benim güzellik uyku saatim geliyor artık onunla sen uğrasırsın bu gece birazdan gelirTamam isim verelim bari hani bilmeyen de matah biri sanacaklar. @Yiğitt
benim güzellik uyku saatim geliyor artık onunla sen uğrasırsın bu gece birazdan gelirTamam isim verelim bari hani bilmeyen de matah biri sanacaklar. @Yiğitt
Ben de yatayım bari iyi geceler. Yarın uğraşırız tatlı sert arkadaşımızla.benim güzellik uyku saatim geliyor artık onunla sen uğrasırsın bu gece birazdan gelir
benim güzellik uyku saatim geliyor artık onunla sen uğrasırsın bu gece birazdan gelir
Zaten büyük patronum ben. 😎Tamam isim verelim bari hani bilmeyen de matah biri sanacaklar. @Yiğitt
Hadsize bak hele .ss
Hadsize bak hele .ss
Ben yapmadım, kim yaptıysa canı sağolsun. Beni alakadar etmez.
Değil diyorsak değil. Ayrıca senden de bu hafta itiraf bekliyorum.Turşucunun şahidi sirkeci.s.s O itiraf onun çok belli.
sen görevini yapsana görevini yalan haberleri kilitle .ss vallahi sana özelden itiraf göndericem atacan görevini yapmıyor diyeDeğil diyorsak değil. Ayrıca senden de bu hafta itiraf bekliyorum.
Yok la valla benim değil, ben yapsam kendime ergen mi diyecem safoz. En azından onu demeden yapardım, ilk itiraf benim sadece.İnkar etme. Kendin çalıp oynamışsın işte.
Sen.karışma her şeye .ssBu hafta @Yiğitt tek itiraf yaptı o da 1.si.
Bana bildirim gelmiyor ya. Ayrıca yapabilirsin yayınlarım tabisi. .sssen görevini yapsana görevini yalan haberleri kilitle .ss vallahi sana özelden itiraf göndericem atacan görevini yapmıyor diye
Off şu lafına gıcık oluyorum.Yok la valla benim değil, ben yapsam kendime ergen mi diyecem safoz. En azından onu demeden yapardım, ilk itiraf benim sadece.
Sen.karışma her şeye .ss
Ben seni daha gözümde küçük, afacan bir şey hayal ediyorum.Bana bildirim gelmiyor ya. Ayrıca yapabilirsin yayınlarım tabisi. .ss
Off şu lafına gıcık oluyorum.
Değil diyorsak değil. Ayrıca senden de bu hafta itiraf bekliyorum.
Yok la valla benim değil, ben yapsam kendime ergen mi diyecem safoz. En azından onu demeden yapardım, ilk itiraf benim sadece.
Sen.karışma her şeye .ss
Ne alaka şimdi. Ben de seni seviyorum ama şu lafı etme valla cinnet geçirip kafanı koparabilirim. 😛Ben seni daha gözümde küçük, afacan bir şey hayal ediyorum.
Hiçbir zaman gerçek ortaya çıkmayacak ben kapalı bir kutu gibiyimdir kapaklar da japon yapıştırıcısı ile yapışık. .ssKapamaya çalışma. Ben anlarım. @Çiğdem- gel destek ol biraz bana şu yalanı çıkaralım ortaya.
İşte oda ben demedim süsü. Çok tilkisin ama yemezler. Kim sana böyle bir iltifat yapar ki.
Bana bildirim gelmiyor ya. Ayrıca yapabilirsin yayınlarım tabisi. .ss
konu kilit pliizz @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt
hep diyorum meryoşum tekliflere kasım ayında cevap verecek diye ben bile daha cevap yok derken eyy hürriyet sen kim köpeksin de yalan haber yapıyorsun @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52086
konu kilit pliizz @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt
hep diyorum meryoşum tekliflere kasım ayında cevap verecek diye ben bile daha cevap yok derken eyy hürriyet sen kim köpeksin de yalan haber yapıyorsun @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52086
mod olarak bu mesajı bulBana bildirim gelmiyor ya. Ayrıca yapabilirsin yayınlarım tabisi. .ss
Ne alaka şimdi. Ben de seni seviyorum ama şu lafı etme valla cinnet geçirip kafanı koparabilirim. 😛
Hiçbir zaman gerçek ortaya çıkmayacak ben kapalı bir kutu gibiyimdir kapaklar da japon yapıştırıcısı ile yapışık. .ss
Bu kadar üstelediğine göre sen yaptin o itirafı, kapatmaya çalışıyorsun.Kapamaya çalışma. Ben anlarım. @Çiğdem- gel destek ol biraz bana şu yalanı çıkaralım ortaya.
İşte oda ben demedim süsü. Çok tilkisin ama yemezler. Kim sana böyle bir iltifat yapar ki.
Saf ok tuşuna basmak yetiyor zaten, çok mu zor.mod olarak bu mesajı bul
Demekki o kadar iyi değilmiş. İtiraf göndermeyecek misin? Konuk Ozan la bu fırsat başka zaman ele geçmez.Benim sezgilerim her şeyden daha kuvvetlidir. Senin yapıştırıcilarından dahi.
@xemrexxx ne yaptın sen, kilitlediğim konu Yiğit'inmiş. 😱 Ben yurt dışına kaçıyorum bys. .ssBu kadar üstelediğine göre sen yaptin o itirafı, kapatmaya çalışıyorsun.
sen uğraşSaf ok tuşuna basmak yetiyor zaten, çok mu zor.
Demekki o kadar iyi değilmiş. İtiraf göndermeyecek misin? Konuk Ozan la bu fırsat başka zaman ele geçmez.
@xemrexxx ne yaptın sen, kilitlediğim konu Yiğit'inmiş. 😱 Ben yurt dışına kaçıyorum bys. .ss