Fav10 - Dini İnanç Anketi

Dini İnancınız/Görüşünüz Nedir

• İslam

• Deizm

• Ateizm

• Agnostisizm

• Belirsiz/Kafam Karışık

• Panteizm

• Diğer

• Hristiyanlık

• Musevilik

• Reenkarnasyon/Karma

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Halbuki bu yola "Forumda ateizmi yayacağız!" parolasıyla çıkmıştık... Bu adam yakında teist olur... Ah benim dilim neler söylüyor böyle...
Daha bana yayamadınız başarısızsınız :A
------

Halbuki bu yola "Forumda ateizmi yayacağız!" parolasıyla çıkmıştık... Bu adam yakında teist olur... Ah benim dilim neler söylüyor böyle...
------

Bu konudaki eski mesajlar mı? :A
Hyr :A Daha eski özellikle @Maskeli Fedai :F

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
@Maskeli Fedai ve @DarkLegenD eski mesajları görünce değişiminiz gözlerimi yaşartıyor :A @Tolstoyevski eski mesajlardan belli zaten o yumuşamış belki kurallardandır :A

------

Bu konudaki eski mesajlar mı? :A
Adam sabah namazı bile kılıyor Ersin beyciğim.. İşlerinin düzelmesini kıldığı namaza bağlamış..
------

Atarsam sinirlenir :A Bir de şimdi bulabilir miyim bilmiyorum :A

Sakinleştiririm ben onu, sen merak etme. :A
Kötü günler..

Son düzenleme:
Türkiye'nin %99'u müslüman geyiği vardı bir de 5-10 sene önce :A
Forumda bile %67

Ateizmin belirlediği hukuk kurallarına göre yargılarsak adaleti sağlamış oluruz... @Tolstoyevski kaçmaaaaa

Vardır %83-85'i hâlâ. :A Oranı bu kadar düşüren de gençler zaten hâliyle. :A 60'lık amcalarla anket yapsak oran %101 çıkar, matematik bilimi çöker. :A
En baba 70'tir o kadar yüksek olacağını sanmam :A

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
Drag haklı bence. Birde dinden dönüp söyleyemeyenler var.. :A
25 yaş altı anket yapsan orada bile %30'a %70'lik sonuç çıkmaz bence. :A Umarım çıkıyordur tabii. :A :A

@Tolstoyevski bu zamana kadar katıldığı tüm anketlerde ve sokak röportajlarında "Elhamdülillah müslümanım" demiş, ben öyle duydum. :A Rezil adam, ülkedeki tüm akademik makaleleri ve araştırmaları yanlış yönlendiriyor. :A

25 yaş altı anket yapsan orada bile %30'a %70'lik sonuç çıkmaz bence. :A Umarım çıkıyordur tabii. :A :A

@Tolstoyevski bu zamana kadar katıldığı tüm anketlerde ve sokak röportajlarında "Elhamdülillah müslümanım" demiş, ben öyle duydum. :A Rezil adam, ülkedeki tüm akademik makaleleri ve araştırmaları yanlış yönlendiriyor. :A
Yav siz niye bu kadar takıyorsunuz :A
%70 müslüman çıksa ne olacak %10 çıksa ne olacak :A