sanada iyi gecelerkolay gelsin. ben cikiyorum artik.
iyi geceler sana ve @MEnes e
Olabilir öncekilere sayalım çok olduğu için şimdi ben de hatırlayamadım.Sen sıvamamıştın sanırım ama neyse önceki sıvadıklarına sayarsın artık lafımı geri alamam şimdi.
Ne için istiyon ki karı
dükkanda artık mankenlerle oynaşırım laf atacak kimse kalmayınca insan sıkılıyorBen de çıkıyorum haydi iyi geceler efenim.@destere dükkanı kapatırken dikkat et etrafta delil bırakma.
Bak yaa la tam gidicem yine elime bombayı bırakıyorsun. Gider ayak illa vurgun yapıp öyle mi gideyim.Aa duymamış olayım sen beni yorar mısın hiç
Hiç hatırlamıyorum, olumlu konuştuysam da Allah beni kahretsin ne diyeyim.
Aman dikkat et mankenler çok tehlikeli oluyorlarmış diye duydum.dükkanda artık mankenlerle oynaşırım laf atacak kimse kalmayınca insan sıkılıyor
Biz o işi özelden şey ettik.sanada iyi gecelerhep böyle ol kötü codmine iyi geceler demeden çık, selam verme fırsat bulursan kafasına tencereyle vur hattadeğerin gözümde on kat dahada artar)
tahmin ettim böyle bir yalan söyleyeceğiniBiz o işi özelden şey ettik.
yani @Bully ile kötu olursammi taktir edeceksin beni ?tahmin ettim böyle bir yalan söyleyeceğiniözeldeymişmiş falanmış filanmışkız resmen seni yok saydı işte bize iyi geceler dedi seni dikkate bile almadı ama takdir ettim @dosimosi yi
Ben de orda yazdığın mesajdan @Bully'e ayrı yazdığını tahmin etmiştim.
@destere hadi iyisin benle iyi olursan takdiri kapacaksın dosi'den
destere pis iftiralarla saldırıya geçince dile getirmek durumunda kaldım maalesefBen de orda yazdığın mesajdan @Bully'e ayrı yazdığını tahmin etmiştim.Ama dile getirmeye gerek duymadım doğrusu Kaan gibi.
Sen de haklısın insanların özele bile saygısı kalmamış baksana ya.
ben attigim her adimi @Bully e bildiriyorumBen de orda yazdığın mesajdan @Bully'e ayrı yazdığını tahmin etmiştim.Ama dile getirmeye gerek duymadım doğrusu Kaan gibi.
İyi geceler sıvacı kardeşim, arkandan çok güzel sözler söyleyeceğimden kuşkun olmasın, rahat rahat uyu sen.Sen de haklısın insanların özele bile saygısı kalmamış baksana ya.
Ben de kimse saldıracağımı şaşırdım herkese bir tık sallıyorum. @dosimosi'ye de sallamadan artık uyuyayım.
Herkese iyi geceler tekrardan.
Anladım sen de haklısın ne diyeyim.ben attigim her adimi @Bully e bildiriyorum
cikacagim zaman muhakkak haber veririm. gecenlerde 2 gun girmedim ama öncesinde bildirdim ona.
biz günlük yaziştigimiz icin öyle hamlelerim oluyor
Elbette elbette. O kadar rahat uyuyacağım ki yarın güne mutlu uyanacağım bunu bildiğim için.İyi geceler sıvacı kardeşim, arkandan çok güzel sözler söyleyeceğimden kuşkun olmasın, rahat rahat uyu sen.
@dosimosi cevap verir misin lütfen şu kıskanca. ss Sessiz kalman ona yarıyor
ama yemezler tabi biz işin aslını biliyoruz nasıl olsa
aslinda @Bully ile olan güclu bagimizin en büyük şahidi sensin. az ayirmaya çalişmadin bizi ama biz sen varkende yokkende hep kenetleniyoruz birbirimize.baskı şiddet ve tehtit bu mesajla başlıyor)
vee bu tehtit dolu mesajdan sonra
isveçli saf kız(saf derken kalbi temiz anlamında) baskılara fazla dayanamayıp bu mesajı yazıyor
ama anlayışla karşılıyorum @dosimosi yi yabancı bir ülkenin forumunda gece yarısı insanı kötü codminler tehtit ederse mecburen böyle bişey yazıp kurtulmak istiyor haliyle
ve ondan sonrada kötü codmin bu mesajı yazarak aslında herşeyin doğal akışı içinde ceryan ettiğini anatmak istiyor bize
ama yemezler tabi biz işin aslını biliyoruz nasıl olsa
avatarın batsınaslinda @Bully ile olan güclu bagimizin en büyük şahidi sensin. az ayirmaya çalişmadin bizi ama biz sen varkende yokkende hep kenetleniyoruz birbirimize.
