Etik olan da bu zaten.Teknik olarak mümkün de bugüne dek hiç kullanmadım.
Etik olan da bu zaten.Teknik olarak mümkün de bugüne dek hiç kullanmadım.
Senin benle derdin ne?@mrt-06 1 itiraf gönderenden 2-3 itiraf daha istiyormuşsun. kuşlar öyle fısıldadi kulağıma. İlgi yok galiba programa. Yarışmada olduğu gibi Senaryo işine yürürsün sende çok sıkma kendini.
Senin benle derdin ne?
Ha ben ciddisin sandım ama bu işler böyle habersiz olmaz ki mesela @Çiğdem- özelden haber veriyor gel bana hit getir diye. Disimi geri aldım.Programın git alsın diye oyalaniyorum ne derdim olacak. tamam yazmam bir daha.)))
Ha ben ciddisin sandım ama bu işler böyle habersiz olmaz ki mesela @Çiğdem- özelden haber veriyor gel bana hit getir diye. Disimi geri aldım.
benim çağırmama gerek yokHa ben ciddisin sandım ama bu işler böyle habersiz olmaz ki mesela @Çiğdem- özelden haber veriyor gel bana hit getir diye. Disimi geri aldım.
Beni benzettiğin kişiye bak.Ben anlarsın sanıyordum. Yok seninde beyim hücreleri yaşlanmış Çiğdem gibi.
Artık yok zaten aylık abonelik aldın ya Çiko 1 ay programlarına mesaj yazcam.benim çağırmama gerek yok
Beni benzettiğin kişiye bak.
Artık yok zaten aylık abonelik aldın ya Çiko 1 ay programlarına mesaj yazcam.
Canım ablam zaten ben @Çiğdem-'e hep sanaldaki ablam derim. Hep bir ablam olsun istemişimdir o da Çiko oldu.Abla kardeş işte erken yaşlanma sizde ki.
Canım ablam zaten ben @Çiğdem-'e hep sanaldaki ablam derim. Hep bir ablam olsun istemişimdir o da Çiko oldu.
hahah bu sözden sonra atacanın üstüne artık gitme umut bence yoksa bende sana geçen gün bunaklık olayını hatırlatırımAbla kardeş işte erken yaşlanma sizde ki.