TVen Fav10 İtirafları 39.Bölüm

Nasıl da kendini över ama evet haklısın daha kötü bir yorumunu görmedik. :D Ne kadar yüklenilse de sen olgunluk gösterip alttan alıyorsun, bu özelliğini ben de seviyorum. 😉

Elimdeki itiraflar yayınlandığında bana oklava ile dalmama sözü de verirsen süper olur. :A
survivoru ciddiye aldığımızdan dolayı ufak tartışmalarımız olmuştur yarışmacılarla ama onlarda tadı tuzu oluyor birde vadicilerle dizi yüzünden tartıştığımız oldu ama ben üyelerihedef alıp birşey söylemedim ben izlediğim diziyi eleştiriyordum okadar ama onu bile china abişkom vefat ettikten sonra keşke yapmasaydım dedim vadicilerle helalleştim dizi yüzünden dahada kimseyle kavga etmem zaten başkada kimseyle tartışmam kişişel olarak kimseye bir lafım olmamıştır mesajlarımın %90 ı şaka bende zor günler geçiriyorum foruma geldiğim ilk yıl hastaneye düşüyordum 1 yıl tansiyon sorunu yaşadım ama buraya yansıtmıyorum eğlenmemize bakıyorum kötü gelicek itiraflarada cevabım bunlar olucak yine bunları yazarım başkada birşey demem ben ufak çapta tartışmalarımı bile keşke yapmasaydım diyorum daha o toplara ne olursa olsun girmicem :F

@cookies neden uyumadın diyor senin için kldım hadi ben yatıyorum iyi geceler :F

Bir türlü itirafta bulunamıyorum :D Ne zaman başladı ki ,hemen herkes itirafta bulundu da konu açıldı :D

survivoru ciddiye aldığımızdan dolayı ufak tartışmalarımız olmuştur yarışmacılarla ama onlarda tadı tuzu oluyor birde vadicilerle dizi yüzünden tartıştığımız oldu ama ben üyelerihedef alıp birşey söylemedim ben izlediğim diziyi eleştiriyordum okadar ama onu bile china abişkom vefat ettikten sonra keşke yapmasaydım dedim vadicilerle helalleştim dizi yüzünden dahada kimseyle kavga etmem zaten başkada kimseyle tartışmam kişişel olarak kimseye bir lafım olmamıştır mesajlarımın %90 ı şaka bende zor günler geçiriyorum foruma geldiğim ilk yıl hastaneye düşüyordum 1 yıl tansiyon sorunu yaşadım ama buraya yansıtmıyorum eğlenmemize bakıyorum kötü gelicek itiraflarada cevabım bunlar olucak yine bunları yazarım başkada birşey demem ben ufak çapta tartışmalarımı bile keşke yapmasaydım diyorum daha o toplara ne olursa olsun girmicem :F

@cookies neden uyumadın diyor senin için kldım hadi ben yatıyorum iyi geceler :F
Gece gece hiç mi üşenmedin? :A

Bir türlü itirafta bulunamıyorum :D Ne zaman başladı ki ,hemen herkes itirafta bulundu da konu açıldı :D
Bu hafta gönder o zaman. :D

Ellerine sağlık Atacan. :)
İtiraf yapmadım, yapılanlar da çoğu pek yapıcı değil. İsmini verenlere de tebrikler. :)

İtiraf 5 @Arslan Bey cevabınız nedir soruya. :A

İtiraf 7 yeni mod arkadaşımız nasıl biri neler yaptı yapıyor bilmem ama klasikleşti bu tür itiraflar. Takmamak gerek. @MEnes

İtiraf 14 dikkatimi çekti. Niye? Durum güncellemesi bile itiraf konusu olmuş. Bu kadar boş düşünmemek gerek. Mutluluğun daim olsun @turkuazz :)
teşekkürler cümlemizin daim olsun inşallah :)durum güncellemesi olarak o yazıyı çok yazarım doğrudur ancak durum güncellemesi yazısını dahi eleştirir oldu bazı arkadaşlar söyleyecek birşey yok aslında:)

