TVen Fav10 İtirafları 39.Bölüm

İlahi peruk tak gel diyor. :A Hepsi Karadeniz kızı orada erkek olduğum ortaya çıkarsa babaları beni kıtır kıtır keser baştada seninki. :A
Şubat ayına kadar itiraf gönderirim o zaman 5 ayda bi yb geliyosa :A

Şuraya hiç itiraf göndermedim kork benden @Çiğdem- senin hakında itiraf yapcam .ss
aaa sen eleştirsen bile kabul ederim @cookies :A :A :A

HAHAHA @mrt-06 koçum benim dizisinde vardı çocuklar peruk takıp geliyordu @xemrexxx @destere falan al yanına bence siz bizden bile daha iyi olursunuz yanı bizden şüphelenirler sizin kadınlığınızdan şüphelenmezler hahaha :F

aaa sen eleştirsen bile kabul ederim @cookies :A :A :A

HAHAHA @mrt-06 koçum benim dizisinde vardı çocuklar peruk takıp geliyordu @xemrexxx @destere falan al yanına bence siz bizden bile daha iyi olursunuz yanı bizden şüphelenirler sizin kadınlığınızdan şüphelenmezler hahaha :F
"Siz bizden bile daha iyi kadın olursunuz" ne demek kız? Bu resmen bana bir hakarettir seni esefle kınıyorum. :A

Yılan kız yine sübliminal mesajlarını veriyor. :T: Bu hafta programın yıldızı @vadikızı oldu diye mi bana sarıyorsun yoksa? Genelde itiraflarda sen ağırlıklı olurdun ya. :A
Eğer googleye yazdığımızda karşımıza çıkan güzel yılan kızlardan birine @Çiğdem- benziyorsa akrabalarımdan biriyle evlendireyim bari soyumuz güzel olur :F

Yılan kız yine sübliminal mesajlarını veriyor. :T: Bu hafta programın yıldızı @vadikızı oldu diye mi bana sarıyorsun yoksa? Genelde itiraflarda sen ağırlıklı olurdun ya. :A
hahah amann kimse bana itiraf falan yapmasın istemez :A :A :A

şuda dikkatimi çekiyor forum bitmişte işte üyelerin kavga ettiği yıllar iyiymiş bu insanlar birielrinin kavgasından zevk duymaya nekadar meraklı allah allah :A :A :A

hahah amann kimse bana itiraf falan yapmasın istemez :A :A :A

şuda dikkatimi çekiyor forum bitmişte işte üyelerin kavga ettiği yıllar iyiymiş bu insanlar birielrinin kavgasından zevk duymaya nekadar meraklı allah allah :A :A :A
Elimde hakkında yapılan birkaç itiraf var haftaya yayınlayacağım, bu son rahat haftandı Çikocum. :A

Mesela izdivaçlarda kavga en iyi nerdeyse onu izliyoruz bu da ona benziyor biz milletçe kavga dövüş izlemeyi seviyoruz galiba. :A

@Çiğdem- isterse dünya güzeli olsun yine de evlendikten sonra çekilmez o yüzden akrabama istedim güzelse çocukları güzel olur diye :A

Kız Çiko şu aralar 2001 doğumlu kuzenim boş alaman kendisi ne dersin :F
Peki akrabanın suçu ne. :A Çocukları güzel olacak diye niye eziyet çeksin adamcağız. :A

Elimde hakkında yapılan birkaç itiraf var haftaya yayınlayacağım, bu son rahat haftandı Çikocum. :A

Mesela izdivaçlarda kavga en iyi nerdeyse onu izliyoruz bu da ona benziyor biz milletçe kavga dövüş izlemeyi seviyoruz galiba. :A

Peki akrabanın suçu ne. :A Çocukları güzel olacak diye niye eziyet çeksin adamcağız. :A
Çocukları güzel olsun ki kendi çocuklarıma alayım maksat o Atacancım :A
Ben güzel torunlar hak ediyorum su gibi olmalılar bunu @Çiğdem- sağlayabilcekse neden olmasın akrabamın çektiği eziyetten banane :A

beni bilen zaten biliyor cnm kötü niyetli kişilere ben uymam şurada günlük yaşantımızdakı sıkıntılarımızı atarak şakalaşarak en masum en güzel ve şaka olduğu belli olan mesajalrımızdan art niyet arayanlara zaten söz söylemeye gerek yok ismini açık verse bile ben ona kötü yorum yapmam beni buyüzden sevdiniz zaten :bhr::bhr::bhr:

Çocukları güzel olsun ki kendi çocuklarıma alayım maksat o Atacancım :A
Ben güzel torunlar hak ediyorum su gibi olmalılar bunu @Çiğdem- sağlayabilcekse neden olmasın akrabamın çektiği eziyetten banane :A
Benim aklım karıştı onun çocuklarını kendi çocuklarına alırsan akrabağa evliliği olmaz mı? Buna bir doktor adayı olarak nasıl razı olursun. :A

beni bilen zaten biliyor cnm kötü niyetli kişilere ben uymam şurada günlük yaşantımızdakı sıkıntılarımızı atarak şakalaşarak en masum en güzel ve şaka olduğu belli olan mesajalrımızdan art niyet arayanlara zaten söz söylemeye gerek yok ismini açık verse bile ben ona kötü yorum yapmam beni buyüzden sevdiniz zaten :bhr::bhr::bhr:
Nasıl da kendini över ama evet haklısın daha kötü bir yorumunu görmedik. :D Ne kadar yüklenilse de sen olgunluk gösterip alttan alıyorsun, bu özelliğini ben de seviyorum. 😉

Elimdeki itiraflar yayınlandığında bana oklava ile dalmama sözü de verirsen süper olur. :A

Benim aklım karıştı onun çocuklarını kendi çocuklarına alırsan akrabağa evliliği olmaz mı? Buna bir doktor adayı olarak nasıl razı olursun. :A
Uzak akraba bulurum no problem kim nerden bilceek akeabamla evlendirdiğimi çocuğumu ki hastalarım bilmediği sürece problem yok :A