Top 250’de ben de yıllardır 220-230 arasında dolaşıyorum.Başyapıt filmlere, Godfather gibi Matrix gibi gelmiş geçmiş en iyi filmlerin sıkıcı bulunup 2-3-4 gibi puanlar verilerek gözlerimizin kanamasına neden olacağı ihtimaline karşı etkinlikten uzak durmam daha iyi olur gibi sanırım .
Şaka bir yana çok üst düzey olmadıkları sürece filmleri üzerinden çok zaman geçmeden tekrar izlemek biraz zor oluyor zaman darlığından ve izlenmemiş filmler listesinden. Şimdi baktım Top 250’de izlediğim film sayısı tam 200’ü bulmuş şu an, 6-7 sene önce 5-10’lardaydı ve 2 sene önce de 190’lardaydı. 2016’nın sonlarından sonra ilerleme durdu nedense ve giderek daha az film izler oldum eskiye göre. Fakat öyle bir dönem gelecek ki eskisinden bile daha fazla izler olacağım büyük ihtimalle 2020’de artık. Yine de Top 250’de bir yerden sonra insan duraklıyor, filmlerin ağırlığından ya da çok soyut olmasından dolayı olabilir üst üste gitmiyor ve geri kalan bir avuç film listenin geri kalan hepsinden daha uzun vadede izlenmek zorunda kalıyor.
Yine de duruma göre bazı filmleri tekrardan izleyebilirim zaman bulursam.
Başyapıt filmlere, Godfather gibi Matrix gibi gelmiş geçmiş en iyi filmlerin sıkıcı bulunup 2-3-4 gibi puanlar verilerek gözlerimizin kanamasına neden olacağı ihtimaline karşı etkinlikten uzak durmam daha iyi olur gibi sanırım .
Şaka bir yana çok üst düzey olmadıkları sürece filmleri üzerinden çok zaman geçmeden tekrar izlemek biraz zor oluyor zaman darlığından ve izlenmemiş filmler listesinden. Şimdi baktım Top 250’de izlediğim film sayısı tam 200’ü bulmuş şu an, 6-7 sene önce 5-10’lardaydı ve 2 sene önce de 190’lardaydı. 2016’nın sonlarından sonra ilerleme durdu nedense ve giderek daha az film izler oldum eskiye göre. Fakat öyle bir dönem gelecek ki eskisinden bile daha fazla izler olacağım büyük ihtimalle 2020’de artık. Yine de Top 250’de bir yerden sonra insan duraklıyor, filmlerin ağırlığından ya da çok soyut olmasından dolayı olabilir üst üste gitmiyor ve geri kalan bir avuç film listenin geri kalan hepsinden daha uzun vadede izlenmek zorunda kalıyor.
Yine de duruma göre bazı filmleri tekrardan izleyebilirim zaman bulursam.
O zaman 2 tanesini izlemişim gerisi kalmış Aslında çoğunu daha önceden izledim ama en az 5-6 yıl olmuştur bu filmleri izleyeli. Birçok detay yok aklımda, o yüzden bir tekrar yapılabilir ama süreyi uzun tutmak lazım Sherlock beyciğim bizim gibi üşengeçler için
İyi düşünmüşsünüz Bu sefer tamamlayabilirsek etkinliği dördüncüsü de gelir belkiBen katıldım sayılır. 3 filmi yorumladık bile ? Artık film izleyemiyorum eskisi gibi ama 4. film sözünü vermiş oldum, tamamlayacaz artık o yarıda bıtaktığım filmide
@MasacRE işte meşhur konumuz bu. Geçen haftalarda film izleme sevdam yine kabarınca Sherlock bey bu başyapıt mevzusundan söz etti bende izlemeye koyuldum ama yorumları konu açılınca yap demişti fakat çok erteleyince dün başladım yorumlarıma
Aynı durumdayım yoldaşım. Ben de çoğunu izleyeli uzun yıllar geçmiştir. Tekrar izlemekte bir sıkıntı görmüyorum.O zaman 2 tanesini izlemişim gerisi kalmış Aslında çoğunu daha önceden izledim ama en az 5-6 yıl olmuştur bu filmleri izleyeli. Birçok detay yok aklımda, o yüzden bir tekrar yapılabilir ama süreyi uzun tutmak lazım Sherlock beyciğim bizim gibi üşengeçler için
Etkinliği kazanacak olan Godfather'ı 5. dakikasında falan kapatmıştım 1-1.5 yıl önce izlemeye çalışırken. Aradan çok zaman geçti ama tekrar düşün bakalım katılıp, katılmayacağımı.