elbet birgün kabulleneceksin sende
bizim Kaanla ile güclü bağimiz avatarimda sakli
@destere şuan belki hemen avatarimi incelersin ama ordaki beyaz yazinin yani sira asil detay o kirmizi yazida gizli
En Fanatik Üye'ye ismimi iki kare yazmış olsan da, yine de çok teşekkürler.En İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Aserat @Arslan Bey @Tzira ve tabii ki ben
En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Çiğdem- @eskici @dosimosi @vadikızı @sokak sanati @Yiğitt @destere @Yakamoz-Asi @xemrexxx @OzaN @Doğu @turkuazz @ozgur2113 @MayısKralı @Harunnn60 @Aserat @MEnes @DarkLeqenD @Mr.At @MasacRE- @tolgab @sürgünüm @Forumdash
En Güzel Avatarlı Üye: @mrt-06 @dosimosi
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @sürgünüm @Aserat @Yiğitt @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @denizz19 @Sherlock @OzaN @Arslan Bey @mrt-06 @MEnes @turkuazz @Tzira
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @Maskeli Fedai @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @dosimosi @vadikızı @ozgur2113
En İyi Anlaştığın Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @eskici @Çiğdem- @dosimosi @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At @sürgünüm @sokak sanati @xemrexxx @OzaN @Harunnn60 @Aserat @Ahmad @EFE UYSAL @turkuazz @destere @Doğu @MEnes @MasacRE- @batuhankaralar @DarkLeqenD @Billy Kane @tolgab @cookies @Forumdash
En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @Çiğdem- @dosimosi @sokak sanati @eskici @vadikızı @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @Mr.At
En Güzel Kullanıcı Adı: @dosimosi @Sherlock @MasacRE- @DarkLeqenD
En İyi Yönetici: @mrt-06 @sürgünüm @denizz19 @Yiğitt
En Başarılı Editör: @MayısKralı @tolgab
En Geveze Üye: @vadikızı @xemrexxx @denizz19 @Çiğdem-
En Aktif Üye: @Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @Yiğitt @xemrexxx @dosimosi @mrt-06 @sokak sanati
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: En sevdiklerim.
2016 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @dosimosi @eskici @Doğu @MEnes @MasacRE- @Sherlock @DarkLeqenD
En Komik Üye: @destere @Yiğitt @mrt-06 @eskici @xemrexxx
En Filozof Üye: @Tolstoyevski @Mr.At
En Sinirli Üye: @takas @Doğu @Mr.At @Maskeli Fedai
En Fanatik Üye: @Maskeli Fedai @sürgünüm @takas @Doğu @sürgünüm @HeisenBerg @EFE UYSAL
En Sportmen Üye: @sürgünüm @EFE UYSAL @MEnes @HeisenBerg @turkuazz @MasacRE-
En Ciddi Üye: @soo
En Özlenilen Üye: @yakup09 @ABAY_06 @KayıpSehir
En Tarafsız / Objektif Üye: -
En Unutulmayacak Üye: @china_shangai
En Eğlenceli Üye: @Çiğdem- @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @destere @Maskeli Fedai @Doğu @MasacRE- @dosimosi
En Sabırlı Üye: @vadikızı @Çiğdem-
En Duygusal Üye: @vadikızı @dosimosi
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @ozgur2113 @sokak sanati @dosimosi @Mr.At @Harunnn60 @gözlemci
En Çok Rastladığınız Üye: @denizz19 @dosimosi @xemrexxx @Doğu @Çiğdem- @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 @destere @MEnes
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt @eskici @MEnes @turkuazz @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?