Forumda yoktum ki o yüzden yayınlanamadı. Sen gönder itirafını. Haftaya kesin var.Şubat ayına kadar itiraf gönderirim o zaman 5 ayda bi yb geliyosa
Şuraya hiç itiraf göndermedim kork benden @Çiğdem- senin hakında itiraf yapcam .ss
Forumda yoktum ki o yüzden yayınlanamadı. Sen gönder itirafını. Haftaya kesin var.Şubat ayına kadar itiraf gönderirim o zaman 5 ayda bi yb geliyosa
Şuraya hiç itiraf göndermedim kork benden @Çiğdem- senin hakında itiraf yapcam .ss
Düşünmem lazım kirli çamaşırları varsa bulup ortaya dökmem lazım yarın falan gönderirimForumda yoktum ki o yüzden yayınlanamadı. Sen gönder itirafını. Haftaya kesin var.
Tamam bekliyorum o zaman.Düşünmem lazım kirli çamaşırları varsa bulup ortaya dökmem lazım yarın falan gönderirim
İlahi peruk tak gel diyor. Hepsi Karadeniz kızı orada erkek olduğum ortaya çıkarsa babaları beni kıtır kıtır keser baştada seninki.
aaa sen eleştirsen bile kabul ederim @cookiesŞubat ayına kadar itiraf gönderirim o zaman 5 ayda bi yb geliyosa
"Siz bizden bile daha iyi kadın olursunuz" ne demek kız? Bu resmen bana bir hakarettir seni esefle kınıyorum.
hahaha tipini flan görmedim ama şarısın peruk sana çok yakısıcak gibi hissediyorum nedense"Siz bizden bile daha iyi kadın olursunuz" ne demek kız? Bu resmen bana bir hakarettir seni esefle kınıyorum.
Yılan kız yine sübliminal mesajlarını veriyor. Bu hafta programın yıldızı @vadikızı oldu diye mi bana sarıyorsun yoksa? Genelde itiraflarda sen ağırlıklı olurdun ya.hahaha tipini flan görmedim ama şarısın peruk sana çok yakısıcak gibi hissediyorum nedense
Eğer googleye yazdığımızda karşımıza çıkan güzel yılan kızlardan birine @Çiğdem- benziyorsa akrabalarımdan biriyle evlendireyim bari soyumuz güzel olurYılan kız yine sübliminal mesajlarını veriyor. Bu hafta programın yıldızı @vadikızı oldu diye mi bana sarıyorsun yoksa? Genelde itiraflarda sen ağırlıklı olurdun ya.
hahah amann kimse bana itiraf falan yapmasın istemezYılan kız yine sübliminal mesajlarını veriyor. Bu hafta programın yıldızı @vadikızı oldu diye mi bana sarıyorsun yoksa? Genelde itiraflarda sen ağırlıklı olurdun ya.
Sen kendin evlen de akrabaların kendisi de evlenir.Eğer googleye yazdığımızda karşımıza çıkan güzel yılan kızlardan birine @Çiğdem- benziyorsa akrabalarımdan biriyle evlendireyim bari soyumuz güzel olur
@Çiğdem- isterse dünya güzeli olsun yine de evlendikten sonra çekilmez o yüzden akrabama istedim güzelse çocukları güzel olur diyeSen kendin evlen de akrabaların kendisi de evlenir.
Elimde hakkında yapılan birkaç itiraf var haftaya yayınlayacağım, bu son rahat haftandı Çikocum.hahah amann kimse bana itiraf falan yapmasın istemez
şuda dikkatimi çekiyor forum bitmişte işte üyelerin kavga ettiği yıllar iyiymiş bu insanlar birielrinin kavgasından zevk duymaya nekadar meraklı allah allah
Peki akrabanın suçu ne. Çocukları güzel olacak diye niye eziyet çeksin adamcağız.@Çiğdem- isterse dünya güzeli olsun yine de evlendikten sonra çekilmez o yüzden akrabama istedim güzelse çocukları güzel olur diye
Kız Çiko şu aralar 2001 doğumlu kuzenim boş alaman kendisi ne dersin
Sen kendin evlen de akrabaların kendisi de evlenir.
Çiğdem isimli bayanların %90 ı güzel oluyor gerçektenEğer googleye yazdığımızda karşımıza çıkan güzel yılan kızlardan birine @Çiğdem- benziyorsa akrabalarımdan biriyle evlendireyim bari soyumuz güzel olur
Çocukları güzel olsun ki kendi çocuklarıma alayım maksat o AtacancımElimde hakkında yapılan birkaç itiraf var haftaya yayınlayacağım, bu son rahat haftandı Çikocum.
Mesela izdivaçlarda kavga en iyi nerdeyse onu izliyoruz bu da ona benziyor biz milletçe kavga dövüş izlemeyi seviyoruz galiba.
Peki akrabanın suçu ne. Çocukları güzel olacak diye niye eziyet çeksin adamcağız.
beni bilen zaten biliyor cnm kötü niyetli kişilere ben uymam şurada günlük yaşantımızdakı sıkıntılarımızı atarak şakalaşarak en masum en güzel ve şaka olduğu belli olan mesajalrımızdan art niyet arayanlara zaten söz söylemeye gerek yok ismini açık verse bile ben ona kötü yorum yapmam beni buyüzden sevdiniz zatenElimde hakkında yapılan birkaç itiraf var haftaya yayınlayacağım, bu son rahat haftandı Çikocum.
Mesela izdivaçlarda kavga en iyi nerdeyse onu izliyoruz bu da ona benziyor biz milletçe kavga dövüş izlemeyi seviyoruz galiba.
Peki akrabanın suçu ne. Çocukları güzel olacak diye niye eziyet çeksin adamcağız.
Benim aklım karıştı onun çocuklarını kendi çocuklarına alırsan akrabağa evliliği olmaz mı? Buna bir doktor adayı olarak nasıl razı olursun.Çocukları güzel olsun ki kendi çocuklarıma alayım maksat o Atacancım
Ben güzel torunlar hak ediyorum su gibi olmalılar bunu @Çiğdem- sağlayabilcekse neden olmasın akrabamın çektiği eziyetten banane
Nasıl da kendini över ama evet haklısın daha kötü bir yorumunu görmedik. Ne kadar yüklenilse de sen olgunluk gösterip alttan alıyorsun, bu özelliğini ben de seviyorum. 😉beni bilen zaten biliyor cnm kötü niyetli kişilere ben uymam şurada günlük yaşantımızdakı sıkıntılarımızı atarak şakalaşarak en masum en güzel ve şaka olduğu belli olan mesajalrımızdan art niyet arayanlara zaten söz söylemeye gerek yok ismini açık verse bile ben ona kötü yorum yapmam beni buyüzden sevdiniz zaten
Uzak akraba bulurum no problem kim nerden bilceek akeabamla evlendirdiğimi çocuğumu ki hastalarım bilmediği sürece problem yokBenim aklım karıştı onun çocuklarını kendi çocuklarına alırsan akrabağa evliliği olmaz mı? Buna bir doktor adayı olarak nasıl razı olursun.
Hee sende az sinsi değilmişsin.Uzak akraba bulurum no problem kim nerden bilceek akeabamla evlendirdiğimi çocuğumu ki hastalarım bilmediği sürece problem yok
Eee kaptık bi şeyler ordan burda şurdanHee sende az sinsi değilmişsin.