Fav10 Başyapıt Festivali Mart'ta Başlıyor!

Hayda hepsi duyrulsa daha faydalı olur zira torrentten toplu olarak indirip hepsini 1 hafta içinde izleyip bitirmeyi planlıyordum, aksi durumda şu önümüzdeki bir hafta kadar pek bol vakit olmayacak yani umarım 12 film duyrulur ne güzel haftalardır önümüzdeki hafta yapacağım film izleme şölenini bekliyordum malum vakit yok.

1 haftada o kadar filmi bitirmenin ne anlamı kalırdı klasik etkinlikteki gibi hafta hafta ilerleriz. Yalnız ilk hafta 3 film olacak.

İşte ben de bundan korkuyordum.
O zaman seninki Pulp Fiction olsun ben The Good, the Bad and the Ugly'i seçeyim.

Son gruptan seçilen filmler:

Ben-Hur
Into the Wild
Modern Times
A Beautiful Mind
3 Idiots
Scent of a Woman

Aynı oyu alan üç film olan North by Northwest, V For Vendetta ve Catch Me If You Can arasındaki kurada kazanıp etkinliğin son şanslısı:

Catch Me If You Can

Etkinliğin ilk sezon konusu ve ilk hafta konusu gün içerisinde açılacak.

Eğer sabırsızlar, filmleri hemen izlemeye başlamak veya en azından indirmeye başlamak isteyenler için açıklayayım. İlk hafta filmlerimiz:

Pulp Fiction
The Prestige
The Good, the Bad and the Ugly

Bu arada Catch me if you can'ı az önce izledim

İlk 3 filmle bugün başlıyoruz. Hiç okumuyorsun ya mesajlarımı 2-3 mesaj üstte yazdım.
Filmler de şunlar:

Pulp Fiction
The Prestige
The Good, the Bad and the Ugly

O kadar çok gerekli gereksiz etiketlemer geliyor ki bazı önemliler de böyle arada kaynıyor

büyük ihtimalle indirmeden sitelerden izleyeceğim ben pulp fiction la başlayayım bugün işe

Into The Wild ve Ben Hur için çok sevindim. Sanırım 72 film içinden 70'ini yeniden izleyeceğim, Catch me for Tom Hanks filmiyle Kadın Kokusu filmlerini de etkinlik dolasıyla aradan çıkartmış olurum.
Bu sezonda hangi filmler olacak merakla bekliyoruz bakalım.