Fav10 Başyapıt Festivali - 3. Sezon

Şimdi 3. sezonu izliyor ama
O zamanlar benim de kanımı donduruyordu Enes gibi ama 1 yılda iyi ilerleme kaydetti hakkını yemeyelim
3. sezon bitti benim.
Aynı dizi gibi çok yavaşsınız.

Doğru herkes o değişimi yaşayabilir.
Eğer o aydınlanmayı ve değişimi yaşadıysan ve bunun farkındaysan tamam saygı duyuyorum o küçüklüğe.
1 yıl önce de LiM gömüyordum, şimdi de gömüyorum.
Yani şimdi ne olmuş oluyor bana?

Neyse, şu 4. sınıf matematik sorusunu ve ondan ayrı olarak başka bir soruyu sana sorayım.
Mühendis adamsın, çözersin.

Reactions: MEnes and MasacRE
Ben baya geç başladım ya 3 bölüm izledim daha
LiM konusunda ise kan dondurmaya devam ediyorsun

Yani hala gelişimi ve değişimi tamamlayamamış oluyorsun.

4. sınıf matematik sorusu hmmm, çözemezsem iyi gülerim.

Ben de pas geçiyorum, kan beynime sıçradı.

Reactions: Tolstoyevski
Ben de 200 civarıyım. Top 250 bence bir ölçü değil, içinde boş beleş Hint filmleri falan var. Klasiklere bir yerden başlamak isteyenler için süper kaynak ama efsane filmlerin çoğunu ordan keşfetmiştim.

Reactions: bazinga
@Sherlock beni de yazar mısın? Hepsini zamanında izleme garantisi veremiyorum ama.

Reactions: Sherlock
Süre uzun olacak zaten, izleyebildiğin kadarını izlersin.
Avatarındaki gibi bakıyorum şu an sana.
Kim, neden bu kadar yetki verdi sana, hele de bu tarz büyük etkinliklerde?
Bu olanların Batman avatarından sonra yaşanmasına ne diyorsun pekii?

Reactions: MEnes and Sherlock
Avatarındaki gibi bakıyorum şu an sana.
Kim, neden bu kadar yetki verdi sana, hele de bu tarz büyük etkinliklerde?
Bu olanların Batman avatarından sonra yaşanmasına ne diyorsun pekii?

Yetkilerim katlanarak artmaya devam edecek, gün gelecek yeşil rengim kırmızı olacak.
Batman avatarından sonra yaşanan bu gelişmeler ise gerçekten manidar.
Araştır bunları.

Hayırlı olsun, daha önce katılmıştım ve forumla birlikte birçok başyapıt keşfetmiştim. Cidden çok iyi işler izlemiştik, yine bu vesileyle katılmış olurum. Haftada 1-2 anca izleyebilirim ama süre sıkıntısı yok sanırım, bir liste falan yapmak gerekecek.

kendini 0 film olarak görünce utanmadınmı?
belki izlemişsindir ama ilk tabloda 0 film yakışmadı

kendini 0 film olarak görünce utanmadınmı?
belki izlemişsindir ama ilk tabloda 0 film yakışmadı

6 tanesini yakın zamanda tekrar izledim, geriye kalanları da izleyeceğim. Beni bilirsiniz Dosi hanım, bir anda yardırırım...

Reactions: Dosi
6 tanesini yakın zamanda tekrar izledim, geriye kalanları da izleyeceğim. Beni bilirsiniz Dosi hanım, bir anda yardırırım...
yalnız adaşınız için o süreci uzatacak gibisiniz. En iyisi 15 mayıs yapın siz onu
Enes bey daha biriken dizilerine yoğunlaşacak

yalnız adaşınız için o süreci uzatacak gibisiniz. En iyisi 15 mayıs yapın siz onu
Enes bey daha biriken dizilerine yoğunlaşacak

Adaşım orada yazan çoğu filmi yakın tarihte izlemiştir ve hatırlıyordur. Daha geçen gün Memento hakkında derin bir sanatsal sohbet yapmıştık, geri dönsün de bakarız artık.

Reactions: Dosi
Adaşım orada yazan çoğu filmi yakın tarihte izlemiştir ve hatırlıyordur. Daha geçen gün Memento hakkında derin bir sanatsal sohbet yapmıştık, geri dönsün de bakarız artık.
işte asıl mesele 10 mayısa kadar dizilerini bitirip buraya adım atarmı? Gerçi sen puanları o gelmedende alırsın