Fav10 Enleri - 2017

Fav10'un En İyi Yılı Desem Hangi Yıl Dersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    30
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim eski saç modelim öyleydi aslında daha sakalı da kesmedim kesince insanlıktan çıkarım. :F seni de göreceğim enes bey sakal ardına sakladığın yakışıklılığın son bulacak @Dosi gerçek yüzünü görecek. :Z

@MEnes Geçenlerde denedi kesti sakalını gözüme bir acayip göründü Enes dedim bu ne sakallı göre göre sakalsız hali tuhaf geliyor ama yinede sakalsızda olsa çok yakışıklı oluyor enes:Zyine ama bir daha sakalını kesme Enes

Bana yatıyorum diye gitti ben uyuyunca geri gelmiş
u075.gif
u075.gif
u075.gif
twd nin 8. sezon ilk bölümünü bulup izledim ama şimdide ikinci bölümü bulamıyorum :)

@MEnes Geçenlerde denedi kesti sakalını gözüme bir acayip göründü Enes dedim bu ne sakallı göre göre sakalsız hali tuhaf geliyor ama yinede sakalsızda olsa çok yakışıklı oluyor enes:Zyine ama bir daha sakalını kesme Enes
Benim sağım solum belli olmaz hiç bir şeyin sözünü veremem. :A Kafama ne eserse onu yaparım, bir bakmışsın bir gün komple saçları 0 yapmışım. :A :A Ama yok düşündüm de o kadarını yapacak kadar çıldırmam heralde. :A

Benim sağım solum belli olmaz hiç bir şeyin sözünü veremem. :A Kafama ne eserse onu yaparım, bir bakmışsın bir gün komple saçları 0 yapmışım. :A :A Ama yok düşündüm de o kadarını yapacak kadar çıldırmam heralde. :A

:F:FAa sakınn o saçlara dokunayım deme garibim zaten bembeyaz birde ortadan kaldıracak sakınn keseyim deme

O işin şakası tabi ki de dokunmam. :A Ama ola ki askere gidersem gidecek caanım saçlarım, kendime o şekilde aynada bakmayı düşünemiyorum bile. :A

:F:FYaa sen askere giderken garip olacan kısa saçlarla ya sakalsız yüzün çocuk gibi oluyor yaşınada inanmazlar o zaman

Hastalanacan bu kıskançlık krizlerinden sonra bir gün.:A
Tamam zirvede sensin.:A
Bak bak nasıl da takip etmiş :A Tamam verdim kalbini :A
Hhaha @sokak sanati kendi dedi be linki at kalbe çevireyim diye mesajımı bulunca baktım sokak sanatinin nezaketini MasacRE beyin göstermediğini gördüm onuda değiştirmiştim çünkü ricasını kırmayıp :A

Bende kendim hatırlattım çünkü yaratılış gereği nezaketten kendisi uzak :A
yzX1Bk.jpg

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Thequeer
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @mrt-06 @vadikızı
En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @xBUGRAx
En İyi Yönetici: @mrt-06 @denizz19
En Aktif Üye: @Çiğdem- @Yiğitt @S.G.A.T.
En Ciddi Üye: @papuleoo @takas @HachiKo @tolgab
En Sinirli Üye: @takas
En Sabırlı Üye: @Dosi @vadikızı
En Komik Üye: @mrt-06 @destere @pompy @Polat Şaşmaz
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @MEnes
En Fanatik Üye: @mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem- @Dosi @vadikızı :A
En Eğlenceli Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @S.G.A.T. @destere
En Duygusal Üye: @mrt-06 @DarkLegenD @vadikızı @OzaN
En Özlenilen Üye: @yakup09 @dizikolik @KayıpSehir @Prncss.. @Arslan Bey @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: @mrt-06 @Dosi @vadikızı @gözlemci @DarkLegenD @S.G.A.T. @MEnes @batuhankaralar @MelankoliK @Thequeer
En Çok Tartıştığınız Üye: @Yiğitt @sokak sanati :A
En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @turkuazz
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @denizz19 :F @Dosi
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @vadikızı @mrt-06 @DarkLegenD @gözlemci
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Dosi @Sherlock
Tarafsız objektif uye kategorisinde yazdığın için çok teşekkürler:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...