The_Erinch
Favori Üye
Başyapıt 4 yazan filmlere mi oy vereceğiz hocam?Aykut hocam Back to the Future etkisiyle katılırsınız bence.@xdragxx
Ortağım bu mesaja cevap verene kadar süre biterBaşyapıt 4 yazan filmlere mi oy vereceğiz hocam?Hepsini izlemek zorunda değilsek olur sadece izlediklerime oy veririmsss
![]()
Snatch (kontrol etmediğim için bilmiyorum) dışındaki tüm filmler Netflix'te mevcut, bu vesileyle duyurusunu da yapmış olalım bu güzel ve bizim (@bazinga ve ben) tarafımızdan ince düşünülmüş durumun.
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @mesmeso61 @Araf @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Angelica @alperuz @dreamy ve katılmak isteyenler...
Kötü filmler mi seçmişiz?Bu filmleri kim seçti ya?
Aksine izlediğim veya izleme listemde olanlar seçilmiş. Bir nevi işime geldi.Kötü filmler mi seçmişiz?![]()
Başyapıt 4 yazan filmlere mi oy vereceğiz hocam?Hepsini izlemek zorunda değilsek olur sadece izlediklerime oy veririmsss
![]()
Sezonu ne zaman bitiriyoruz?Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 90655
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @mesmeso61 @Araf @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Angelica @alperuz @dreamy @Aserat @The_Erinch @xdragxx ve katılmak isteyenler...
Sezonu ne zaman bitiriyoruz?
İyiymiş. Bu ay izleme olanağım düşüktü. Eylül'de yüklenirim. 2 film yorumum var zaten. 4 tane falan daha izlersem en azından yarısını izlemiş olurum. bazinga'nın yorumlarına bakıyorum. 10 puan verdiği bir film var, sıradaki o olur. Çok iyi puanlılara yönelirim 😊Net karar vermeden önce @bazinga ile de konuştum ondan cevap veremedim, kusura bakma. En geç 15 Eylül olarak planladık.![]()
İyiymiş. Bu ay izleme olanağım düşüktü. Eylül'de yüklenirim. 2 film yorumum var zaten. 4 tane falan daha izlersem en azından yarısını izlemiş olurum. bazinga'nın yorumlarına bakıyorum. 10 puan verdiği bir film var, sıradaki o olur. Çok iyi puanlılara yönelirim 😊
Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 91288
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @mesmeso61 @Araf @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Angelica @alperuz @dreamy @Aserat @The_Erinch @xdragxx ve katılmak isteyenler...
Snatch ve Benjamin Button kaldı bir tek bende. Onları da izleyince toptan girecem yorumları.Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 91288
Snatch ve Benjamin Button kaldı bir tek bende. Onları da izleyince toptan girecem yorumları.
Yasak Elma az kaldı tamamlıyınca bu filmleri tamamlıcam inşAllah![]()