HahahaXanTier alır da iki gün sonra evlenirse ikinci bir vaka yaşamayalım.
Yok söz veririm ömrüm boyunca devam eder
HahahaXanTier alır da iki gün sonra evlenirse ikinci bir vaka yaşamayalım.
İnsanları kandırmak kolay iki ağla iki Allah kelimesi kullan tamamdırSen iyi yaparsın onu, çözdük olayı konu kilit.
Sen bu işlerden anlıyorsun, görüşmeleri yapıp Ozan'dan alabilirsin. Nasıl oluyor o işler bilmiyorum, biz de gerekli yardımları ederiz her konuda. Para konusu ne kadardır falan bilmiyorum, her şeye para veriyoruz. Bir hesap açarız, yatırırız sıkıntı değil.Hahaha
Yok söz veririm ömrüm boyunca devam eder
Her zamanki gibi. Yeni forumun adını düşünmeye başla bence bir boş alan adı gerekecek.Aynı anda aynı şeyi demişiz
Fav10 değişmez niye değişsinHer zamanki gibi. Yeni forumun adını düşünmeye başla bence bir boş alan adı gerekecek.“MelAT” olabilir mesela.
Dediğim gibi admin olmam, fırsatı yakaladı da admin oldu dedirtmem kendime. Ama teknik konularda Ozan kadar olmasa da tecrübem varSen bu işlerden anlıyorsun, görüşmeleri yapıp Ozan'dan alabilirsin. Nasıl oluyor o işler bilmiyorum, biz de gerekli yardımları ederiz her konuda. Para konusu ne kadardır falan bilmiyorum, her şeye para veriyoruz. Bir hesap açarız, yatırırız sıkıntı değil.
Telif hakkı ister belki Ozan, isim sana ait değil sonuçta.Fav10 değişmez niye değişsin
Telifi de satın alıccaz işte hep birlikteTelif hakkı ister belki Ozan, isim sana ait değil sonuçta.
Yeni bir sayfa açarız başka isim iyidir.
Melahat.net olsunHer zamanki gibi. Yeni forumun adını düşünmeye başla bence bir boş alan adı gerekecek.“MelAT” olabilir mesela.
Rütbesini YARDIMSEVER yaparız, muhteşem olur @mrt-06Fav10 değişmez niye değişsin
Dediğim gibi admin olmam, fırsatı yakaladı da admin oldu dedirtmem kendime. Ama teknik konularda Ozan kadar olmasa da tecrübem var
En son eksideyim diyordun fazla coşma bence zühürt ağa gibi.Telifi de satın alıccaz işte hep birlikte
Örgü ve dikiş forumu.Melahat.net olsun
Çok kararlısın, kapatıp gitmektense en makul çıkar yola girmeye bütün forum hazırdır eminimB Planı:
Anasayfadaki wordpress sistemi kalkar. (Amacına ulaşamadı zaten bana göre, gereksiz yük)
Forum database'i temizlenir ve daha az teknik sorun yaşanır hale gelir hem de maliyet azalmış olur. (0-5 mesajlı onbinlerce üyelik, 5-10 yıllık kimsenin işinin olmadığı eski konular silinir)
Ben bundan sonra yokum, o kesin. Üyeliğim de olmayacak. Ancak teknik konularda Atacan çağırırsa FF Yönetim hesabı altından müdahale ederim.
O kadar da fazla teknik sorun olmuyor. Ayda yılda bir sorun yaşanacak hale gelir planladığım düzenlemeleri yaparsam.Forumun teknik sorunu mu bitiyor ki?Dakika başı Atacan FF Yönetimi mi çağıracak?
Teknik sorunu sen halledemez misin o kadar demo açıyorsun.Çok kararlısın, kapatıp gitmektense en makul çıkar yola girmeye bütün forum hazırdır eminim
Tek bir yöneticinin emri mi adam forumun sahibi ne yöneticisiSabah kalktığımda ilk iş forumu açıp dizi haberlerine bakmaktı. Hatta bazı dizilerin haberlerini sadece buradan alabiliyordum. Forum’un kimsenin fikrine danışılmadan bu şekilde kapatılması üzücü. Bu memlekette demokrasi var kardeşim. Tek bir yöneticinin emriyle bu iş bitmemeli. Ama şunu da belirteyim ki, maddi yönden zarar ediliyor ve bu da sadece @OzaN ın omuzlarına çok ağır bir yük yüklüyorsa da forum kapansın ya da herkes elini taşın altına koysun.
Bu konu hayırlı bir şeye çıktı, kendine çok çok iyi bak. Bir daha görüşmemek üzere, forumun kurtuluşu diyorum buna. Umarım sende gerçek hayatında başarılı olursun.GG, Well Played.
Yolun Sonu. Forum kapanırken bile gereksiz ve boş muhabbete dalanlar, bu konuyu bir geyik konusu haline getirenler de dahil, herkes kendine iyi baksın. Gerçek hayatınızda başarılar.
https://fav10.net/forum/profile-posts/155413/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?