Sence bu ilk bölüm mü? :A

Ya forumdan gitmeden önce yayınlamıştım Nisan ayıydı galiba. :D Artık haftaya itiraf gönderirsin hadi bu haftalık öyle haberisiz geçti. :A

Beğenmemiş. :A Ozan daha ne olsun? İlk bölümde de çok aşırı bulmuştun. :))

Sen yoksun diye mi? :A

Niye sevmiyorsun ya? :A
1. bölüm 5 ay önce yayınlanınca unutmam normal. :A

Bu haftayı da boş geçmişiz. :( İtiraflar fena değil. Baya özlemişim zaten, ben tatmin oldum. Emeklerine sağlık gardaşım. :D
Benle ilgili itiraf yok ama şu 9'daki "yancı" tanımına takıldım. Emre ile yıllardır muhabbetimiz var ve koyu bir MY fanı olduğumdan onunla ilgili yorumlara beni de etiketler bundan daha doğal ne olabilir? Aşağı yukarı siyasi görüşümü de bilir o tarz haberlere de etiketler zaten bu forumun amacı da budur: Haber almak, ilgi duyulan şeye yorum yapmak. Ayrıca haberi olsun o arkadaşın Twitter'da da etiketler Emre o tarz haberlere. Orada da mı beğeni kasmaya çalışıyor acaba? :D
Bir de forum eskisi gibi değil bla bla diyenlere de tam olarak katılmıyorum. Evet özellikle reyting bölümü eskiden daha çok mesaj alırdı belki o tartışmalara katılmak ya da onları okumak da güzel olabilirdi ama forum kesinlikle şu an daha profesyonel ve daha iyi bir sosyal platform.
Haftaya daha sağlam itiraflar bekliyorum Fav10. Eteklerdeki taşlar dökülsün. :D

Bu haftayı da boş geçmişiz. :( İtiraflar fena değil. Baya özlemişim zaten, ben tatmin oldum. Emeklerine sağlık gardaşım. :D
Benle ilgili itiraf yok ama şu 9'daki "yancı" tanımına takıldım. Emre ile yıllardır muhabbetimiz var ve koyu bir MY fanı olduğumdan onunla ilgili yorumlara beni de etiketler bundan daha doğal ne olabilir? Aşağı yukarı siyasi görüşümü de bilir o tarz haberlere de etiketler zaten bu forumun amacı da budur: Haber almak, ilgi duyulan şeye yorum yapmak. Ayrıca haberi olsun o arkadaşın Twitter'da da etiketler Emre o tarz haberlere. Orada da mı beğeni kasmaya çalışıyor acaba? :D
Bir de forum eskisi gibi değil bla bla diyenlere de tam olarak katılmıyorum. Evet özellikle reyting bölümü eskiden daha çok mesaj alırdı belki o tartışmalara katılmak ya da onları okumak da güzel olabilirdi ama forum kesinlikle şu an daha profesyonel ve daha iyi bir sosyal platform.
Haftaya daha sağlam itiraflar bekliyorum Fav10. Eteklerdeki taşlar dökülsün. :D
oğlum sen onu geç fetö cü müsün yani yancı mısın onu söyle:A

12. İtiraf sana değil bana ve bir kaç arkadaşa daha yazılmış @sokak sanati :F

Öncelikle veda konumda asla dönmem diye bir şey demedim, kalıcı bir veda değildi hatta @Çiğdem- de demişti seni gitmiş saymıyorum diye :) Saydığım konulara göre aktifliğim azaldı sadece, Editör oluncada tamamen gitmek istemedim.:X Öncelikle bu görevin keyfini yaşamam lazım.. :A

Ayrıca @vadikızı @xemrexxx itiraflarına katılmıyorum hele xemrexxx bundan sonra mesajına cevap ya da güldürdün atmamışsam 10 kere etiketle özelden post linkini yolla hiçbir sıkıntı yok benim için :A

