Fav10 İçin Yolun Sonu (Değil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunu @Ahmed imle yapmaya çalışmıştık ama kimse yanaşmamıştı ne kadar ileri görüşlüyüz
Haklısın forumda saygı bitti. Küfürsüz bir ortam olduğu için çok saygısız oldu forum.

Keşke herkes aklına geleni söylemese.
Sorgulayacağımız şey forumu kapatması, bu işlerden elini eteğini çekmek istemesi değil. Herkes de bu konuyu eleştiriyor zaten.
Yönetim bir anca Fav10'a el koymalı...
@pompy alırsa ilk işimiz ona ayrı bir senaryo ve Arka Sokaklar bölümü açmak olmalı
Ben önlemimi aldım ne olur olmaz
Senin vardı bir ara kendine ait forumun.
Unuttum adını şimdi.
Forum kuramazsak başka foruma geçeriz arkadaşlar zaten kısa sürede ele geçiririz gideceğimiz yeri. Başta Pis Yedili gibi oluruz ama zamanla eminim ki takım ruhuyla egemenliğimizi sağlarız.

Reactions: Gerekli24
Forum kuramazsak başka foruma geçeriz arkadaşlar zaten kısa sürede ele geçiririz gideceğimiz yeri. Başta Pis Yedili gibi oluruz ama zamanla eminim ki takım ruhuyla egemenliğimizi sağlarız.
Hayır, forum kurmak bilr yok. Buradan devam. Ozanlı ya da Ozansız

Hepimizi banlarlar bunlar nereden geldi, hepimizin psikolojisini bozarlar diye. 😱

Forumu 4 5 yıl takip edip üye olmaya üşenip yıllar sonra geçen sene kaydolmaya karar vermiştim ve iyi ki bu kararı vermişim dedim. Açıkçası ilk etken sinema bölümüydü benim için. Oscar etkinliği diğer etkinlikler gerçekten ilgimi çekmişti. Üye değilken bile Oscar gecesi buradaki mesajları okuyordum. @OzaN ın bırakmasına sırf bu yüzden bile ayrı üzülebilirim. Forum b planı şeklinde olsa kapanmasa bile Ozan'ın gidişiyle o etkinlik rafa kalkacaktır ve çok can sıkıcı olacaktır bu durum. Onun dışında zaten bir çok etken oldu zaman geçtikçe forumu sevmeme. Güzel dostluklar oldu. Güzel zamanlar geçirdim.

Yukarda zaten bir çok öneri yazılmış bir çok arkadaş bahsetmiş fikir sunmuş. Forumun kapanmasını ben de istemiyorum elbette. Ozan'ın bırakma kararını ise anlayabiliyorum, artık bir şeyden keyif almıyorsanız ve o şeyi yapma isteği içinizde doğmuyorsa bir anlamı yoktur onda ısrar etmenin. Olgun bir insan sonuçta verdiği bırakma kararına saygı duymak gerek ama denildiği gibi verilen emekler ve kurulan dostlukların bir çırpıda kenara atılmasına, forumun kapanmasına katılmıyorum. Hayırlısı neyse o olsun.

İşi forum kurmayla bitirsek şimdiye kadar yeni bir forum açıp hadi gidiyoruz derdik dimi
Ozan kafasında bitirmişse onu zorlayamayız ama buradan devam etmek istiyoruz

Gerçekten çok yazık olur gerçekten hiç değilse emeğe saygı tamam maddi durumu anlıyoruz çözülmeyecek şeyler değildir ama emek hepa olmasın diye herşey yapılır bence ama pat diye kapanma olmaz atacan

Bildirimleri görünce konu dışına açılmış komik konu sanıp gülmek için girmiştim şok oldum.. Hiç beklemiyordum böyle bir konu. Çok ani alınmış bir karar gibi geldi bana. Bu kadar farklı insanın buluştuğu ortam böyle sonlanmamalı. Kendine ait dili, esprileri, gündemi olan özel bir site oldu Fav10. Ne forum denebilir ne haber sitesi bu hali bizi mutlu ediyordu. Umarım devam edebileceğimiz bir yol buluruz.

KızlarSoruyor’a gidelim

Hazırda Hesabım da var olabilir.

LGBT forumuna da gidebiliriz aslında yabancılık çekilmez. Zaten biz de sabah akşam oğlanları yorumluyoruz.
Ben gitmem de forumdaki bazı arkadaşlar kolaylıkla uyum sağlayabilir. Hatta burayı da lgbt forumuna çevirme gayreti içindeydiler
Belki @OzaN ona sinirlenip kapatıyodur forumu

Hazırda Hesabım da var olabilir.

LGBT forumuna da gidebiliriz aslında yabancılık çekilmez. Zaten biz de sabah akşam oğlanları yorumluyoruz.
@Doğu burada birkaç hafta zor dayanıyor banlanmadan LGBT'ye gitsek 1 saat bile kalamaz anında şutlarlar