TVen Fav10 İtirafları 39.Bölüm

İtirafların 2. bölüm senaryosu elime geçti.:A Program kısmetse olur gibi gerçeğiz diyor ama hep oyun. Yakında bunu kamuoyu ile paylaşacağım.:A

Gerçeğin peşindeyim. Anonim yazdıklarının hepsi senaryo bunlar gün yüzüne çıkacak.:A
Herkes itiraf yapmadım diyor ama 15 itiraf var. Çok saçma yani.:A Ben bu oyunu bozarim.😎
Benim programımı izlediğin saçma yarışmalarla karıştırma. :A Seni bu konudan banlamadan hemen özür dile. :A

Benim programımı izlediğin saçma yarışmalarla karıştırma. :A Seni bu konudan banlamadan hemen özür dile. :A

Kanal D'nin programına saçma diye seni @Bully ve @Yiğitt çok fena bombalayacak. İşte elime kozu verdin. Amacıma ulaştım.:A

Hadi ordan rezil oldun 2. bölümmüş. :A

Bu bölüm @Çiğdem- ön plana çıkacak itiraflarda. Senaryo öyle. Şimdiden söylim. Bunlar ortaya çıkacak. Sonra haklısın diyecek herkes bana. Bir oyun izlemişiz diyecekler.:A

Kanal D'nin programına saçma diye seni @Bully ve @Yiğitt çok fena bombalayacak. İşte elime kozu verdin. Amacıma ulaştım.:A
Çok korktum gerçekten, ne yapsam nerelere kaçsam da kurtulsam acaba. :A Ko ko kor korrr korrr korrrkkkk ku ku dan kekeliyorum. 😱

Bu bölüm @Çiğdem- ön plana çıkacak itiraflarda. Senaryo öyle. Şimdiden söylim. Bunlar ortaya çıkacak. Sonra haklısın diyecek herkes bana. Bir oyun izlemişiz diyecekler.:A
Süper komplo teorileri kuruyorsun. :A Gülüyorum sadece.

Çok korktum gerçekten, ne yapsam nerelere kaçsam da kurtulsam acaba. :A Ko ko kor korrr korrr korrrkkkk ku ku dan kekeliyorum. 😱

@Yiğitt bu damacan senden korkmuyormuş.:A Hani herkesi titretiyordun sen. Sende balon çıktın.:A

Süper komplo teorileri kuruyorsun. :A Gülüyorum sadece.

Programin dalga geçtiğin kanal D dizilerinin yayın hayatından bile kısa sürecek.:Z