Fav10 Enleri - 2017

Fav10'un En İyi Yılı Desem Hangi Yıl Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülme geldi demek beğenmemek anlamına gelmiyor. Önceki durumdan farklı olduğu için komik geliyor sadece. :A Ha beğenip beğenmediğimi de belirtmek istemiyorum. :A
Hayır Ne bu havalar gören de miss turkey birincisi sanacak :A

Sen de beni yazarsın artık :A seviliyorsun çimen gözlüm :A

Biz oraya poşet olarak gideceğiz sen de alt devre çöp poşeti olarak gel de sana eziyet edeyim. :A
Yaaa gitmeden güzel şeyler deme bana iyice özletecen, bugün kötü davran bana. :F Hani dizilerde olur ya adam gidecektir ve sevdiğine bilerek kötü davranır. :A

Yaaa gitmeden güzel şeyler deme bana iyice özletecen, bugün kötü davran bana. :F Hani dizilerde olur ya adam gidecektir ve sevdiğine bilerek kötü davranır. :A
Show tv dizilerinin hepsi batacak gerçi dizi Yok doğru dürüst :F

Miss derken. Bu gibi bir detayı fark etmeyeceğimi mi sandın. :A Ya da fark etmeden yazdın :A
Kadın dimi o haklısın çok küçük detaydı aslında ama sen detaycı olduğundan fark ettin mr mi olmalı :A

Show tv dizilerinin hepsi batacak gerçi dizi Yok doğru dürüst :F

Kadın dimi o haklısın çok küçük detaydı aslında ama sen detaycı olduğundan fark ettin mr mi olmalı :A
Evet Mr olmalı ama bizde Mr Turkey diye de bir yarışma düzenlendiğini sanmıyorum. :A O yüzden hiç yarışmalara falan sokma ben kendi halimde mutluyum. :A

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Thequeer
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @mrt-06 @vadikızı
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @mrt-06 @denizz19
En Aktif Üye: @Çiğdem- @Yiğitt @S.G.A.T.
En Ciddi Üye: @papuleoo @takas @HachiKo @tolgab
En Sinirli Üye: @takas
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @mrt-06 @destere @pompy @Polat Şaşmaz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En Fanatik Üye: @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Dosi @vadikızı :A
En Eğlenceli Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @S.G.A.T. @destere
En Duygusal Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @vadikızı @OzaN
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt @sokak sanati :A
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19 :F @Dosi
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @vadikızı @mrt-06 @DarkLegenD @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Dosi @Sherlock
Bakın görüyor musunuz beni bir tek canım arkadaşım @denizz19 hatırlamış :A Bari akşam eve geçtiğimde liste yapayım da gitmeden gör :D

Evet Mr olmalı ama bizde Mr Turkey diye de bir yarışma düzenlendiğini sanmıyorum. :A O yüzden hiç yarışmalara falan sokma ben kendi halimde mutluyum. :A
Niye senin Çağataydan ne eksiğin var :A

Bakın görüyor musunuz beni bir tek canım arkadaşım @denizz19 hatırlamış :A Bari akşam eve geçtiğimde liste yapayım da gitmeden gör :D
Seni nasıl unutabilirim hayır gözüm görmese ruhum unutmaz o bıngıldağını @gözlemci :A

Niye senin Çağataydan ne eksiğin var :A
Onlar anca boyu olup çılgınca fitness yapan tipler ve ekranlarda da doğal suratla değil makyajla yer alıyorlar. :A Bu yüzden doğal suratımda onlarla kıyasa girmem bile. :A

Lan bu arada baya uçtum beni iyi gaza getirdin burda bıraksak mı napsak. :A

Gerçi beni unutulmaz üyeler arasına koyup forumdan postalamış gibi yapmışsın ama neyse :A En azından @Çiğdem- ve @vadikızı gibi yazmamazlık yapmamışsın :D
Ne odun herifsin unutulmayacak üye demek aklımın hep bir yerlerinde olacaksınız demek ayy sinirlerim bozuldu çekil gözümün önünden. :A pastayı unutma :F

Yaa yaa baksana adam saat 5'te forumun bekçiliğini yapıyor ne kadar yoğun sen düşün. :A Maaş falan bağlamamız lazım zor iş sonuçta yaptığı. :A
evet bayağı yoğunum hep iş hep iş bir yere kadar:) bak o kadar yorgunumki gecenin 05 i hala uyku yok bende fazla çalışmak stres yapıyor uykuya dalamıyorum bir türlü :)
Bana yatıyorum diye gitti ben uyuyunca geri gelmiş
u075.gif
u075.gif
u075.gif

Onlar anca boyu olup çılgınca fitness yapan tipler ve ekranlarda da doğal suratla değil makyajla yer alıyorlar. :A Bu yüzden doğal suratımda onlarla kıyasa girmem bile. :A

Lan bu arada baya uçtum beni iyi gaza getirdin burda bıraksak mı napsak. :A
@dizi kolik burada olsaydı yırtardı ağzını :A sahi he kendini Çaataydan daha yakışıklı görerek bir ilke daha imza attın artın öten berin Yok :F

Kesin zirveye rakipsiz konardı Diriliş gibi :A

Yani azıcık haddini bil tamam yakışıklısın da :A haha ne güzel gömüp ve övüyorum :F
Şimdi yine saldırı moduna geçerdim de kaosa yol açıp savaş çıksın istemiyorum. :A Hadi gireyim lan, onlara yapılan makyaj bana yapılsın yüzleri yan yana getirelim bakalım ne olur yani. :A Fiziki özellik değil burdaki kıyas sonuçta o topa zaten girmem. :A

Kim bilir arkandan başka neler çeviriyor diyeceğim ama yön değiştiriyorum. :A Ben yoldaşıma kefilim o seni üzecek şeyler yapmaz. :)
Yorumcu kısmına nerden ekledim seni :A :A :A

Ama şaka bir yana yorumların güzel yanı dikkatimi çekiyor :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...