- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Ben gülüyorum açıkcası neden adamın şevkini kırıyorsun şimdi.En komik üye @eskici seçilirse forumu kapatıp gidelim benceEn berbat espri yapan üye kategorisi olsa hiç düşünmeden veririm eskiciye ama o ayrı tabi
Her zaman arkandayim ya da yaninda olayim bosver arkayiSonunda beni destekleyenler de çıktı eyvallah canım arkadaşım.
En komik üye dalinda oyunu bekliyorum ortagim vermezsen ayip edersin söyliyimEn komik üye @eskici seçilirse forumu kapatıp gidelim benceEn berbat espri yapan üye kategorisi olsa hiç düşünmeden veririm eskiciye ama o ayrı tabi
Tövbe estağfurullah ne demek istedin şimdi.Her zaman arkandayim ya da yaninda olayim bosver arkayi
Ben gülüyorum açıkcası neden adamın şevkini kırıyorsun şimdi.
Senden de oylarını bekliyorum takipteyim ona göre.
Her zaman arkandayim ya da yaninda olayim bosver arkayi
En komik üye dalinda oyunu bekliyorum ortagim vermezsen ayip edersin söyliyim
Bakalım var mı yok mu görcez 31 Aralık'ta.Zaten sen ve birkaç arkadaş daha gülüyor o esprilere başka gülen yokOlmamış rekorları kıran mesajlarında bile sen gülüyordun o yüzden hiç boşuna umutlandırma eskiciyi şansı yok onun
En komik üye kategorisinde şansın yok hiç boşuna umutlanmaSana oy verilebilecek kategorilere baktım da en geveze üye olabilir belki ama orada da @xemrexxx ağır favori yine şansın olmaz maalesef
Kötü bir sey demedim de kötüye yoranlar olmasin diye düzelttimTövbe estağfurullah ne demek istedin şimdi.
Benim her yerde sansim olurZaten sen ve birkaç arkadaş daha gülüyor o esprilere başka gülen yokOlmamış rekorları kıran mesajlarında bile sen gülüyordun o yüzden hiç boşuna umutlandırma eskiciyi şansı yok onun
En komik üye kategorisinde şansın yok hiç boşuna umutlanmaSana oy verilebilecek kategorilere baktım da en geveze üye olabilir belki ama orada da @xemrexxx ağır favori yine şansın olmaz maalesef
Ne kadar düşünceli bir insan.Kötü bir sey demedim de kötüye yoranlar olmasin diye düzelttim
Benim her yerde sansim olur
Eee bir eskici kolay yetismiyorNe kadar düşünceli bir insan.
Zaten tüm kategorileri doldurmak zorunda değilsin, yaparsın bir şeyler ya ne kadar çok oy o kadar iyi sonuçlar veriyor çünkü.Bu etkinlikten haberim yokmuş ilginç. Burada olduğum süre zarfında çok da aktif olamadım doğrusu özellikle yazın. Ama yine de bir bakar doldurmaya çalışırım.Dolduramazsam da kusuruma bakmazsın artık.
Peki bir şeyler karalamaya çalışırız o vakit.Zaten tüm kategorileri doldurmak zorunda değilsin, yaparsın bir şeyler ya ne kadar çok oy o kadar iyi sonuçlar veriyor çünkü.
Teşekkürler o zaman.Peki bir şeyler karalamaya çalışırız o vakit.
gelmedi etiketler. ilk beni etiketlemeye calismissin 😛 bu ara takmisim su etiketlereEtiketler gelmiştir umarım, yine olmamış gibi gözüküyor.
Sana jest olsun diye yaptım öğretmenim. Sözlü notuma düşük verme diye.gelmedi etiketler. ilk beni etiketlemeye calismissin 😛 bu ara takmisim su etiketlere
bunlar sana elektirik su olarak geri dönecektirSana jest olsun diye yaptım öğretmenim. Sözlü notuma düşük verme diye.
Zaten sen ve birkaç arkadaş daha gülüyor o esprilere başka gülen yokOlmamış rekorları kıran mesajlarında bile sen gülüyordun o yüzden hiç boşuna umutlandırma eskiciyi şansı yok onun
kolay gelsin. ben yatacagim. sayfa temiz kalsin 😉
hayat daha yeni başlıyor bu satte ne yatması? hem sizde öğlene doğru gün aydınlanıyordur o saate kadar nasıl uyuyacaksınkolay gelsin. ben yatacagim. sayfa temiz kalsin 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?