Fav10 Başyapıt Festivali - 4. Sezon

En başından beri Ağustos ayında film izleme imkanım olmaz diyordum, durum aynen devam etmekte ama Inception filmine bakabildim yine. 1 Eylül'e kadar elime bilgisayar geçerse 5-6 Eylül gibi 2 film izlemeye çalışırım. Çok fazla olmayabilir ama toplam 5 film hedefim var.

7 filme tamamladım ve artık bitti :Z

henüz yorum yazmayanlar yorum yazsın, kepenkler kapanmak üzere :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu etkinliğin olayı yorum, izlemen birşey ifade etmiyor puan olmayınca. Git bari kısa kısa yorum yaz puanla :A
En azından bazı izlemediğim kült filmleri aradan çıkarmış oldum, bu yeter bana. :A Yine de yazmaya çalışırım bir şeyler. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Son tarih ne zamandı ki? :A @Sherlock
15 Eylül :A :A ama daha tablo gelmemiş, artık bu ara çıkarın aradan yeter gayri :A @Sherlock
Ne 15 Eylül mü. 😱 7 tane film izlemişim, yeter aslında ama yorum yapmaya da üşeniyorum :A

Öncelikle selamlar, sevgiler. :A Güncel tablo ile duyurusunu yapacaktım aslında ama son ana bırakıp film izleyecek olanlar olacağını düşündüğüm için, @dreamy gibi filmleri izlemiş ancak henüz yorum yapmamış olanlar için süreyi 1 Ekim'e kadar süreyi uzatmayı düşünüyordum. Sonra da gelsin 5. sezon. :Z @bazinga

Bu arada 7 tane film izlemişsiniz İsmail beyciğim, yorum yapmazsanız ayıp olur. Çok kısa da olsa yorum yapıp, puan da verirseniz müteşekkir olurum. :A

Öncelikle selamlar, sevgiler. :A Güncel tablo ile duyurusunu yapacaktım aslında ama son ana bırakıp film izleyecek olanlar olacağını düşündüğüm için, @dreamy gibi filmleri izlemiş ancak henüz yorum yapmamış olanlar için süreyi 1 Ekim'e kadar süreyi uzatmayı düşünüyordum. Sonra da gelsin 5. sezon. :Z @bazinga

Bu arada 7 tane film izlemişsiniz İsmail beyciğim, yorum yapmazsanız ayıp olur. Çok kısa da olsa yorum yapıp, puan da verirseniz müteşekkir olurum. :A
1 Ekim 😱
Gerçi dur, Eylül ayını bitirmeye az kalmış :A düzensiz hayatta tarihler karışmakta :A
1 film daha sıkıştırayım bari araya yapabilirsem :A

Uzun uzun yorum yapamam da yine bir şeyler yazmaya çalışırım izlediğim filmler hakkında. :A Puanları hazır zaten... :A

5. sezonu Türk filmlerinden mi yapsanız? :d @bazinga

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Buradaki filmler en baştan belirlenmiş, yani elimizde liste var ve oradan karışık olarak sezonlara ayırıyoruz ama fena bir fikir değil. Bunu @bazinga ile masaya yatıracağız. :A
Araf öyle bir öneri ile geldi profilde, kimse oralı olmadı :A Yeşilçam dı belki şuan hatırlamıyorum :A

5. sezonu Türk filmlerinden mi yapsanız? :D @bazinga
Buradaki filmler en baştan belirlenmiş, yani elimizde liste var ve oradan karışık olarak sezonlara ayırıyoruz ama fena bir fikir değil. Bunu @bazinga ile masaya yatıracağız. :A
Araf öyle bir öneri ile geldi profilde, kimse oralı olmadı :A Yeşilçam dı belki şuan hatırlamıyorum :A

Biz ise geçmişten geldik, hayaldi fakat bir zamanlar gerçek idi...

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
Nasıl yoksun tekrar bak bence... : A
Su da yürüyüp izini belli etmişsin :A
Yokum işte:
IMG_20200922_013814.jpg

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Süre dolmuş mu ya? :A

Guguk Kuşu'nu da izlerim tez zamanda. :D Başka eksik yoktu herhalde. Snatch'i izlemeyeceğim ikinci kez. :A

5. sezonu Türk filmlerinden mi yapsanız? :D @bazinga
Başyapıt etkinliği @Sherlock'un da dediği üzere 6 sezonluk ve baştan belli filmler. Bittikten sonra yerlilere özel bir şeyler yaparız belki. Süt Kardeşler, Tosun Paşa, Selvi Boylum Al Yazmalım gibisinden filmlerle güzel bir şeyler olabilir. :D