Ben Çavuşum zatenDin oluştur, hemen katılayım.
En son hristiyandın, iki de bir din değiştirmeye utanmıyor musun? Umarım askerdeyken, çavuş tarafından tokatlanırsın.
Ben Çavuşum zatenDin oluştur, hemen katılayım.
En son hristiyandın, iki de bir din değiştirmeye utanmıyor musun? Umarım askerdeyken, çavuş tarafından tokatlanırsın.
Özele gel, seni hak dini İslam'a döndüreyim.Neden gizleyelim ki.
Ben oyumu kullandım bile.
Sonuçlar nerede? @Tolstoyevski merak ettim.
Ateist oluyorum galiba kurtar beni ahhhhhh.Görülmediğini bilmiyordum kimse de söylemediği için, şimdi düzelttim.
Ateist oluyorum galiba kurtar beni ahhhhhh.
Sen o zamana kadar müslüman olursun ahahaha.Deizm %9.7 ile barajı kıl payı kaçırıyor şu an, şüpheciler (kafası karışıklar) partisi %22 ile meclisteki iki partiden azınlık olanı konumundalar.
Fakat seçim sandıklarının 2072 civarında kapanması üzerine anketi açmıştım ve oyların kişisel olarak değiştirilme özelliği var, o zamana kadar forum ayakta kalırsa çok sesli ve yakın oranlara sahip bir meclis görebiliriz.
Agnostik ile Ateizm bence çok başka şeyler.Teknik olarak olmasa da ikisi de benzer gruba giriyor Agnostik Ateizm adı altında.
@Tolstoyevski zaten ateist değil diye biliyorum ama neye inanıyor bilmiyorum@Maskeli Fedai, @Tolstoyevski ve ben ateizmi bırakıp pandeizme geçmeye karar verdik. Biraz da böyle takılalım...
Doğru biliyorsun o konuda@Tolstoyevski zaten ateist değil diye biliyorum ama neye inanıyor bilmiyorum
Maalesef kendisi bu konuda utangaç... Forumda kurmuş olduğumuz Ateizm derneğinin kurucu üyelerinden biridir...@Tolstoyevski zaten ateist değil diye biliyorum ama neye inanıyor bilmiyorum
@Maskeli Fedai ben sana bir şey söyleyeyim mi... Bu adam bizi yarı yolda bırakmış...Doğru biliyorsun o konuda
@Tolstoyevski zaten ateist değil diye biliyorum ama neye inanıyor bilmiyorum
Doğru biliyorsun o konuda
Oha neler görüyorum ben.. Gözlerime inanamadım.. Satmış bizi Ersin beyciğim.. Yılların ateistine napmışlar öyle..Maalesef kendisi bu konuda utangaç... Forumda kurmuş olduğumuz Ateizm derneğinin kurucu üyelerinden biridir...
------
@Maskeli Fedai ben sana bir şey söyleyeyim mi... Bu adam bizi yarı yolda bırakmış...
@Maskeli Fedai ve @DarkLegenD eski mesajları görünce değişiminiz gözlerimi yaşartıyor @Tolstoyevski eski mesajlardan belli zaten o yumuşamış belki kurallardandırOha neler görüyorum ben.. Gözlerime inanamadım.. Satmış bizi Ersin beyciğim.. Yılların ateistine napmışlar öyle..
Halbuki bu yola "Forumda ateizmi yayacağız!" parolasıyla çıkmıştık... Bu adam yakında teist olur... Ah benim dilim neler söylüyor böyle...Oha neler görüyorum ben.. Gözlerime inanamadım.. Satmış bizi Ersin beyciğim.. Yılların ateistine napmışlar öyle..
Bu konudaki eski mesajlar mı?@Maskeli Fedai ve @DarkLegenD eski mesajları görünce değişiminiz gözlerimi yaşartıyor @Tolstoyevski eski mesajlardan belli zaten o yumuşamış belki kurallardandır