TVen Fav10 İtirafları 45.Bölüm

Bazı haklı itiraflar var ama İtiraf 12 şok etti beni. 😱 @denizz19 'dan acil açıklama bekliyoruz.

Ellerine sağlık Atacan.

Bende hala aynı. Sorun bende demekki.

Etiket olmamış forumda etiket bile yapmak bir çile, hıza gelene kadar.
Aynen ya boşuna sıvadık şimdi sen etiket yapmışsın gibi görünecek Allah kahretsin bu forumu.

İtirafları ilgili ve ilgisizlik arasında uykulu bir modda okudum.
Uykumu giderecek düzeyde, gözlerimi açacak ve gerçekten vahşeti hissedebileceğim bir itiraf olmamış.
Ama yine de neyse fena değil diyelim.

Eline sağlık @mrt-06.

İtiraf 15e katılıyor gibiyim @dosimosi ama şuda var ben senin ciddi olup olmadığını anlayamıyorum

Anonim itirafların çoğuda kim olduğu belli gibi

İtiraf 15e katılıyor gibiyim @dosimosi ama şuda var ben senin ciddi olup olmadığını anlayamıyorum

Anonim itirafların çoğuda kim olduğu belli gibi
katiliyor gibiyim ne ya

mesajini az acikla bakalim
ciddiyetten kastin ne ?

@Çiğdem- senin etiketler de olmamış. Neyse akşam gelince link atarım. Çıkmam gerekiyor...

Mesela destere sana şaka amaçlı bir şey yazıyor ama sen ciddi duruyorsun ona karşı.

Birde geçen hafta bana niye olmamış attın derken aşırı ciddiydin
cokmu korkuttum ozaman

burdan ozaman bir itirafta bulunayim , bir arkadas ile konusurken eger ben ciddiyettimi korumasaydim iş farkli bir yöne gidecekti ki ben öyle birseye izin veremem. simdi sen böyle deyince ampul yandi kafada.
burda itiraf 15 i yapan o arkadasa da cevap vereyim bari : sana kocaman cicili bicili el salliyorum 😉

İtiraf 8
Doğu, adelet yoksunu dediği foruma banı kaldırıldığı gibi geri dönmüş şaşırtmadı.

Anonim kardeş fikrine katılmıyorum ama onu özgürce ifade edebilmen için seni boş bir arsaya götürebilirim