- Reaksiyon puanı
- 14,603
- Puanı
- 1,060
@alperuz dan zirveyi alacağım dion yani 6 eylül e kaadar görelim kim daha iyi ? 😎Biliyorum canım sağ ol
@alperuz dan zirveyi alacağım dion yani 6 eylül e kaadar görelim kim daha iyi ? 😎Biliyorum canım sağ ol
Rekabet en sevdiğim ama zirve belli 2.lik yarışı yapılsın 😎@alperuz dan zirveyi alacağım dion yani 6 eylül e kaadar görelim kim daha iyi ? 😎
Uğraşsam alırım da uğraşmak istemiyorum@alperuz dan zirveyi alacağım dion yani 6 eylül e kaadar görelim kim daha iyi ? 😎
sen bilirsinUğraşsam alırım da uğraşmak istemiyorum
cok tbrkler vallahiRekabet en sevdiğim ama zirve belli 2.lik yarışı yapılsın 😎
En çok yorum yazılan benim hiç değilse zaten benim hayatımı herkes biliyor gizli kapaklı değil o sebeple merak edilenler okunuyorsen bilirsin
Çok kısa olmuş Ben de seni seviyorum canım@ozgur2113 o kadar adını andım kör olası yorum yapsana @serhatt sen de
Nasıl bir yorum isterdin mesela tatlımÇok kısa olmuş Ben de seni seviyorum canım
Yok be program kısa olmuş ben uzun sanıp okumadım sen etiketleyince okudum yani onu diyorumNasıl bir yorum isterdin mesela tatlım
Hee sana övgüler yapmaya kalkarsam sonu gelmez ben de öyle söylüyorsun sandım. Kara hindibam benimYok be program kısa olmuş ben uzun sanıp okumadım sen etiketleyince okudum yani onu diyorum
Bana övgüler yapmaya kalksan zaten sayfalara sığmaz haklısın Hahah şu lafını çok seviyorumHee sana övgüler yapmaya kalkarsam sonu gelmez ben de öyle söylüyorsun sandım. Kara hindibam benim
Seni çok özledim valla @serhatt ile özlem giderdik gerçi deBana övgüler yapmaya kalksan zaten sayfalara sığmaz haklısın Hahah şu lafını çok seviyorum
Az kaldı kavuşuyoruzSeni çok özledim valla @serhatt ile özlem giderdik gerçi de
Vuslat olarak mıAz kaldı kavuşuyoruz
Evet @ozgur2113 leVuslat olarak mı
Grup yapmayı özledim valla yani grup gezmeyiEvet @ozgur2113 le
Az kaldı 20 gün daha sık dişiniSeni çok özledim valla @serhatt ile özlem giderdik gerçi de
Bakalım ne zaman geleceksin senEvet @ozgur2113 le
Dayanacak gücüm kalmadı bir tarafımda esmer manitam bir tarafımda kumral manitamla gezmeyi özledimAz kaldı 20 gün daha sık dişini
Sen de mi bana göz diktinDayanacak gücüm kalmadı bir tarafımda esmer manitam bir tarafımda kumral manitamla gezmeyi özledim