TVen Fav10 İtirafları 39.Bölüm

sen görevini yapsana görevini yalan haberleri kilitle .ss vallahi sana özelden itiraf göndericem atacan görevini yapmıyor diye:A
Bana bildirim gelmiyor ya. :A Ayrıca yapabilirsin yayınlarım tabisi. .ss

Yok la valla benim değil, ben yapsam kendime ergen mi diyecem safoz. En azından onu demeden yapardım, ilk itiraf benim sadece. :D

Sen.karışma her şeye .ss
Off şu lafına gıcık oluyorum. :T:

Değil diyorsak değil. :A Ayrıca senden de bu hafta itiraf bekliyorum. :A

Kapamaya çalışma. Ben anlarım.:A @Çiğdem- gel destek ol biraz bana şu yalanı çıkaralım ortaya.:F

Yok la valla benim değil, ben yapsam kendime ergen mi diyecem safoz. En azından onu demeden yapardım, ilk itiraf benim sadece. :D

Sen.karışma her şeye .ss

İşte oda ben demedim süsü.:A Çok tilkisin ama yemezler. Kim sana böyle bir iltifat yapar ki.:A

Ben seni daha gözümde küçük, afacan bir şey hayal ediyorum. :bhr:
Ne alaka şimdi. :A Ben de seni seviyorum ama şu lafı etme valla cinnet geçirip kafanı koparabilirim. 😛

Kapamaya çalışma. Ben anlarım.:A @Çiğdem- gel destek ol biraz bana şu yalanı çıkaralım ortaya.:F

İşte oda ben demedim süsü.:A Çok tilkisin ama yemezler. Kim sana böyle bir iltifat yapar ki.:A
Hiçbir zaman gerçek ortaya çıkmayacak ben kapalı bir kutu gibiyimdir kapaklar da japon yapıştırıcısı ile yapışık. .ss

konu kilit pliizz @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt
hep diyorum meryoşum tekliflere kasım ayında cevap verecek diye ben bile daha cevap yok derken eyy hürriyet sen kim köpeksin de yalan haber yapıyorsun :bağır: @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52086
konu kilit pliizz @mrt-06 @denizz19 @Yiğitt
hep diyorum meryoşum tekliflere kasım ayında cevap verecek diye ben bile daha cevap yok derken eyy hürriyet sen kim köpeksin de yalan haber yapıyorsun :bağır: @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Forumdash @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52086

mod olarak bu mesajı bul :A

Ne alaka şimdi. :A Ben de seni seviyorum ama şu lafı etme valla cinnet geçirip kafanı koparabilirim. 😛

Hiçbir zaman gerçek ortaya çıkmayacak ben kapalı bir kutu gibiyimdir kapaklar da japon yapıştırıcısı ile yapışık. .ss

Benim sezgilerim her şeyden daha kuvvetlidir. Senin yapıştırıcilarından dahi.:A

mod olarak bu mesajı bul :A
Saf ok tuşuna basmak yetiyor zaten, çok mu zor. :A

Benim sezgilerim her şeyden daha kuvvetlidir. Senin yapıştırıcilarından dahi.:A
Demekki o kadar iyi değilmiş. :A İtiraf göndermeyecek misin? Konuk Ozan la bu fırsat başka zaman ele geçmez. :A

Bu kadar üstelediğine göre sen yaptin o itirafı, kapatmaya çalışıyorsun. :)
@xemrexxx ne yaptın sen, kilitlediğim konu Yiğit'inmiş. 😱 Ben yurt dışına kaçıyorum bys. .ss