Selam, yine ben.
Etkinlikte artık sona geliyoruz. Bu hafta normal süre bitiyor. Son filmimiz 3 Idiots'un da konusu açıldı. Artık eksikleri tamamlama dönemindeyiz. Bu ayın sonuna kadar etkinlik devam edecek. Yani filmleri izlemek için iki haftamız var.
Puan durumu ilk mesajda güncellendi. Puan ortalamamız etkinliğin adına yakışır şekilde çok yüksek. Neredeyse tüm filmler çok beğenildi ama bazı filmleri az kişi izledi, bunu değiştirelim?
Kaç film izleyince neye ulaşılacağını hatırlatalım.
12'de 4 yapanlar etkinliğe katılmış sayılacaklar. Bu rakama ulaşamayanların oyları geçerli sayılmayacak.
12'de 7 yapanlar yani yarısından fazlasını isteyenler etkinlik sonu ödüllerinde oy kullanma hakkı kazanacaklar. Herkesin en azından bu rakama ulaşması arzumuzdur.
12'de 10 yapanlar ise bu etkinliğin hemen ardından düzenlenecek Fav10 Film Kulübü 7. Sezon'da istediği bir filmi oylama olmaksızın katma şansı yakalayacaklar.
Şimdi kim ne kadar izlemiş bakalım.
@sürgünüm şimdiden 12'de 11 yaparak muhteşem bir başarıya imza atmış, kutluyoruz.
@OzaN 12'de 10 yapmış ama söylenilenlere göre kalan filmleri de tamamlayıp sürgünüm'ü yakalayacakmış.
@MEnes foruma muhteşem bir giriş yaparak 12'de 8 yapmış. O da 12'de 12 yapacak gibi, helal olsun.
@Çiğdem- ise muhteşem başlangıcından düşmeye başlamış ve 12'de 7'de kalmış. Herhalde kendi düzenlediği yarışmayla çok meşguldü ama bu hafta yeniden bomba gibi dönüyormuş rivayete göre. Bu arkadaşları kutluyoruz.
@Tolstoyevski 12'de 5 ile gidiyor. Fakat bize izletmek istediği filmler olduğuna eminim 12'de 10'a ulaşması an meselesi.
@Forumdash da 12'de 5 yapmış. Daredevil'in ikinci sezonunu bitirdiğine göre kendisinden korkabiliriz, bu hafta şov yapacakmış.
@gundix123 12'de 4 ile gerilerde kaldı ama sınavları bittiğine göre atağa kalkması an meselesi.
@Maskeli Fedai 12'de 4 yapan bir başka isim. Survivor'dan fırsat bulabilirse bize dahil olacak inşallah.
@Yiğitt de 12'de 4 yapanlardan. Bu ara yanlışlıkla 3 sene önceki etkinliklere katılmaya başladı ama günümüze de dönecektir herhalde.
Bu arkadaşların durumu fena değildi ama daha iyisini yapacaklarına eminiz.
@Danger UA! sadece 12'de 3 yapmış. En yukarıda göremeyince şaşırmış olmalısınız ben de şaşırdım ama bilgisayarı bozuktu. Yakında sürgünüm'ün tahtını ele geçirirse bile şaşırmamak lazım.
@destere maalesef Kenan Doğulu ve Tarkan ile uğraşmaktan filmlere vakit bulamıyor. Kenan Doğulu elendiğine göre vaktinin yarısını filmlere harcar ve 12'de 7'ye ulaşır sanıyorum.
@sokak sanati forumdan uzaklaşıp gizlice film tüketmeye başladı. Bir gecede tüm yorumları sıralayacakmış. Yani inşallah öyledir.
@HeisenBerg etkinliğe geriden başlayarak damgasını vurmaya hazırlanıyor. Çok yakında yükselişe geçeceğine eminiz.
Bu arkadaşlar maalesef üzdüler ama inşallah toparlayacaklardır sonuçta daha iki hafta var.