Fav10 Enleri - 2017

Fav10'un En İyi Yılı Desem Hangi Yıl Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi yine saldırı moduna geçerdim de kaosa yol açıp savaş çıksın istemiyorum. :A Hadi gireyim lan, onlara yapılan makyaj bana yapılsın yüzleri yan yana getirelim bakalım ne olur yani. :A Fiziki özellik değil burdaki kıyas sonuçta o topa zaten girmem. :A
Hahaha son cümle yeteri kadar kendini ezdiğinin kanıtı şimdi bir de ben vurmayayım sana ama sen illa ki vurrr baaaanaa dersen o ayrı :F

Yorumcu kısmına nerden ekledim seni :A :A :A

Ama şaka bir yana yorumların güzel yanı dikkatimi çekiyor :A
Öyle diyorsan öyledir Çiko ben de hemfikirim bu konuda, iyi çözümleme yapar yorumlarım. :A

Hahaha son cümle yeteri kadar kendini ezdiğinin kanıtı şimdi bir de ben vurmayayım sana ama sen illa ki vurrr baaaanaa dersen o ayrı :F
Kendimi ezmek değil kendimi bilmektir o. Boyum belli sonuçta ve uzamıyor da yıllardır. :A Adam genetik olarak 190 veya üstü boya sahip ve hayvan gibi fitness yapmış çalışmış. :A Ama mesele yüz güzelliğine gelince kendimi gömmem gömdürtmem. :A

Öyle diyorsan öyledir Çiko ben de hemfikirim bu konuda, iyi çözümleme yapar yorumlarım. :A

Kendimi ezmek değil kendimi bilmektir o. Boyum belli sonuçta ve uzamıyor da yıllardır. :A Adam genetik olarak 190 veya üstü boya sahip ve hayvan gibi fitness yapmış çalışmış. :A Ama mesele yüz güzelliğine gelince kendimi gömmem gömdürtmem. :A
Sen sıvacıların Elit beyi gibisin zaten :F O Kütüğün ne işi var sizin aranızda :A :A :A @destere @MasacRE-
ZO0Mb0.jpg

@denizz19 sanatımdan pis bir şeyler çıkarmış ama @MasacRE- i kıskandığı içindir gül gibi çalışma işte :A :A :A
Nasıl gözle baktığınla alakalı bu işler. Buradan pis şeyler de çıkar sanat da çıkar. :A Ama içeriğindeki @MasacRE- sıvacıların kurucu ve daimi üyesidir bunu da belirteyim. :A Adamı odun kütük yaptın hoşuna gitmeyecektir. :A

"En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19 :F @Dosi " :F
Seni saymazsak ben tekim :A teşekkürler :bhr:
Sende özleyeceklerim arasında teksin :bhr:
"En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı " Aynen :A
Aslında evet 2017 yılınca çıkış yakaladım ama 2016 son aylardayken seçilmiştim 2017 sonlarında da iyice kabuğuma çekildim :D
Gevezeliği kabul etmiyorum tekrar diyeyim :A ama tabi seninleyken açıldığı için anlıyorum :A

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Thequeer
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @mrt-06 @vadikızı
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @mrt-06 @denizz19
En Aktif Üye: @Çiğdem- @Yiğitt @S.G.A.T.
En Ciddi Üye: @papuleoo @takas @HachiKo @tolgab
En Sinirli Üye: @takas
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @mrt-06 @destere @pompy @Polat Şaşmaz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En Fanatik Üye: @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Dosi @vadikızı :A
En Eğlenceli Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @S.G.A.T. @destere
En Duygusal Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @vadikızı @OzaN
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt @sokak sanati :A
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19 :F @Dosi
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @vadikızı @mrt-06 @DarkLegenD @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Dosi @Sherlock
Bu yıl Türkçe'yi En İyi Kullanan Üye dalında yine ödüle koşuyorum. :Z

Teşekkürler. :bhr:

Forumun tamamına aktif olmadığım için bir kısmını aldım.

Türkçe'yi En İyi Kullanan Üye: Güzel kullanım için hareket de başlatan @Tolstoyevski
En Güzel Kullanıcı Adı: @cookies
En Güzel Avatarlı Üye: @destere ( fokuna kurban ) , gelinimizli avatarıyla @vadikızı , Perran Kutman'dan vazgeçmeyen @mrt-06 , Hande'ci @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye: @xemrexxx arada tarafsızlığını kaybetse de @sokak sanati ve forumumuzun gülleri @Çiğdem- @Dosi @vadikızı
En İyi Yönetici: @Aserat - modmuş ama olsun, gönlümün yöneticisi :A
En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 ( askerden de bekleriz :A, Kırgın Çiçekler'in 4. sezonda 5 almasını översin artık :J ) @xemrexxx
En Sinirli Üye: Kanal D hakkında olumsuz yorum yapınca olmamış butonu basılı kalan @Yiğitt :T:
En Sabırlı Üye: Puanlarıyla eleştirilen @vadikızı teyzemiz :A
En Komik Üye: @Çiğdem-
En Fanatik Üye:
@pompy
En Geveze Üye: @Çiğdem- @xemrexxx - Fiskos takımı :A
En Özlenilen Üye: @Bully ( Gökhan Türkmen üşüdü :T)
En Tarafsız/Objektif Üye: @Aserat @MasacRE-
[b]En Çok Tanışılmak İstenen Üye: [/b][USER=86493]@xemrexxx
@destere
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @mrt-06 ,@xBUGRAx
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Thequeer[/USER]

En tarafsız objektif üye kısmına da yazsaydın yaa arada kaybediyormuşum:(

@denizz19 sanatımdan pis bir şeyler çıkarmış ama @MasacRE- i kıskandığı içindir gül gibi çalışma işte :A :A :A

Nasıl gözle baktığınla alakalı bu işler. Buradan pis şeyler de çıkar sanat da çıkar. :A Ama içeriğindeki @MasacRE- sıvacıların kurucu ve daimi üyesidir bunu da belirteyim. :A Adamı odun kütük yaptın hoşuna gitmeyecektir. :A
Alıştık artık bunun cadılıklarına Enes :A Şimdi o bana kütük dedikçe daha büyük odunluk yapıyorum inadına :A

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Thequeer
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @mrt-06 @vadikızı
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @mrt-06 @denizz19
En Aktif Üye: @Çiğdem- @Yiğitt @S.G.A.T.
En Ciddi Üye: @papuleoo @takas @HachiKo @tolgab
En Sinirli Üye: @takas
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @mrt-06 @destere @pompy @Polat Şaşmaz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En Fanatik Üye: @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Dosi @vadikızı :A
En Eğlenceli Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @S.G.A.T. @destere
En Duygusal Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @vadikızı @OzaN
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt @sokak sanati :A
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19 :F @Dosi
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @vadikızı @mrt-06 @DarkLegenD @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Dosi @Sherlock

:T:Demek benimle tanışmak istemiyorsun marul kafa senii
Canım bende seni hiç ama hiç unutmucam her zaman sol tarafımda duracaksın:kissingheart:burdaki en kötü günümde bir tek senin desteğini gördüm hiç ama hiç unutmucam ben bonişimi marul kafamı hep çok seveceğim:love1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...