yalnız sen kadınların yüz karasısın .ss tüm kadınları kötülüyon belli fiziki özelliklere sahip olunca.sskdına şiddete hayır
yalnız sen kadınların yüz karasısın .ss tüm kadınları kötülüyon belli fiziki özelliklere sahip olunca.sskdına şiddete hayır
hahah bence normali bu ben kendine cinsine tpanda ters birşeyler ararımyalnız sen kadınların yüz karasısın .ss tüm kadınları kötülüyon belli fiziki özelliklere sahip olunca.ss
ne alakası var kız.ss bak mesela ablamız roma belediye başkanı sense kız kurusu takdir et kadını .sshahah bence normali bu ben kendine cinsine tpanda ters birşeyler ararım
erkekler takdir etsin bananene alakası var kız.ss bak mesela ablamız roma belediye başkanı sense kız kurusu takdir et kadını .ss
Ekli dosyayı görüntüle 52051
@sokak sanati cım sen 6 ay yoktun MayısKralı bey konuyu açtı ertesi gün geri döndü , Ben ise açtıktan 2 gün sonra geri döndüm , bundan mütevellit bu söz bana söylenmiş
şu ohal bir bitsin rahatlıcam senaryoda tıkandı resmen 15 temmuz resmen beni fena vurduErtesi gün mü ben 8 gün sonra mı ne döndüm 8 günlük arada sadece konu açmaya geldim
Ben ertesi gün geldin sanıyorum o zaman o itiraf %100 bana söylenmişErtesi gün mü ben 8 gün sonra mı ne döndüm 8 günlük arada sadece konu açmaya geldim
@Yiğitt mi?aa bak bzı üyeler bazı üyeleri bayan üye sanmışya bunlardan farklı çok iyi tanıdıpınız ve hiçta tahmin edemeyeceğiniz birisini bende ilk foruma geldiğimde bayan üye sanmıştım onu itiraf edeyim bari
İtiraflarda seni rezil ederim görürsün .ssBilmezsem ne olacak?
Forumun RTÜK'ü engel olabilir o itiraflara.İtiraflarda seni rezil ederim görürsün .ss
Ne afişi?Benim yaptığım afişi koymayan @mrt-06 'ya kalp kalp.
Öncelikle ben itiraf yapmadım ama @Yiğitt 'inde dediği gibi itiraf 10 aynı benim yazım tarzım gibi olmuş. İtirafı yapan arkadaş kimse özelden mesaj bekliyorum.
@vadikızı zaten zamanında özür dilemişti baya yani o konunun tekrardan açılması saçma olmuş. Onun dışında yaş konusu filanda bana saçma geldi.
Yani bunları takmana gerek yok abla ama yorumlarını okudum destan yazmışsın sende. Kendini bu kadar açıklamana gerek yok. Doktora filanda gitmişsin.
@xemrexxx 'i çekemiyorlar arkadaş. Olay bu yani.
Sen bana günlerce afiş hazırlattın ya. Unutmuş hemen.Forumun RTÜK'ü engel olabilir o itiraflara.
Ne afişi?
Walking Dead'li afişi diyorsun demi ben onu kullanacaktım unutmuşum, afiş deyince benim ki sandım. .ssSen bana günlerce afiş hazırlattın ya. Unutmuş hemen.
Sen bana günlerce afiş hazırlattın ya. Unutmuş hemen.
ben kendi senaryomun afişi değişmeli dedim gerçekten söz doğru total totali yutarWalking Dead'li afişi diyorsun demi ben onu kullanacaktım unutmuşum, afiş deyince benim ki sandım. .ss
haahah aa yok tahmin edilmeyen dedim
Tahmin ettim ama hadi itiraflara kalsın bakalım.haahah aa yok tahmin edilmeyen dedim
hatta sadece bayan üyede değil başka forumdan tanıdıpım bir kız arkadaşım sanmıştım hiçte bayan üyeyle alakası olmayan biri ama ne bileyim neyse şimdi büyüsü kaçmasın itiraflarda açıklarım
3 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümümüzün konuğu belli oldu!
Forumumuzun admini @OzaN yeni bölüm konuğumuz olacak. Ozan hakkında anonim ya da isim vererek itiraflarınızı bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz. Bu fırsat kaçmaz sansür yok, eleme yok hadi Ozan hakkında içinizde kalanları dışa vurma vakti! Ayrıca yeni bölüm itiraflarınızı da gönderebilirsiniz.
@hayret bi şey @sokak sanati @ozgur2113 @vadikızı @Seviyor sevmiyor @Aserat @Yiğitt @tolgab @Ahmad @Billy Kane @Tolstoyevski @-KADİR- @xemrexxx @denizz19 @MasacRE- @takas @Forumdash @Çiğdem- @RüzgarGülü @turkuazz @Polat Şaşmaz @MEnes @batuhankaralar @Bully @Mr.At @xdragxx @eskici @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @cookies @gundix123 @s10 @Since2011 @papuleoo @Starcık @legolas9900 @DarkLeqenD @soo @yatutarsa @MayısKralı @Harunnn60 @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @BuraK @berkann