Fav10 Başyapıt Festivali - 4. Sezon

Süre dolmuş mu ya?

Guguk Kuşu'nu da izlerim tez zamanda.
Başka eksik yoktu herhalde. Snatch'i izlemeyeceğim ikinci kez.

Zaman su gibi akıp geçiyor.

Tabloyu güncelleyip paylaşacağım yarın, o yüzden şimdiden emin konuşamıyorum ama öyleydi sanırım. Guy Ritchie’yi sevdirmedik sana, canın sağ olsun.
Eskiden vermiş olduğun puanı ver istersen kısa bir yorum yaparak. Boşluk kalmasın.

Reactions: bazinga
Bilgisayar tamirde tüm yorumlarda içinde. Geldiğinde toptan girerim hepsini.

Yapacağım Sherlock beyciğim de son izleme tarihi 1 Ekim’e uzayınca yine bir üşengeçlik sardı beni...

Film yorumlama konusunda @bazinga ve @Dosi hariç forumdaki herkes benzer huya sahip sanırım, etkinliği ben yürütüyorum bende bile benzer bir durum söz konusu.

Film yorumlama konusunda @bazinga ve @Dosi hariç forumdaki herkes benzer huya sahip sanırım, etkinliği ben yürütüyorum bende bile benzer bir durum söz konusu.
Aslında yorum işini sıcağı sıcağına yapmak en mantıklısı ve en kolayı. Böyle olunca insan izlediği filmi de unutuyor ister istemez.

@The_Erinch ne kadar üşengeç olduğumu bilir...

Ya ben 2. Kez A Clockwork Orange filmini izlemeyi denedim ama olmadı. Benlik değil. En fazla yarım saat dayanabildim😏

Yarın son bir film ile 9 film ile tamamlayacağım. 5 film derken 9 olacak

Ya ben 2. Kez A Clockwork Orange filmini izlemeyi denedim ama olmadı. Benlik değil. En fazla yarım saat dayanabildim😏

Yarın son bir film ile 9 film ile tamamlayacağım. 5 film derken 9 olacak
3 paragraflık yorumu için sahneye alkışlarla @Tolstoyevski'yi davet ediyorum.

Ve kapanış filmini harika bir film ile yapmış oldum. One Flew Over the Cuckoo's Nest ile.
@Tolstoyevski teşekkürler izlememe vesile olduğun için.
Bu arada en uzun yorum yazdığım film de olmuş oldu

Benden bu kadar @Sherlock
Darısı diğer yorum yazmayanlara

Reactions: Tolstoyevski