Fav10 Başyapıt Festivali - 4. Sezon

En başından beri Ağustos ayında film izleme imkanım olmaz diyordum, durum aynen devam etmekte ama Inception filmine bakabildim yine. 1 Eylül'e kadar elime bilgisayar geçerse 5-6 Eylül gibi 2 film izlemeye çalışırım. Çok fazla olmayabilir ama toplam 5 film hedefim var.

7 filme tamamladım ve artık bitti

henüz yorum yazmayanlar yorum yazsın, kepenkler kapanmak üzere

Reactions: Angelica
Ne 15 Eylül mü. 😱 7 tane film izlemişim, yeter aslında ama yorum yapmaya da üşeniyorum
Bu etkinliğin olayı yorum, izlemen birşey ifade etmiyor puan olmayınca. Git bari kısa kısa yorum yaz puanla

Reactions: dreamy
Bu etkinliğin olayı yorum, izlemen birşey ifade etmiyor puan olmayınca. Git bari kısa kısa yorum yaz puanla
En azından bazı izlemediğim kült filmleri aradan çıkarmış oldum, bu yeter bana.
Yine de yazmaya çalışırım bir şeyler.

Reactions: Dosi
Son tarih ne zamandı ki?
@Sherlock
15 Eylül
ama daha tablo gelmemiş, artık bu ara çıkarın aradan yeter gayri
@Sherlock
Ne 15 Eylül mü. 😱 7 tane film izlemişim, yeter aslında ama yorum yapmaya da üşeniyorum

Öncelikle selamlar, sevgiler.
Güncel tablo ile duyurusunu yapacaktım aslında ama son ana bırakıp film izleyecek olanlar olacağını düşündüğüm için, @dreamy gibi filmleri izlemiş ancak henüz yorum yapmamış olanlar için süreyi 1 Ekim'e kadar süreyi uzatmayı düşünüyordum. Sonra da gelsin 5. sezon.
@bazinga

Bu arada 7 tane film izlemişsiniz İsmail beyciğim, yorum yapmazsanız ayıp olur. Çok kısa da olsa yorum yapıp, puan da verirseniz müteşekkir olurum.

1 Ekim 😱
Gerçi dur, Eylül ayını bitirmeye az kalmış
düzensiz hayatta tarihler karışmakta

1 film daha sıkıştırayım bari araya yapabilirsem

Uzun uzun yorum yapamam da yine bir şeyler yazmaya çalışırım izlediğim filmler hakkında.
Puanları hazır zaten...

5. sezonu Türk filmlerinden mi yapsanız?
@bazinga

Reactions: Sherlock
Buradaki filmler en baştan belirlenmiş, yani elimizde liste var ve oradan karışık olarak sezonlara ayırıyoruz ama fena bir fikir değil. Bunu @bazinga ile masaya yatıracağız.
Araf öyle bir öneri ile geldi profilde, kimse oralı olmadı
Yeşilçam dı belki şuan hatırlamıyorum

@bazinga
Buradaki filmler en baştan belirlenmiş, yani elimizde liste var ve oradan karışık olarak sezonlara ayırıyoruz ama fena bir fikir değil. Bunu @bazinga ile masaya yatıracağız.
Araf öyle bir öneri ile geldi profilde, kimse oralı olmadı
Yeşilçam dı belki şuan hatırlamıyorum

Biz ise geçmişten geldik, hayaldi fakat bir zamanlar gerçek idi...

Reactions: Tolstoyevski
Süre dolmuş mu ya?

Guguk Kuşu'nu da izlerim tez zamanda.
Başka eksik yoktu herhalde. Snatch'i izlemeyeceğim ikinci kez.

@bazinga
Başyapıt etkinliği @Sherlock'un da dediği üzere 6 sezonluk ve baştan belli filmler. Bittikten sonra yerlilere özel bir şeyler yaparız belki. Süt Kardeşler, Tosun Paşa, Selvi Boylum Al Yazmalım gibisinden filmlerle güzel bir şeyler olabilir.