Evet o yüzden süreyi mümkün olduğumca uzun tutuyorum.ne demek paşam senin emeğine sağlık ayrıca 31 ne kadar sürecek olması çok güzel unuttuklarımı hatırladıkça eklerim
Evet o yüzden süreyi mümkün olduğumca uzun tutuyorum.ne demek paşam senin emeğine sağlık ayrıca 31 ne kadar sürecek olması çok güzel unuttuklarımı hatırladıkça eklerim
Evet o yüzden süreyi mümkün olduğumca uzun tutuyorum.
Beni, beni, Bihterini???Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: her sene olduğu gibi @OzaN ve Tolstoyevski tabi ki
En Güzel Kullanıcı Adı: Been
En Güzel Avatarlı Üye: sherlock. Mehmet abi yakıyor
En İyi Yorumcu Üye: Turkuazz, Mrt-06
En İyi Yönetici: Mrt-06
En Aktif Üye: Aserat, Çiğdem
En Ciddi Üye: Mesmeso61, Papuleloo
En Sinirli Üye: Danger UA
En Sabırlı Üye: turkuazz tek geçerim eskilerden Fks1
En Komik Üye: Doğu
En Filozof Üye: beyazsoy, tolstoyevski
En Fanatik Üye: Sokak sanati - kişisel performanslar, Polat Şaşmaz ve Takas - siyaset-din
En Geveze Üye: Çiğdem, Xemrexxx
En Eğlenceli Üye: Destere
En Duygusal Üye: dosi
En Özlenilen Üye: endgame
En Unutulmayacak Üye: Endgame
En Çok Tartıştığınız Üye: takas
En Tarafsız/Objektif Üye: OzaN
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: pompy
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: araştırsan Xantier çıkar
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: Tolstoyevski, Dizi kolik, eskilerden primavera
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer tabi ki
Yaz hepsine.pardon kanka Aslinda Fanatik'e yazmistim Kanal D icin sonra cikardim
Sende hepsinden var sinir, komedi, aktiflik, yoneticilik. Birine yazsak o birinin hatri kalir Di mi Ciko? @Çiğdem-
Seni yazmaları için kaç para verdin, söyle.
Buna favorilik bile fazla.Mod yap hepsine seni yazsin @mrt-06
Ahaha hadi güldük, eğlendik; soruma cevap ver.Buna favorilik bile fazla.
Hayır.Ahaha hadi güldük, eğlendik; soruma cevap ver.
Dikkat et, çok gözüme batıyorsun bu aralar.Forumun tamamına aktif olmadığım için bir kısmını aldım.
Türkçe'yi En İyi Kullanan Üye: Güzel kullanım için hareket de başlatan @Tolstoyevski
En Güzel Kullanıcı Adı: @cookies
En Güzel Avatarlı Üye: @destere ( fokuna kurban ) , gelinimizli avatarıyla @vadikızı , Perran Kutman'dan vazgeçmeyen @mrt-06, Hande'ci @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye: @xemrexxx, arada tarafsızlığını kaybetse de @sokak sanati ve forumumuzun gülleri @Çiğdem- @Dosi @vadikızı
En İyi Yönetici: @Aserat - modmuş ama olsun, gönlümün yöneticisi
En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 ( askerden de bekleriz , Kırgın Çiçekler'in 4. sezonda 5 almasını översin artık ) @xemrexxx
En Sinirli Üye: Kanal D hakkında olumsuz yorum yapınca olmamış butonu basılı kalan @Yiğitt
En Sabırlı Üye: Puanlarıyla eleştirilen @vadikızı teyzemiz
En Komik Üye: @Çiğdem-
En Fanatik Üye: @pompy
En Geveze Üye: @Çiğdem- @xemrexxx - Fiskos takımı
En Özlenilen Üye: @Bully ( Gökhan Türkmen üşüdü )
En Tarafsız/Objektif Üye: @Aserat @MasacRE-
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @xemrexxx @destere
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @mrt-06 ,@xBUGRAx
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Thequeer
Forumun tamamına aktif olmadığım için bir kısmını aldım.
