- Reaksiyon puanı
- 116,230
- Puanı
- 1,060
Büyük lafını sana yedirdiğime sevindim 😉Oha, yamuldum.
Büyük lafını sana yedirdiğime sevindim 😉Oha, yamuldum.
Dün avatarın hakkında tehlikeli demiştim, haklı çıkıyorum galiba. Geriye kuliscilik kaldı.Büyük lafını sana yedirdiğime sevindim 😉
Ne mutlu sana 😉Dün avatarın hakkında tehlikeli demiştim, haklı çıkıyorum galiba. Geriye kuliscilik kaldı.
Sondaki emojilerden rahatsız olmaya başladım.Ne mutlu sana 😉
Bunu duymak güzel 😉😉Sondaki emojilerden rahatsız olmaya başladım.
'Diğer' var ya, neyine yetmiyor.Şıklarda Budizm'i göremiyorum
@Tolstoyevski ateizm ile agnostisizm'i niye aynı şıkka koydun?
NoktaToplumun kutuplaştırılmasından şikayet edip böyle bir anket yapmak ne derece doğru? Forumda birkaç kişi bu konuyu maksatlı olarak kaşıyor. Efendimiz’in sözüyle bu güruha “benim dinim bana seninki sana” diyorum, hadi yallah.
Sözler onları savunanlar tarafından uyulmadikca sadece anlamsız oluyorlar))Toplumun kutuplaştırılmasından şikayet edip böyle bir anket yapmak ne derece doğru? Forumda birkaç kişi bu konuyu maksatlı olarak kaşıyor. Efendimiz’in sözüyle bu güruha “benim dinim bana seninki sana” diyorum, hadi yallah.
Ben Elhamdülillah Müslümanım ama forumda Budizm'e inanan arkadaşlarımız da olabilir Diğer şıkkını işaretleyip görüş belirtmezlerse ne olacak'Diğer' var ya, neyine yetmiyor.
@Tolstoyevski düşüncesiz adamın teki işte.Ben Elhamdülillah Müslümanım ama forumda Budizm'e inanan arkadaşlarımız da olabilir Diğer şıkkını işaretleyip görüş belirtmezlerse ne olacak
Din oluştur, hemen katılayım.Kendi doğrularıma inanıyorum şimdilik.
En son hristiyandın, iki de bir din değiştirmeye utanmıyor musun? Umarım askerdeyken, çavuş tarafından tokatlanırsın.Karışık bir dünyam var açıkçası dinsel anlamda baktığım zaman. Evet bize bahşedilen din görünürde İslam ancak içerik olarak her şeyi benimsediğimi söyleyemem. Her dinden bir şeyler öğrenebilirim inancindayim ben.
Din oluştur, hemen katılayım.
En son hristiyandın, iki de bir din değiştirmeye utanmıyor musun? Umarım askerdeyken, çavuş tarafından tokatlanırsın.