Hayır Ne bu havalar gören de miss turkey birincisi sanacakGülme geldi demek beğenmemek anlamına gelmiyor. Önceki durumdan farklı olduğu için komik geliyor sadece. Ha beğenip beğenmediğimi de belirtmek istemiyorum.
Hayır Ne bu havalar gören de miss turkey birincisi sanacakGülme geldi demek beğenmemek anlamına gelmiyor. Önceki durumdan farklı olduğu için komik geliyor sadece. Ha beğenip beğenmediğimi de belirtmek istemiyorum.
Yaaa gitmeden güzel şeyler deme bana iyice özletecen, bugün kötü davran bana. Hani dizilerde olur ya adam gidecektir ve sevdiğine bilerek kötü davranır.Sen de beni yazarsın artık seviliyorsun çimen gözlüm
Biz oraya poşet olarak gideceğiz sen de alt devre çöp poşeti olarak gel de sana eziyet edeyim.
Miss derken. Bu gibi bir detayı fark etmeyeceğimi mi sandın. Ya da fark etmeden yazdınHayır Ne bu havalar gören de miss turkey birincisi sanacak
Show tv dizilerinin hepsi batacak gerçi dizi Yok doğru dürüstYaaa gitmeden güzel şeyler deme bana iyice özletecen, bugün kötü davran bana. Hani dizilerde olur ya adam gidecektir ve sevdiğine bilerek kötü davranır.
Kadın dimi o haklısın çok küçük detaydı aslında ama sen detaycı olduğundan fark ettin mr mi olmalıMiss derken. Bu gibi bir detayı fark etmeyeceğimi mi sandın. Ya da fark etmeden yazdın
Hemen sinirlendim yalnız. Yumuşak şeyimden vurdun.Show tv dizilerinin hepsi batacak gerçi dizi Yok doğru dürüst
Kadın dimi o haklısın çok küçük detaydı aslında ama sen detaycı olduğundan fark ettin mr mi olmalı
Yumuşak şeyin ne bilmiyorum ama genelde böyle şeyleri hep @xemrexxx e yediririm benHemen sinirlendim yalnız. Yumuşak şeyimden vurdun.
Evet Mr olmalı ama bizde Mr Turkey diye de bir yarışma düzenlendiğini sanmıyorum. O yüzden hiç yarışmalara falan sokma ben kendi halimde mutluyum.Show tv dizilerinin hepsi batacak gerçi dizi Yok doğru dürüst
Kadın dimi o haklısın çok küçük detaydı aslında ama sen detaycı olduğundan fark ettin mr mi olmalı
Bakın görüyor musunuz beni bir tek canım arkadaşım @denizz19 hatırlamış Bari akşam eve geçtiğimde liste yapayım da gitmeden görTürkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Thequeer
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @mrt-06 @vadikızı
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @mrt-06 @denizz19
En Aktif Üye: @Çiğdem- @Yiğitt @S.G.A.T.
En Ciddi Üye: @papuleoo @takas @HachiKo @tolgab
En Sinirli Üye: @takas
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @mrt-06 @destere @pompy @Polat Şaşmaz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En Fanatik Üye: @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Dosi @vadikızı
En Eğlenceli Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @S.G.A.T. @destere
En Duygusal Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @vadikızı @OzaN
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt @sokak sanati
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19 @Dosi
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @vadikızı @mrt-06 @DarkLegenD @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Dosi @Sherlock
Niye senin Çağataydan ne eksiğin varEvet Mr olmalı ama bizde Mr Turkey diye de bir yarışma düzenlendiğini sanmıyorum. O yüzden hiç yarışmalara falan sokma ben kendi halimde mutluyum.
Seni nasıl unutabilirim hayır gözüm görmese ruhum unutmaz o bıngıldağını @gözlemciBakın görüyor musunuz beni bir tek canım arkadaşım @denizz19 hatırlamış Bari akşam eve geçtiğimde liste yapayım da gitmeden gör
Onlar anca boyu olup çılgınca fitness yapan tipler ve ekranlarda da doğal suratla değil makyajla yer alıyorlar. Bu yüzden doğal suratımda onlarla kıyasa girmem bile.Niye senin Çağataydan ne eksiğin var
Yaa yaa baksana adam saat 5'te forumun bekçiliğini yapıyor ne kadar yoğun sen düşün. Maaş falan bağlamamız lazım zor iş sonuçta yaptığı.
Bana yatıyorum diye gitti ben uyuyunca geri gelmişevet bayağı yoğunum hep iş hep iş bir yere kadar bak o kadar yorgunumki gecenin 05 i hala uyku yok bende fazla çalışmak stres yapıyor uykuya dalamıyorum bir türlü
@dizi kolik burada olsaydı yırtardı ağzını sahi he kendini Çaataydan daha yakışıklı görerek bir ilke daha imza attın artın öten berin YokOnlar anca boyu olup çılgınca fitness yapan tipler ve ekranlarda da doğal suratla değil makyajla yer alıyorlar. Bu yüzden doğal suratımda onlarla kıyasa girmem bile.
Lan bu arada baya uçtum beni iyi gaza getirdin burda bıraksak mı napsak.
Kim bilir arkandan başka neler çeviriyor diyeceğim ama yön değiştiriyorum. Ben yoldaşıma kefilim o seni üzecek şeyler yapmaz.Bana yatıyorum diye gitti ben uyuyunca geri gelmiş
Yok beee ne göreceğim goy goy yapıyoruz şurda fazla da şaapma.@dizi kolik burada olsaydı yırtardı ağzını sahi he kendini Çaataydan daha yakışıklı görerek bir ilke daha imza attın artın öten berin Yok
Kesin zirveye rakipsiz konardı Diriliş gibi
Yani azıcık haddini bil tamam yakışıklısın da haha ne güzel gömüp ve övüyorumYok beee ne göreceğim goy goy yapıyoruz şurda fazla da şaapma.
Şimdi yine saldırı moduna geçerdim de kaosa yol açıp savaş çıksın istemiyorum. Hadi gireyim lan, onlara yapılan makyaj bana yapılsın yüzleri yan yana getirelim bakalım ne olur yani. Fiziki özellik değil burdaki kıyas sonuçta o topa zaten girmem.Kesin zirveye rakipsiz konardı Diriliş gibi
Yani azıcık haddini bil tamam yakışıklısın da haha ne güzel gömüp ve övüyorum
Yorumcu kısmına nerden ekledim seniKim bilir arkandan başka neler çeviriyor diyeceğim ama yön değiştiriyorum. Ben yoldaşıma kefilim o seni üzecek şeyler yapmaz.