Fav10 - Dini İnanç Anketi

Dini İnancınız/Görüşünüz Nedir

• İslam

• Deizm

• Ateizm

• Agnostisizm

• Belirsiz/Kafam Karışık

• Panteizm

• Diğer

• Hristiyanlık

• Musevilik

• Reenkarnasyon/Karma

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ateist oluyorum galiba kurtar beni ahhhhhh.

Deizm %9.7 ile barajı kıl payı kaçırıyor şu an, şüpheciler (kafası karışıklar) partisi %22 ile meclisteki iki partiden azınlık olanı konumundalar. :A

Fakat seçim sandıklarının 2072 civarında kapanması üzerine anketi açmıştım ve oyların kişisel olarak değiştirilme özelliği var, o zamana kadar forum ayakta kalırsa çok sesli ve yakın oranlara sahip bir meclis görebiliriz. :A

Deizm %9.7 ile barajı kıl payı kaçırıyor şu an, şüpheciler (kafası karışıklar) partisi %22 ile meclisteki iki partiden azınlık olanı konumundalar. :D

Fakat seçim sandıklarının 2072 civarında kapanması üzerine anketi açmıştım ve oyların kişisel olarak değiştirilme özelliği var, o zamana kadar forum ayakta kalırsa çok sesli ve yakın oranlara sahip bir meclis görebiliriz. :A
Sen o zamana kadar müslüman olursun ahahaha.

Reenkarnasyonu düşünüyordum bu aralar ama tamamen bilmediğim ve benimsemediğim bir şeye inanamam, bu yüzden hala Müslümanım. :A

@Tolstoyevski zaten ateist değil diye biliyorum ama neye inanıyor bilmiyorum :A

Doğru biliyorsun o konuda :A

Maalesef kendisi bu konuda utangaç... Forumda kurmuş olduğumuz Ateizm derneğinin kurucu üyelerinden biridir...
------

@Maskeli Fedai ben sana bir şey söyleyeyim mi... Bu adam bizi yarı yolda bırakmış...
Oha neler görüyorum ben.. Gözlerime inanamadım.. Satmış bizi Ersin beyciğim.. Yılların ateistine napmışlar öyle..

Oha neler görüyorum ben.. Gözlerime inanamadım.. Satmış bizi Ersin beyciğim.. Yılların ateistine napmışlar öyle..
Halbuki bu yola "Forumda ateizmi yayacağız!" parolasıyla çıkmıştık... Bu adam yakında teist olur... Ah benim dilim neler söylüyor böyle...
------

@Maskeli Fedai ve @DarkLegenD eski mesajları görünce değişiminiz gözlerimi yaşartıyor :A @Tolstoyevski eski mesajlardan belli zaten o yumuşamış belki kurallardandır :A
Bu konudaki eski mesajlar mı? :A