yetişti sayılır :F :F :F

şaka bir yana hiç huy değiştirmedi hala aynı kişilikte :bhr: (içimdeki ses yine gariban gariban dolanıyor :A )

aaa tbi sen gelir gelmez bunu süpermod tanıdın biz gariban editör hallerinide biliriz elimizde yetişti sayılır :F :F :F

şaka bir yana hiç huy değiştirmedi hala aynı kişilikte :bhr: (içimdeki ses yine gariban gariban dolanıyor :A )
Kıskançlığın bu kadarı :A Sen yokken biz vardık bir kere. :A

İyi ki de vermişiz sana o cezayı ohh olsun. :A

Kıskançlığın bu kadarı :A Sen yokken biz vardık bir kere. :A

İyi ki de vermişiz sana o cezayı ohh olsun. :A
sonucta ben forumdayken yükselmeye basladın aşamanı kayt ettim :F

tek burası için değil forumda rütbe alınc ne olunuyorsa artık hemen huyu değişiyor o tanıdığımız kişi gidiyor sen hala aynı kişisin övüyorum burda seni :A

atacanda aynı diyecem ama o geldiğinde tuhafmış sonradan düzelmiş ama bu değişim bu sefer iyi olmuş yanı ona yaramış ismini anmışken gelir ekim gibi inş :(

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan