TVen Fav10 İtirafları 39.Bölüm

hahah bence normali bu ben kendine cinsine tpanda ters birşeyler ararım :A :A :A
ne alakası var kız.ss bak mesela ablamız roma belediye başkanı sense kız kurusu takdir et kadını .ss
upload_2016-9-24_13-40-20.jpeg

Hayret bu sefer ne kadar uzak ve soğuk biri olduğumdan kimse bahsetmemiş. :D

Forumun eski tadı olmayışından çok yakınılmış ama eski tadı yoksa daha az girersiniz. Sonuçta bir şeyi çok yaparsan git gide o şeye olan ilgin azalır. Ya da bu da işe yaramıyorsa girmezsiniz.

İtiraflarda seni rezil ederim görürsün .ss
Forumun RTÜK'ü engel olabilir o itiraflara. :A

Benim yaptığım afişi koymayan @mrt-06 'ya kalp kalp. :yum:

Öncelikle ben itiraf yapmadım ama @Yiğitt 'inde dediği gibi itiraf 10 aynı benim yazım tarzım gibi olmuş. :F İtirafı yapan arkadaş kimse özelden mesaj bekliyorum. :A

@vadikızı zaten zamanında özür dilemişti baya yani o konunun tekrardan açılması saçma olmuş. Onun dışında yaş konusu filanda bana saçma geldi.
Yani bunları takmana gerek yok abla ama yorumlarını okudum destan yazmışsın sende. Kendini bu kadar açıklamana gerek yok. Doktora filanda gitmişsin.

@xemrexxx 'i çekemiyorlar arkadaş. :A Olay bu yani. :A
Ne afişi? :D

Son düzenleme:
Sen bana günlerce afiş hazırlattın ya. :A Unutmuş hemen. :unamused:
Walking Dead'li afişi diyorsun demi ben onu kullanacaktım unutmuşum, afiş deyince benim ki sandım. .ss
ben kendi senaryomun afişi değişmeli dedim gerçekten söz doğru total totali yutar
lacivert ve halkın polisi hep aynı günde yayınlanıyor perşembe yani tesadüfe bak dicemde denizinki 3 etti resmen yabancı sevduğum lacivert Karagül le arka sokaklar mücadelesi gibi oldu

haahah aa yok tahmin edilmeyen dedim :A :A :A

hatta sadece bayan üyede değil başka forumdan tanıdıpım bir kız arkadaşım sanmıştım hiçte bayan üyeyle alakası olmayan biri ama ne bileyim :A neyse şimdi büyüsü kaçmasın itiraflarda açıklarım :F
Tahmin ettim ama hadi itiraflara kalsın bakalım. :A

O zaman şimdi gönderirsen iyi olur çünkü bu hafta feci yoğunluk var. :A

3 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümümüzün konuğu belli oldu!
Forumumuzun admini @OzaN yeni bölüm konuğumuz olacak. Ozan hakkında anonim ya da isim vererek itiraflarınızı bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Bu fırsat kaçmaz sansür yok, eleme yok hadi Ozan hakkında içinizde kalanları dışa vurma vakti! :A Ayrıca yeni bölüm itiraflarınızı da gönderebilirsiniz. :)

3 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümümüzün konuğu belli oldu!
Forumumuzun admini @OzaN yeni bölüm konuğumuz olacak. Ozan hakkında anonim ya da isim vererek itiraflarınızı bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Bu fırsat kaçmaz sansür yok, eleme yok hadi Ozan hakkında içinizde kalanları dışa vurma vakti! :A Ayrıca yeni bölüm itiraflarınızı da gönderebilirsiniz. :)

@OzaN seni kınadım başka itiraf yine düşünüyorum :A :A :A