The_Erinch
Favori Üye
Başyapıt 4 yazan filmlere mi oy vereceğiz hocam? Hepsini izlemek zorunda değilsek olur sadece izlediklerime oy veririmsssAykut hocam Back to the Future etkisiyle katılırsınız bence. @xdragxx
Ortağım bu mesaja cevap verene kadar süre biterBaşyapıt 4 yazan filmlere mi oy vereceğiz hocam? Hepsini izlemek zorunda değilsek olur sadece izlediklerime oy veririmsss
Snatch (kontrol etmediğim için bilmiyorum) dışındaki tüm filmler Netflix'te mevcut, bu vesileyle duyurusunu da yapmış olalım bu güzel ve bizim (@bazinga ve ben) tarafımızdan ince düşünülmüş durumun.
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @mesmeso61 @Araf @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Angelica @alperuz @dreamy ve katılmak isteyenler...
Kötü filmler mi seçmişiz?Bu filmleri kim seçti ya?
Aksine izlediğim veya izleme listemde olanlar seçilmiş. Bir nevi işime geldi.Kötü filmler mi seçmişiz?
Başyapıt 4 yazan filmlere mi oy vereceğiz hocam? Hepsini izlemek zorunda değilsek olur sadece izlediklerime oy veririmsss
Sezonu ne zaman bitiriyoruz?Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 90655
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @mesmeso61 @Araf @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Angelica @alperuz @dreamy @Aserat @The_Erinch @xdragxx ve katılmak isteyenler...
Sezonu ne zaman bitiriyoruz?
İyiymiş. Bu ay izleme olanağım düşüktü. Eylül'de yüklenirim. 2 film yorumum var zaten. 4 tane falan daha izlersem en azından yarısını izlemiş olurum. bazinga'nın yorumlarına bakıyorum. 10 puan verdiği bir film var, sıradaki o olur. Çok iyi puanlılara yönelirim 😊Net karar vermeden önce @bazinga ile de konuştum ondan cevap veremedim, kusura bakma. En geç 15 Eylül olarak planladık.
İyiymiş. Bu ay izleme olanağım düşüktü. Eylül'de yüklenirim. 2 film yorumum var zaten. 4 tane falan daha izlersem en azından yarısını izlemiş olurum. bazinga'nın yorumlarına bakıyorum. 10 puan verdiği bir film var, sıradaki o olur. Çok iyi puanlılara yönelirim 😊
Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 91288
@bazinga @Dosi @Tolstoyevski @mesmeso61 @Araf @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @Angelica @alperuz @dreamy @Aserat @The_Erinch @xdragxx ve katılmak isteyenler...
Snatch ve Benjamin Button kaldı bir tek bende. Onları da izleyince toptan girecem yorumları.Güncel Tablo:
Ekli dosyayı görüntüle 91288
Snatch ve Benjamin Button kaldı bir tek bende. Onları da izleyince toptan girecem yorumları.
Yasak Elma az kaldı tamamlıyınca bu filmleri tamamlıcam inşAllah