Oysa dıştan çok masum gözüküyorsun.Eee kaptık bi şeyler ordan burda şurdan
Hem sinsiyim hem kindarım hem entrikacıyım
Oysa dıştan çok masum gözüküyorsun.Eee kaptık bi şeyler ordan burda şurdan
Hem sinsiyim hem kindarım hem entrikacıyım
survivoru ciddiye aldığımızdan dolayı ufak tartışmalarımız olmuştur yarışmacılarla ama onlarda tadı tuzu oluyor birde vadicilerle dizi yüzünden tartıştığımız oldu ama ben üyelerihedef alıp birşey söylemedim ben izlediğim diziyi eleştiriyordum okadar ama onu bile china abişkom vefat ettikten sonra keşke yapmasaydım dedim vadicilerle helalleştim dizi yüzünden dahada kimseyle kavga etmem zaten başkada kimseyle tartışmam kişişel olarak kimseye bir lafım olmamıştır mesajlarımın %90 ı şaka bende zor günler geçiriyorum foruma geldiğim ilk yıl hastaneye düşüyordum 1 yıl tansiyon sorunu yaşadım ama buraya yansıtmıyorum eğlenmemize bakıyorum kötü gelicek itiraflarada cevabım bunlar olucak yine bunları yazarım başkada birşey demem ben ufak çapta tartışmalarımı bile keşke yapmasaydım diyorum daha o toplara ne olursa olsun girmicemNasıl da kendini över ama evet haklısın daha kötü bir yorumunu görmedik.Ne kadar yüklenilse de sen olgunluk gösterip alttan alıyorsun, bu özelliğini ben de seviyorum. 😉
Elimdeki itiraflar yayınlandığında bana oklava ile dalmama sözü de verirsen süper olur.
Gece gece hiç mi üşenmedin?survivoru ciddiye aldığımızdan dolayı ufak tartışmalarımız olmuştur yarışmacılarla ama onlarda tadı tuzu oluyor birde vadicilerle dizi yüzünden tartıştığımız oldu ama ben üyelerihedef alıp birşey söylemedim ben izlediğim diziyi eleştiriyordum okadar ama onu bile china abişkom vefat ettikten sonra keşke yapmasaydım dedim vadicilerle helalleştim dizi yüzünden dahada kimseyle kavga etmem zaten başkada kimseyle tartışmam kişişel olarak kimseye bir lafım olmamıştır mesajlarımın %90 ı şaka bende zor günler geçiriyorum foruma geldiğim ilk yıl hastaneye düşüyordum 1 yıl tansiyon sorunu yaşadım ama buraya yansıtmıyorum eğlenmemize bakıyorum kötü gelicek itiraflarada cevabım bunlar olucak yine bunları yazarım başkada birşey demem ben ufak çapta tartışmalarımı bile keşke yapmasaydım diyorum daha o toplara ne olursa olsun girmicem
@cookies neden uyumadın diyor senin için kldım hadi ben yatıyorum iyi geceler
Bu hafta gönder o zaman.Bir türlü itirafta bulunamıyorumNe zaman başladı ki ,hemen herkes itirafta bulundu da konu açıldı
teşekkürler cümlemizin daim olsun inşallahEllerine sağlık Atacan.
İtiraf yapmadım, yapılanlar da çoğu pek yapıcı değil. İsmini verenlere de tebrikler.
İtiraf 5 @Arslan Bey cevabınız nedir soruya.
İtiraf 7 yeni mod arkadaşımız nasıl biri neler yaptı yapıyor bilmem ama klasikleşti bu tür itiraflar. Takmamak gerek. @MEnes
İtiraf 14 dikkatimi çekti. Niye? Durum güncellemesi bile itiraf konusu olmuş. Bu kadar boş düşünmemek gerek. Mutluluğun daim olsun @turkuazz
1. bölüm 5 ay önce yayınlanınca unutmam normal.Sence bu ilk bölüm mü?
