Fav10 Enleri - 2016

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o yazıları okumaya çalışırken gözlerim şaşı oldu hiç bişey anlamadım kırmızı yazılardan
ama siyah yazılarda sanki benden bahsediyormuşsun gibi
)
gözlerinin saşi olduğu kesin cünku orda siyah degil beyaz renkte yazi var

ama eger illaki senden bahseden bir yazi oldugunu düşünüyorsan ben son cümleyi kabul ediyorum. beni benden daha çok seviyorsun

Tüh bütün eğlence kaçmış ben gelmeden
Oyuna daldım saat 6 buçuk olmuş

Saygıdeğer codminim ben hep anayasal düzen ve forum kuralları hududu içerisinde sıvadım benim bir günahım yok. Önce kanaat önderimiz, sıvacılar derneği yönetim kurulu başkanı @destere'nin yargılanmasını talep ediyorum

Vallaha bana hiç güvenme bulduğum ilk fırsatta satarım şekil A görüldüğü gibi

Bende şarkılara dalmıştım yeni çıkabildim? artık yavaş yavaş terkedeyim forumu
sanada günaydın bu arada
)
beni kötü codminlerin önüne yem olarak attığını unutmayacağım bir köşeye yazdım onu

Günaydın/iyi geceler
Eee beni burda yokken önüne katıp aradan sıvışmaya çalışırsan ben de gelir ortalığa sıvarım kardeş bizde böyle

@dosimosi ile müzakerelere başlamışsın hayırlı olsun

aydın geceler sanada

müzakerelere başladıkta kızın sağı solu belli değilki? bu kızlara zaten oldum olası güvenmiyorumda yinede şeytan dürtüklüyor onlara doğru
tee götürdük norveç kıyısına güneşi seyrediyoruz? düşün mükemmel bir ortam hazırlamışım kanepeyi bile taşıdım o sırta kadar ne güçlüklerle
kız demesinmi burdan tepiklesem seni aşağı doğru uçarsın diye ?
) gelde bunlarla romantik ortam oluşturmaya çalış
hepsi mi şirret olur bunların

Bi de bize odun derler
Bu cins hep böyle güzel kardeşim. Analitik düşünürsün, sistematik yürürsün, dermanın kalmayana dek çabalarsın ama gelip her şeyi berbat ederler
Harcadığım zamanları kendime ayırsam şu an kediciklerden bir ordu kurar köşeme çekilirdim

insanı hayattan soğutuyorlar şeytan diyor burdan isveçe kafayla dal ama onada karakterimiz müsait değil
yine efendilik bizde kalsın

hanı başta söylese böyle böyle artniyetle gidiyorum diye oraya eli boş giderdik kanepe neyin nesi
ula zaten uçurum dibimiz aşağı bakmaya korkuyoruz kız tepik atmakla tehtit ediyor

"sen düşersen ben de senin ardından atlarım" diyip romantizm yapmak istemiştir sen anlamamışsındır(!)

İsveç'e gidip eli boş dönme ihtimalin pek yok aslında

"sen düşersen ben de senin ardından atlarım" diyip romantizm yapmak istemiştir sen anlamamışsındır(!)

hiç sanmıyorum daha ben havadayken suya çarpmak için geri sayıma başlamışken kız yukarda kendine bir parlak bulur
) birde insanın zoruna gidiyor o kanepeyide kimbilir kiminle kullanacak yukarda
)

hiç sanmıyorum daha ben havadayken suya çarpmak için geri sayıma başlamışken kız yukarda kendine bir parlak bulur
) birde insanın zoruna gidiyor o kanepeyide kimbilir kiminle kullanacak yukarda
)
Hatta sen düşerken ardından başka bir kader mağduru da düşüp sana yetişebilir o derece acımasızdır bunlar

Bu arada şu mesajım yanlış anlaşılmasın
Çikolata, kahve vb türden şeyleri alır geri döner teselli ikramiyesi diyerekten verilmiş bir tavsiyedir
Gavurun yaptığı en iyi şey çikolatadır

artık şansımıza benden sonra havadan gelenle halvete gireriz mecburen
çünkü aynı noktadan aşağı doğru tepiklediyse üstüste düşme ihtmalimiz var parlakla
)

artık şansımıza benden sonra havadan gelenle halvete gireriz mecburen
çünkü aynı noktadan aşağı doğru tepiklediyse üstüste düşme ihtmalimiz var parlakla
)
İnşallah döşü kılı kamyoncu bi dayı ile aynı uçurumdan düşersin

Ben kaçıyorum, geç de olsa sıva completed

Adamsin diyorum baska söze gerek yok sanirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...