ANS (Aserat Ölçme Sistemi) çok güvenilir bir sistemdir ne reyting alırsan al tamamen itirafların tonuna bağlı.Senin benim reytinglerimi düşürmediğini nerden bilcem.
ANS (Aserat Ölçme Sistemi) çok güvenilir bir sistemdir ne reyting alırsan al tamamen itirafların tonuna bağlı.Senin benim reytinglerimi düşürmediğini nerden bilcem.
Beni taklit ediyor yılan.ANS (Aserat Ölçme Sistemi) çok güvenilir bir sistemdir ne reyting alırsan al tamamen itirafların tonuna bağlı.
Sen yine ne zırvalıyon?İtirafların 2. bölüm senaryosu elime geçti.Program kısmetse olur gibi gerçeğiz diyor ama hep oyun. Yakında bunu kamuoyu ile paylaşacağım.
Zaten daha açıklamadı çok komik bir sistem herkes ab ben totalBeni taklit ediyor yılan.İyi öyle olsun bakalım.
Gerçekten saçmaymış.Zaten daha açıklamadı çok komik bir sistem herkes ab ben total
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arka sokaklar canlı bomba sahnesini seyret benceİtirafların 2. bölüm senaryosu elime geçti.Program kısmetse olur gibi gerçeğiz diyor ama hep oyun. Yakında bunu kamuoyu ile paylaşacağım.
bir kere halkın polisi Ab oldu Adalet peşinde eski adıyla sihirli annem total oldu arka sokakları seyrettinmiGerçekten saçmaymış.
Sen yine ne zırvalıyon?
Boşver Arka Sokaklar da TOTAL zaten.bir kere halkın polisi Ab oldu Adalet peşinde eski adıyla sihirli annem total oldu
Arka sokaklar canlı bomba sahnesini seyret bence
Dolap engellemiş bombayıizledim yaa. kötü bir sahne olmuş.
Benim programımı izlediğin saçma yarışmalarla karıştırma.Gerçeğin peşindeyim. Anonim yazdıklarının hepsi senaryo bunlar gün yüzüne çıkacak.
Herkes itiraf yapmadım diyor ama 15 itiraf var. Çok saçma yani.Ben bu oyunu bozarim.😎
@sokak sanati ayrıca 2. bölüm bu zaten.
Hadi ordan rezil oldun 2. bölümmüş.Elime geçen sahneleri yakında ifşa edeceğim. Sonun çok yakın.
Benim programımı izlediğin saçma yarışmalarla karıştırma.Seni bu konudan banlamadan hemen özür dile.
Hadi ordan rezil oldun 2. bölümmüş.
Çok korktum gerçekten, ne yapsam nerelere kaçsam da kurtulsam acaba.
Süper komplo teorileri kuruyorsun.
Çok korktum gerçekten, ne yapsam nerelere kaçsam da kurtulsam acaba.Ko ko kor korrr korrr korrrkkkk ku ku dan kekeliyorum. 😱
Çok korktum gerçekten, ne yapsam nerelere kaçsam da kurtulsam acaba.Ko ko kor korrr korrr korrrkkkk ku ku dan kekeliyorum. 😱
Süper komplo teorileri kuruyorsun.Gülüyorum sadece.
Damacan?! 😡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?