Bu son 1-1.5 senede çok değişti Dark, o zamanlar entel değildi Şimdi ben inanıyorum Godfather gibi filmlerin kalitesini anlayacağınaSen buna entel dedin ama bu bildiğimiz sanat düşmanı çıktı. @MasacRE
Ben 3te kaldım. 4 e söz verdim ama zaten kimse sözünü tutmuyor, bir kerede ben tutmayıp 3te kalayım (4 günlük tatile girdik ama filmlere bulaşmaya niyetim yok)İyi düşünmüşsünüz Bu sefer tamamlayabilirsek etkinliği dördüncüsü de gelir belki
Dedi ve son güne bıraktı ama içinden çıkamadıAynı durumdayım yoldaşım. Ben de çoğunu izleyeli uzun yıllar geçmiştir. Tekrar izlemekte bir sıkıntı görmüyorum.
Bilemiyorum Zeyy, neler olacağını kestiremiyorum.Ben 3te kaldım. 4 e söz verdim ama zaten kimse sözünü tutmuyor, bir ekrede ben tutmayıp 3te kalayım (4 günlük tatile girdik ama filmlere bulaşmaya niyetim yok)
Dedi ve son güne bıraktı ama içinden çıkamadı
Ben 1 yıl önce True Detective'in 1. sezonunu izlerken uyuyordum.Bu son 1-1.5 senede çok değişti Dark, o zamanlar entel değildi Şimdi ben inanıyorum Godfather gibi filmlerin kalitesini anlayacağına
Hem de 1. sezonu...Ben 1 yıl önce True Detective'in 1. sezonunu izlerken uyuyordum. ?A
1 yıl önce. "Biz neredeyiz? Bölüm bitsin de kalkıp gidelim." diyordum.Hem de 1. sezonu...
aa bana Zeyy dedi, evet evet Zey dediBilemiyorum Zeyy, neler olacağını kestiremiyorum.
Kanımı donduruyorsun sanat konuştukça...1 yıl önce. "Biz neredeyiz? Bölüm bitsin de kalkıp gidelim." diyordum.
1 yıl önce küçük, saf bir çocuktum. Saygı duy küçüklüğüme.Kanımı donduruyorsun sanat konuştukça...
Yok bee başyapıt filmlere Oscar filmlerine yaptıklarımı yapmayı düşünmüyorum. Saygısızlık olurdu bu durum... Direk The Godfather'dan başlayacağım hatta...aa bana Zeyy dedi, evet evet Zey dedi
Sürede belirtilmedi henüz, iyice salarsın bu işi
Doğru herkes o değişimi yaşayabilir. Eğer o aydınlanmayı ve değişimi yaşadıysan ve bunun farkındaysan tamam saygı duyuyorum o küçüklüğe.1 yıl önce küçük, saf bir çocuktum. Saygı duy küçüklüğüme.
Ben 1 yıl önce True Detective'in 1. sezonunu izlerken uyuyordum. ?A
Şimdi 3. sezonu izliyor ama O zamanlar benim de kanımı donduruyordu Enes gibi ama 1 yılda iyi ilerleme kaydetti hakkını yemeyelimHem de 1. sezonu...