Kader kısmet abla.Senden de bekliyorum oylarını.
![]()
Vereceğim canım merak etme sen yeter ki bitirme bu etkinliği
Kader kısmet abla.Senden de bekliyorum oylarını.
![]()
Desteğin için teşekkürler ablacım. 😉Vereceğim canım merak etme sen yeter ki bitirme bu etkinliği![]()
Desteğin için teşekkürler ablacım. 😉
Tüm kategorileri doldurmak zorunda değilsin ki istediklerini doldurursun.Bu enleri yapmak bir bana zor geliyor sanırım, 3 senedir forumda olup hala daha doğru düzgün aktif olmadığım için her seferinde yazacak bir isim bulmakta zorlanıyorum.![]()
![]()
Bana oy vermeyen ayip eder simdiden söyliyim3 yıldır en komik kategorisinde zirvede sen varsın belki bu sene tahtını @eskici alır.![]()
Oy vermezsen bu sefer de sen bana ayıp edersin 25'ine kadar oylarını bekliyorum.Bana oy vermeyen ayip eder simdiden söyliyim![]()
Ben her sene oy kullaniyorum zaten bu sene de kullanacagim tabii ki deOy vermezsen bu sefer de sen bana ayıp edersin 25'ine kadar oylarını bekliyorum.![]()
Teşekkürler.Ben her sene oy kullaniyorum zaten bu sene de kullanacagim tabii ki de![]()
en zoru en sevdiğiniz üye cnm bunu önceki etkinlikte kaldırmıştık diye hatırlıyorum ama yanlısta ahtırlıyor olabilirimTüm kategorileri doldurmak zorunda değilsin ki istediklerini doldurursun.![]()
Rica ederim görevimizTeşekkürler.![]()
Sana birde @DarkLeqenD 'e o kategoride oyunuz hazır merak etme.Rica ederim görevimizsen de bana en komik üye dalinda oy verirsin artik
![]()
Zaten benden başka mrt-06 nickinde biri var mı ki.Bir tanesin![]()
Sen de mi brütüsZaten benden başka mrt-06 nickinde biri var mı ki.![]()
Olsun bizim yolumuz iyidir gönül rahatligiyla yürüyebilirsinSeni görünce tutamadım kendimi.![]()
Şimdi isim capsi paylaşasım geldi beni fena gaza getirdin.Olsun bizim yolumuz iyidir gönül rahatligiyla yürüyebilirsin![]()
Paylas canim eglenelim birazŞimdi isim capsi paylaşasım geldi beni fena gaza getirdin.![]()
Sonunda beni destekleyenler de çıktı eyvallah canım arkadaşım.Paylas canim eglenelim biraz![]()