Gülüyoruz buda kabahat olmuş:F

İtiraf 10 içinde yorum yazayım @takas ın şu ana kadar bana kötü bir davranışını görmedim tartışmamda olmadı yorumu hoşuma gitmediğinde direkt olmamış veririm oda bana diss atar ama onun dışında bağırarak konuşuyor görünmesi emoji kullanmamasından dolayıdır kaldı ki bağırdığını sanal ortamdada belli edebiliyorsa ben onu tebrik ederim :A

@cookies bu itiraflar kaç ay önce :A O zamanlar sen lys derdindeydin o yüzden pek göremiyorduk seni ama şimdi olsa senide yazarım seviliyorsun aynı şekilde @ozgur2113 sende :A

Son düzenleme:
Benim yaptığım afişi koymayan @mrt-06 'ya kalp kalp. :yum:

Öncelikle ben itiraf yapmadım ama @Yiğitt 'inde dediği gibi itiraf 10 aynı benim yazım tarzım gibi olmuş. :F İtirafı yapan arkadaş kimse özelden mesaj bekliyorum. :A

@vadikızı zaten zamanında özür dilemişti baya yani o konunun tekrardan açılması saçma olmuş. Onun dışında yaş konusu filanda bana saçma geldi.
Yani bunları takmana gerek yok abla ama yorumlarını okudum destan yazmışsın sende. Kendini bu kadar açıklamana gerek yok. Doktora filanda gitmişsin.

@xemrexxx 'i çekemiyorlar arkadaş. :A Olay bu yani. :A

Benim yaptığım afişi koymayan @mrt-06 'ya kalp kalp. :yum:

Öncelikle ben itiraf yapmadım ama @Yiğitt 'inde dediği gibi itiraf 10 aynı benim yazım tarzım gibi olmuş. :F İtirafı yapan arkadaş kimse özelden mesaj bekliyorum. :A

@vadikızı zaten zamanında özür dilemişti baya yani o konunun tekrardan açılması saçma olmuş. Onun dışında yaş konusu filanda bana saçma geldi.
Yani bunları takmana gerek yok abla ama yorumlarını okudum destan yazmışsın sende. Kendini bu kadar açıklamana gerek yok. Doktora filanda gitmişsin.

@xemrexxx 'i çekemiyorlar arkadaş. :A Olay bu yani. :A
@vadikızı da o parlakçıl zekasıyla enrtikalara girişmeseymiş neticede bir biz safiye sultan değil yani @Çiğdem- in kankisi altı üstü :A

İtiraf 11 de @MayısKralı beni yazmamışsın ama olsun canın sağolsun [emoji2]

İtiraf 14 de @turkuazz haksızlık yapılmış. İnsanların davranışlarından rahatsız oluyorsan engellersin veya profiline bakmazsın olur biter.

İtiraf 8 ise tıpkı 14 gibi gereksiz olmuş. @vadikızı abla on numara bir insandır sadece karşısındakini kendi gibi temiz sandığı için yanlış kişilere yanlış değer veriyor. Bu itirafı yapanda onlardan olmalı.

İtiraf 9 @xxemrexxx konusunda emreden ziyade bende isim etiketleme konusunu yanlış buluyorum (burada yaptım ama arkadaşların yanlarında olduklarını bilmezlerini istedim yoksa huyum değildir) bu sadece emre içinde değil birkaç arkadaş da daha var. Umarım düzelme olur bu konuda.

Bende itiraf yaparım belki haftaya [emoji2] eline sağlık aga [emoji2] @mrt-06

Gece gece hiç mi üşenmedin? :A

Bu hafta gönder o zaman. :D
aa bak bzı üyeler bazı üyeleri bayan üye sanmışya bunlardan farklı çok iyi tanıdıpınız ve hiçta tahmin edemeyeceğiniz birisini bende ilk foruma geldiğimde bayan üye sanmıştım onu itiraf edeyim bari :A :A :A

aa bak bzı üyeler bazı üyeleri bayan üye sanmışya bunlardan farklı çok iyi tanıdıpınız ve hiçta tahmin edemeyeceğiniz birisini bende ilk foruma geldiğimde bayan üye sanmıştım onu itiraf edeyim bari :A :A :A
kız ne uğursuz insansın listede bile 13.sün .ss
fdbfdbfd.png