Fav10 Başyapıt Festivali - 1. Sezon

Kitap kültürü hariç diğer dediklerinle ben de alakalıyım zaten. :) Tabi arada kahveye gitmedim değil. :D Ama kitap okumayı oldum olası başaramadım ya. Nedenini ben de çözemedim. :)

Yani orada bile film seçerken aykırı olayım diye seçtin. Sana koca bir tebrik. :A:A
öyle bir çabam olmadıda tek amacım araya renk katan bir film bulmaktı :) hep aynı türler sıkıcı olur hep dram hep gerilim hep komedi hangisinden çoksa sıkıntı basar zamanla çeşit iyidir her zaman :)

korku filmlerini normalde severim yani sonradan böyle bir huy edinmedim :) ama asıl ilgi alanım gerilim fimidir korku sonra gelir:)
ama seçim yaaprken karambole geldi zaten tam bir seçim yapamadımda seçilenler arasında korku filmi yoktur çeşit olsun diye korku filmi seçmiştim :) ama dediklerinde olabilir türkçe söyleyince sanki farklı filmmiş gibi duruyorlarda belki orjinal isimlerini seçmişimdir :)
Merak ettim başyapıt olduğuna göre güzel bir film olmalı. Peki sen daha önceden izlemiş miydin? Yoksa izlerken hepimizin canı sıkılsın tek başıma cezayı çekmeyim diyerek mi düşündün? :)

öyle bir çabam olmadıda tek amacım araya renk katan bir film bulmaktı :) hep aynı türler sıkıcı olur hep dram hep gerilim hep komedi hangisinden çoksa sıkıntı basar zamanla çeşit iyidir her zaman :)
O zaman okeylerim durumu. :) Çeşitlilik her zaman gerekli her listede. :) Şimdi ben de merak ettim filmi. :D

Merak ettim başyapıt olduğuna göre güzel bir film olmalı. Peki sen daha önceden izlemiş miydin? Yoksa izlerken hepimizin canı sıkılsın tek başıma cezayı çekmeyim diyerek mi düşündün? :)

ilk defa seçerken ismini duymuştum filmin :))

O zaman okeylerim durumu. :) Çeşitlilik her zaman gerekli her listede. :) Şimdi ben de merak ettim filmi. :D
hayrettir bende merak ediyorum seçtiğim filmi :) ama ismi aklıma gelmiyor :))

The Prestige ve The Good, the bad and the Ugly'i izledim. Kalan 3 filmi de bitireceğim.

Kötü değil de genelde sevilmedi pek. Orta düzey diyelim. :)
ben izleyene kadar dedikodulara güzenmeyeceğim :) son kararımı izleyince veririm ? yalnız zamanda kısıtlı şimdi hangi birine bakayım sırf alien i izlesem yeterli sanırım :)