Türkçe'yi En İyi Kullanan Üye: Güzel kullanım için hareket de başlatan @Tolstoyevski
En Güzel Avatarlı Üye: @destere ( fokuna kurban ) , gelinimizli avatarıyla @vadikızı , Perran Kutman'dan vazgeçmeyen @mrt-06 , Hande'ci @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye: @xemrexxx arada tarafsızlığını kaybetse de @sokak sanati ve forumumuzun gülleri @Çiğdem- @Dosi @vadikızı
En İyi Yönetici: @Aserat modmuş ama olsun, gönlümün yöneticisi
En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 ( askerden de bekleriz , Kırgın Çiçekler'in 4. sezonda 5 almasını översin artık ) @xemrexxx
En Sinirli Üye: Kanal D hakkında olumsuz yorum yapınca olmamış butonu basılı kalan @Yiğitt
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @xemrexxx @destere
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Thequeer
Genelde herkes gırgır şamatadan cadılaştığı veya canavarlaştığı için duygusal üye görmedimAhh çok tşk ederimm sonunda en duygusalı kıracağım galibasabırlıyım valla doığru diyon
beni sadece beş on kez anmışsın çok yetersiz buldum bunu hogatha kınıyorum diğer isimleri sil tekrar düzenle listeyi@mrt-06 @OzaN @Aserat @Yiğitt @Tolstoyevski @XanTier @Billy Kane @sokak sanati @destere @MasacRE- @cookies @Sherlock @gözlemci @ozmoturk @MEnes @denizz19 @mesmeso61 @FaJi @tolgab @Tzira @takas @vadikızı @Doğu @turkuazz @Ahmed @Thequeer @Maskeli Fedai @pompy @DarkLegenD @S.G.A.T. @Harunnn60 @Forumdash @dreamy
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Ozan , Aserat , mrt-06 ,Yiğitt , Tolstoyevski , XanTier
En Güzel Kullanıcı Adı: sokak sanati , destere , MasacRE- ,cookies, Sherlock , turkuazz , gözlemci ,ozmoturk ,Billy Kane , XanTier , @dreamy
En Güzel Avatarlı Üye: Üyelerin avatarı sürekli değişiyor kalıcı olandan , mrt-06 ve destere
En İyi Yorumcu Üye: Tolstoyevski ve Menes de yorumları isabetli oluyor .
En İyi Yönetici: Yiğitt , Harunnn60 ,Aserat
En Aktif Üye: Yiğitt ve denizz19 ek olarak Forumda olunca Harun da çok aktiftir .
En Ciddi Üye: mesmeso61 ,Faji , tolgab , Tzira
En Sinirli Üye: takas , Faji ve Doğu
En Sabırlı Üye: mrt-06 ve pompy
En Komik Üye: destere , xemrexxx , pompy ,DarkLegenD
En Filozof Üye: pompy ve Tolstoyevki
En Fanatik Üye: denizz19 , takas ,Maskeli Fedai
En Geveze Üye: Geçmişinin hatrına xemrexxx destere ,denizz19 ,S.G.A.T.
En Eğlenceli Üye: xemrexxx , destere , Yiğitt ,sokak sanati , cookies ,Ahmed ,Thequeer, MasacRE-
En Duygusal Üye: vadikızı
En Özlenilen Üye: Bully , EFE UYSAL ,ABAY06 ,sürgünüm
En Unutulmayacak Üye: Forumu bırakan Bully
En Çok Tartıştığınız Üye: xemrexxx
En Tarafsız/Objektif Üye: pompy
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: Mrt-06 ve Yiğitt ile aynı anda ,xemrexxx destere ve cookies ile aynı anda ,Harun ,sokak sanati ve XanTier ile aynı anda , ve pompy , Tolstoyevski ile aynı anda
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: mrt-06 Öz kardeşim olsa bukadar ortak noktamız olmaz Ayrıca Harun ilede çok ortak noktamız var . Yiğit , sokak sanati ve CW ortağım Forumdash Ciddiliğe bulaşmadan eğlece yönüyle ilgilenme bakımından destere ve xemrexxx
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: mrt-06 ,Harunnn60, Yiğitt , xemrexxx , ve S.G.A.T. şimdi gaza gelip dahada forumu batırır ama konuları eğlenceli
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: Thequeer Tartışmasız bence
Genelde herkes gırgır şamatadan cadılaştığı veya canavarlaştığı için duygusal üye görmedim
teşekürler ..Forumun tamamına aktif olmadığım için bir kısmını aldım.
En Güzel Avatarlı Üye: @destere ( fokuna kurban ) , gelinimizli avatarıyla @vadikızı , Perran Kutman'dan vazgeçmeyen @mrt-06 , Hande'ci @Forumdash
En İyi Yorumcu Üye: @xemrexxx arada tarafsızlığını kaybetse de @sokak sanati ve forumumuzun gülleri @Çiğdem- @Dosi @vadikızı
[b]En Çok Tanışılmak İstenen Üye: [/b][USER=86493]@xemrexxx @destere
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Thequeer[/USER]
Teşekkürler. 😳Forumun tamamına aktif olmadığım için bir kısmını aldım.
[b]En Çok Tanışılmak İstenen Üye: [/b][USER=86493]@xemrexxx @destere
2017 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @Thequeer[/USER]