Ya forumdan gitmeden önce yayınlamıştım Nisan ayıydı galiba.Artık haftaya itiraf gönderirsin hadi bu haftalık öyle haberisiz geçti.
Beğenmemiş.Ozan daha ne olsun? İlk bölümde de çok aşırı bulmuştun.)
Sen yoksun diye mi?
Niye sevmiyorsun ya?
@sokak sanati cım sen 6 ay yoktun MayısKralı bey konuyu açtı ertesi gün geri döndü , Ben ise açtıktan 2 gün sonra geri döndüm , bundan mütevellit bu söz bana söylenmişİtiraf 12 yi üzerime alındım
oğlum sen onu geç fetö cü müsün yani yancı mısın onu söyleBu haftayı da boş geçmişiz.İtiraflar fena değil. Baya özlemişim zaten, ben tatmin oldum. Emeklerine sağlık gardaşım.
Benle ilgili itiraf yok ama şu 9'daki "yancı" tanımına takıldım. Emre ile yıllardır muhabbetimiz var ve koyu bir MY fanı olduğumdan onunla ilgili yorumlara beni de etiketler bundan daha doğal ne olabilir? Aşağı yukarı siyasi görüşümü de bilir o tarz haberlere de etiketler zaten bu forumun amacı da budur: Haber almak, ilgi duyulan şeye yorum yapmak. Ayrıca haberi olsun o arkadaşın Twitter'da da etiketler Emre o tarz haberlere. Orada da mı beğeni kasmaya çalışıyor acaba?
Bir de forum eskisi gibi değil bla bla diyenlere de tam olarak katılmıyorum. Evet özellikle reyting bölümü eskiden daha çok mesaj alırdı belki o tartışmalara katılmak ya da onları okumak da güzel olabilirdi ama forum kesinlikle şu an daha profesyonel ve daha iyi bir sosyal platform.
Haftaya daha sağlam itiraflar bekliyorum Fav10. Eteklerdeki taşlar dökülsün.
Ama başlıkta koca koca 2. bölüm yazıyor. Böyle bir hata sana yakışmadı.1. bölüm 5 ay önce yayınlanınca unutmam normal.
@vadikızı da o parlakçıl zekasıyla enrtikalara girişmeseymiş neticede bir biz safiye sultan değil yani @Çiğdem- in kankisi altı üstüBenim yaptığım afişi koymayan @mrt-06 'ya kalp kalp.
Öncelikle ben itiraf yapmadım ama @Yiğitt 'inde dediği gibi itiraf 10 aynı benim yazım tarzım gibi olmuş.İtirafı yapan arkadaş kimse özelden mesaj bekliyorum.
@vadikızı zaten zamanında özür dilemişti baya yani o konunun tekrardan açılması saçma olmuş. Onun dışında yaş konusu filanda bana saçma geldi.
Yani bunları takmana gerek yok abla ama yorumlarını okudum destan yazmışsın sende. Kendini bu kadar açıklamana gerek yok. Doktora filanda gitmişsin.
@xemrexxx 'i çekemiyorlar arkadaş.Olay bu yani.
aa bak bzı üyeler bazı üyeleri bayan üye sanmışya bunlardan farklı çok iyi tanıdıpınız ve hiçta tahmin edemeyeceğiniz birisini bende ilk foruma geldiğimde bayan üye sanmıştım onu itiraf edeyim bariGece gece hiç mi üşenmedin?
Bu hafta gönder o zaman.
kız ne uğursuz insansın listede bile 13.sün .ssaa bak bzı üyeler bazı üyeleri bayan üye sanmışya bunlardan farklı çok iyi tanıdıpınız ve hiçta tahmin edemeyeceğiniz birisini bende ilk foruma geldiğimde bayan üye sanmıştım onu itiraf edeyim bari
10 kere yumruk yersin inşallahilk 10 girerim yakında
kdına şiddete hayır10 kere yumruk yersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?