Fav10 Başyapıt Festivali - 4. Sezon

Süre dolmuş mu ya? :A

Guguk Kuşu'nu da izlerim tez zamanda. :D Başka eksik yoktu herhalde. Snatch'i izlemeyeceğim ikinci kez. :A

Zaman su gibi akıp geçiyor. :A

Tabloyu güncelleyip paylaşacağım yarın, o yüzden şimdiden emin konuşamıyorum ama öyleydi sanırım. Guy Ritchie’yi sevdirmedik sana, canın sağ olsun. :A Eskiden vermiş olduğun puanı ver istersen kısa bir yorum yaparak. Boşluk kalmasın. :D

• Beğendim
Reactions: bazinga
İsmail beyciğimin sanatsal yorumlarını ve değerli puanlarını bekliyorumdur... @dreamy

4EA0DD73-9A6E-46F9-A913-3CB8E93BE26F.png

• Güldürdün
Reactions: dreamy and bazinga
Bilgisayar tamirde tüm yorumlarda içinde. Geldiğinde toptan girerim hepsini. :d

Yapacağım Sherlock beyciğim de son izleme tarihi 1 Ekim’e uzayınca yine bir üşengeçlik sardı beni... :A

Film yorumlama konusunda @bazinga ve @Dosi hariç forumdaki herkes benzer huya sahip sanırım, etkinliği ben yürütüyorum bende bile benzer bir durum söz konusu. :A

Film yorumlama konusunda @bazinga ve @Dosi hariç forumdaki herkes benzer huya sahip sanırım, etkinliği ben yürütüyorum bende bile benzer bir durum söz konusu. :A
Eskiden hiç böyle değildi çat diye yorumu yapardı herkes, yeni nesil çok üşengeç. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock
Aslında yorum işini sıcağı sıcağına yapmak en mantıklısı ve en kolayı. Böyle olunca insan izlediği filmi de unutuyor ister istemez. :A

@The_Erinch ne kadar üşengeç olduğumu bilir... :A

Ya ben 2. Kez A Clockwork Orange filmini izlemeyi denedim ama olmadı. Benlik değil. En fazla yarım saat dayanabildim😏

Yarın son bir film ile 9 film ile tamamlayacağım. 5 film derken 9 olacak :A

Ya ben 2. Kez A Clockwork Orange filmini izlemeyi denedim ama olmadı. Benlik değil. En fazla yarım saat dayanabildim😏

Yarın son bir film ile 9 film ile tamamlayacağım. 5 film derken 9 olacak :A
3 paragraflık yorumu için sahneye alkışlarla @Tolstoyevski'yi davet ediyorum. :A

Ve kapanış filmini harika bir film ile yapmış oldum. One Flew Over the Cuckoo's Nest ile.
@Tolstoyevski teşekkürler izlememe vesile olduğun için.
Bu arada en uzun yorum yazdığım film de olmuş oldu :A
Benden bu kadar @Sherlock
Darısı diğer yorum yazmayanlara :A

• Harika
Reactions: Tolstoyevski

Forum İstatistikleri

Konular
172,189
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961