Evet ben değilim ama ben de sürpriz olmuşumdur. Gerçi daha önceki birkaç etkinlikte olduğum için ondan bana haber verdi sanırım.
Evet ben değilim ama ben de sürpriz olmuşumdur. Gerçi daha önceki birkaç etkinlikte olduğum için ondan bana haber verdi sanırım.
Bu kez Amazon Prime Video üzerine çalışacağız. @SherlockYeni sezondaki filmlerde bu sezonki gibi kolay ulaşılabilir olur inşallah.
O da var bende sıkıntı yok ama siz yine de Netflix ağırlıklı gitmeye bakın.Bu kez Amazon Prime Video üzerine çalışacağız. @Sherlock
Netflix’teki başyapıtların çoğunu bu sezon temizledik. En fazla 2-3 tane çıkar oradan.O da var bende sıkıntı yok ama siz yine de Netflix ağırlıklı gitmeye bakın.
Sakin olun ve...
Ekli dosyayı görüntüle 93192
Bazı katılımcılarımızın son yorumları gelecek, onları bekliyoruz. Yarın, en geç pazar günü sonuçlar ile karşınızda olacağım ve yeni sezonumuzu başlatacağız. Yanıt vermekte geciktiğim için de sizlerden ayrıca özür diliyorum...
Aslında Amazon'da güzel bir platform.Netflix’teki başyapıtların çoğunu bu sezon temizledik. En fazla 2-3 tane çıkar oradan.
Yeni sezondaki filmlerde bu sezonki gibi kolay ulaşılabilir olur inşallah.
Sayın adminle şimdiden Ar-Ge çalışmalarına başladık, her şey siz değerli, sanatsever milli irademiz için.Bu kez Amazon Prime Video üzerine çalışacağız. @Sherlock
Şimdi anladınız mı neden hemen bitirmediğimi... @DosiEtkinlik bittikten sonra etkinliğe katılım arttı.
Sürpriz yorumcu ben miydim bilmiyorum. Biz dün konuştuk @Sherlock beyciğim ile bu meseleyi, yani o sordu, ben de katılırım dedim içlerinde uzun süredir izlemek isteyip de ertelediğim filmler vardı da. Hazır sürenin uzadığını öğrendim ben de kaçırmayayım dedim fırsatı.
Özgür beyciğim oldukça sanatsever bir insan, bu yüzden kendisinin katılacağına emindim. Güzel bir son dakika teklifi ile kendisini ikna ettim ve değerli yorumlarını almaya başladık.
İnşallah abla, ilk günden itibaren etiketlemeye devam edeceğim o halde merak etme.Maalesef devam edemedim inşAllah yeni sezonu izleyebilirim etiketlenirsem sevinirim
İlk paragraf için teşekkür ederim Sherlock beyciğim, mutlu oldum.Özgür beyciğim oldukça sanatsever bir insan, bu yüzden kendisinin katılacağına emindim. Güzel bir son dakika teklifi ile kendisini ikna ettim ve değerli yorumlarını almaya başladık.
Cuma günü ise kesin ve net olarak son gün, ardından yeni sezon filmlerinin konuları da hemen gelecek zaten. Katılımın son anda da olsa yükselmesi sevindirici.
İnşallah abla, ilk günden itibaren etiketlemeye devam edeceğim o halde merak etme.
Bilgisayar yok bu ara. Bensiz devam edersinizÖzgür beyciğim oldukça sanatsever bir insan, bu yüzden kendisinin katılacağına emindim. Güzel bir son dakika teklifi ile kendisini ikna ettim ve değerli yorumlarını almaya başladık.
Cuma günü ise kesin ve net olarak son gün, ardından yeni sezon filmlerinin konuları da hemen gelecek zaten. Katılımın son anda da olsa yükselmesi sevindirici.
Yapma, söyleme böyle şeyler...Bilgisayar yok bu ara. Bensiz devam edersiniz
Zaten bir çok kişi katılım gösteriyor. İleriki sezonlara inşallah 😊
Rica ederim Özgür beyciğim.İlk paragraf için teşekkür ederim Sherlock beyciğim, mutlu oldum.
3.filme geçtim bile Cuma’ya kadar bahsettiğim sayıyı bile geçebilirim.
Ney ek süre mi verilmiş... Acaba planlarımda değişikliğe mi gitsem...Rica ederim Özgür beyciğim.
Ooo süper, başyapıtlara yoğun talep olduğunu görmek mutluluk verici. @bazinga
Kesin yaşanır bu...Ney ek süre mi verilmiş... Acaba planlarımda değişikliğe mi gitsem...
Bir ihtimal daha var, o da yaşanır mı dersin...Kesin yaşanır bu...