Damacan?! 😡
Hayatım kinaye yapıyorum hiç mi edebiyat görmedin. Ben zaten ağızımı açmadan Yiğit denen şahıs korkudan forumdan kaçıyor.
Güzel lakap oldu.
Yiğit askere hazırlanıyor. Ahh bu lafları 2 hafta önce diyeydin seni ham yapardı.
Damacan?! 😡
Hayatım kinaye yapıyorum hiç mi edebiyat görmedin. Ben zaten ağızımı açmadan Yiğit denen şahıs korkudan forumdan kaçıyor.
Bu lafı kullanırsan ben de sana sokak çalgıcısı derim. Ben kolay lokma değilim canım, zor ham yapardı. Oha "kolay lokma değilim" lafını cümle içinde ne kadar güzel doğru kullandım fark ettin mi? 😱Güzel lakap oldu.
Yiğit askere hazırlanıyor. Ahh bu lafları 2 hafta önce diyeydin seni ham yapardı.
Bu lafı kullanırsan ben de sana sokak çalgıcısı derim. Ben kolay lokma değilim canım, zor ham yapardı. Oha "kolay lokma değilim" lafını cümle içinde ne kadar güzel doğru kullandım fark ettin mi? 😱
Sen ne kadar çirkef bir insan oldun ya biraz arkadaşını övsene. .ssYoo farketmedim o abuk cümlende hiç.
Sen ne kadar çirkef bir insan oldun ya biraz arkadaşını övsene. .ss
Harika verip alıntı yapıp kötülemek de tam senlik bir zıtlık. .ssHarika şeyi verdim yaa o yeter.
Ne kadar kendini övmeye mereklisin.s.s
Harika verip alıntı yapıp kötülemek de tam senlik bir zıtlık. .ss
Hayır yani geldiğinden beri beni yermekten başka bir şey yapmadın da o sebepten dedim.
Kusura bakma ben o kadının reklamını yapamam. Ayrıca aramızda bir çıkar dostluğu olacaksa hiç olmasın daha iyiydir?Başarılı bir sunucu olsan @Çiğdem- gibi yani her bölüm Rihanna reklamı yapsan tabi seni överim.
Kusura bakma ben o kadının reklamını yapamam. Ayrıca aramızda bir çıkar dostluğu olacaksa hiç olmasın daha iyiydir?
Ben sana 3 senedir hiç hakaret etmedim bir tane seninle ilgili elem keder kustuğum mesajımı göster bakalım. Yapmak zorunlu.Ben çıkar değil iyilik olsun diye yap dedim. Hep yanlış anla hakaret et zaten.s.s Bu haftada itiraf yapasım yok.
Ben sana 3 senedir hiç hakaret etmedim bir tane seninle ilgili elem keder kustuğum mesajımı göster bakalım. Yapmak zorunlu.
Orada sadece tek mesajım vardı o da tanıtımla ilgiliydi. Başkasıyla karıştırdın herhalde.Daha geçen fox konusunda demediğini bırakmadın.s.s
Orada sadece tek mesajım vardı o da tanıtımla ilgiliydi. Başkasıyla karıştırdın herhalde.
Sen dizi misin ya sen niye üzerine alıyorsun ki? Sana bir eleştiri yoktu orda.No:309 konusunda çok şey oldum yani.s.s
Sen dizi misin ya sen niye üzerine alıyorsun ki? Sana bir eleştiri yoktu orda.
3 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümümüzün konuğu belli oldu!
Forumumuzun admini @OzaN yeni bölüm konuğumuz olacak. Ozan hakkında anonim ya da isim vererek itiraflarınızı bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Bu fırsat kaçmaz sansür yok, eleme yok hadi Ozan hakkında içinizde kalanları dışa vurma vakti! Ayrıca yeni bölüm itiraflarınızı da gönderebilirsiniz.
@OzaN benim öyle bir yetkim yok demişti gardaşım.Tabii adminin özel mesajlara ulaşma imkanının olmadığını varsayarsak.
Teknik olarak mümkün de bugüne dek hiç kullanmadım.@OzaN benim öyle bir yetkim yok demişti gardaşım.